Gülzade baklavaları yorumlar

Gülzade baklavaları yakın Eski Saray Cd., Şekeroğlu Mahallesi, Gaziantep, Şahinbey, Gaziantep, Southeastern Anatolia Region, 27400

  • Adres: Karatarla, Nacar Çarşısı Cd., 27010 Şahinbey/Gaziantep, Türkiye
  • Telefon: +90 532 494 88 24
  • Web sitesi: eatbu.com
  • Enlem, Boylam: 37.0617539, 37.3864382

Gülzade baklavaları, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Gülzade baklavaları yorumlar

Muhteşem güzellik

2023-09-30 Ahmet

Gülzade baklavaları Fırın muhteşem bir güzellik sunuyor. Ürünleri harika ve kaliteli, personel de çok yardımcı ve kibar. Fırının atmosferi ve dekorasyonu da hoş. Bekleme süresi çok kısa ve rezervasyon yapabiliyorsunuz. Genel olarak harika bir deneyim yaşadım ve para değerindeydi.

2023-09-30 Ayşe

Gülzade baklavaları Fırın'da harika bir deneyim yaşadım. Ürünleri çok lezzetli ve taze. Personel samimi ve yardımcı oldu. Fırının atmosferi çok hoş ve dekorasyonu da çok güzel. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapmak mümkün. Para değerinde bir deneyimdi.

2023-09-30 Mehmet

Gülzade baklavaları Fırın'da harika bir deneyim yaşadım. Ürünleri çok lezzetli ve taze. Personel çok ilgili ve yardımcı oldu. Fırının atmosferi çok hoş ve dekorasyonu da güzel. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapabiliyorsunuz. Genel olarak mükemmel bir deneyimdi.

2023-10-15 Fatma

Gülzade baklavaları Fırın'da harika bir deneyim yaşadım. Ürünleri lezzetli ve kaliteli. Personel çok yardımcı ve ilgili. Fırının atmosferi çok hoş ve dekorasyonu da güzel. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapmak mümkün. Para değerinde bir deneyimdi.

2023-10-20 Ali

Gülzade baklavaları Fırın'da güzel bir deneyim yaşadım. Ürünleri lezzetli ve taze. Personel yardımcı ve kibar. Fırının atmosferi hoş ve dekorasyonu güzel. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapabiliyorsunuz. Genel olarak iyi bir deneyimdi.

2023-10-25 Zeynep

Gülzade baklavaları Fırın'da güzel bir deneyim yaşadım. Ürünleri lezzetli ve taze. Personel yardımcı ve ilgili. Fırının atmosferi hoş ve dekorasyonu güzel. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapmak mümkün. Para değerinde bir deneyimdi.

2023-10-30 Kadir

Gülzade baklavaları Fırın mükemmel bir güzellik sunuyor. Ürünleri harika ve kaliteli, personel de çok yardımcı ve kibar. Fırının atmosferi ve dekorasyonu da hoş. Bekleme süresi çok kısa ve rezervasyon yapabiliyorsunuz. Genel olarak harika bir deneyim yaşadım ve para değerindeydi.

2023-10-31 Ahmet

Gülzade baklavaları Fırın mükemmel bir güzellik sunuyor. Ürünleri harika ve kaliteli, personel de çok yardımcı ve kibar. Fırının atmosferi ve dekorasyonu da hoş. Bekleme süresi çok kısa ve rezervasyon yapabiliyorsunuz. Genel olarak harika bir deneyim yaşadım ve para değerindeydi

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Gülzade baklavaları?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?