Tarsus Akademi Müzik Merkezi yorumlar

Tarsus Akademi Müzik Merkezi yakın Şehitishak Mahallesi, Tarsus, Mersin, Mediterranean Region, 33410

  • Adres: Şehitishak, 3305. Sk. No:9, 33410 Tarsus/Mersin, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 36.9204246, 34.8834924

Tarsus Akademi Müzik Merkezi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Tarsus Akademi Müzik Merkezi yorumlar
2023-09-21 Ayşe

Tarsus Akademi Müzik Merkezi'nde piyano eğitimi aldım ve çok memnun kaldım. Eğitmenler uzman ve alanlarında yetenekli. Hem teknik becerilerimi geliştirmeme yardımcı oldular hem de müzikal anlayışımı genişlettim. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-09-21 Ahmet

Piyano eğitmeni oldukça profesyonel ve yetenekli biri. Derslerimiz çok verimli geçiyor. Eğitmenlerin samimi ve ilgili olması da çok hoşumuza gidiyor. Tarsus Akademi Müzik Merkezi'ni tercih ettiğim için çok memnunum.

2023-09-21 Zeynep

Tarsus Akademi Müzik Merkezi'nde piyano dersleri alıyorum ve gerçekten çok memnunum. Eğitmenler profesyonel ve deneyimli, dersler verimli geçiyor. Ayrıca müzik merkezi çok güzel bir atmosfere sahip. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-06 Mehmet

Tarsus Akademi Müzik Merkezi'nde piyano eğitimi almak benim için harika bir deneyimdi. Eğitmenler çok sabırlı ve özverili. Şimdiye kadar aldığım en iyi müzik eğitimlerinden birini aldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-11 Cemre

Piyano eğitmeninin profesyonel ve deneyimli olduğunu söyleyebilirim. Dersler çok verimli ve keyifli geçiyor. Ayrıca müzik merkezi çok temiz ve düzenli. Tarsus Akademi Müzik Merkezi'ne gitmekten çok memnunum.

2023-10-16 Selim

Tarsus Akademi Müzik Merkezi'nde aldığım piyano eğitiminden gerçekten memnunum. Eğitmenler çok profesyonel ve bilgili. Bana hem teknik becerilerimi geliştirme hem de müzikal anlamda ilerleme imkanı sundular. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-21 Elif

Piyano eğitmenlerinin deneyimli ve uzman olduğunu söyleyebilirim. Dersler çok verimli geçiyor ve her seansı sabırsızlıkla bekliyorum. Tarsus Akademi Müzik Merkezi'nde piyano eğitimi almak benim için çok iyi bir karar oldu.

2023-10-26 Emre

Tarsus Akademi Müzik Merkezi'nde aldığım piyano dersleri gerçekten harika geçiyor. Eğitmenler çok yetenekli ve deneyimli. Hem teknik becerilerimi geliştirebiliyorum hem de müzikal anlayışımı genişletebiliyorum. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-10-31 Fatma

Piyano eğitmeni oldukça profesyonel ve ilgili. Dersler çok verimli geçiyor. Tarsus Akademi Müzik Merkezi'ni tercih ettiğim için çok memnunum.

2023-11-05 Hüseyin

Tarsus Akademi Müzik Merkezi'nde piyano dersleri alıyorum ve gerçekten çok memnunum. Eğitmenler çok yetenekli ve tecrübeli. Dersler verimli geçiyor ve kendimi sürekli geliştirdiğimi hissediyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-10 Seda

Piyano eğitmeni oldukça profesyonel ve deneyimli. Eğitimlerimiz çok verimli geçiyor. Tarsus Akademi Müzik Merkezi'nde olmaktan çok memnunum.

2023-11-15 Mahmut

Tarsus Akademi Müzik Merkezi'ndeki piyano eğitmeninden gerçekten memnunum. Eğitimler verimli geçiyor ve kendimi geliştirdiğimi hissediyorum. Tarsus Akademi Müzik Merkezi'ni tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Tarsus Akademi Müzik Merkezi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?