Ptt Acente yorumlar

Ptt Acente yakın Büyük Mangıt, Ceyhan, Adana, Mediterranean Region

  • Adres: Büyükmangıt, Lale Sk., 01922 Ceyhan/Adana, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 37.036169, 35.767693

Ptt Acente, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Ptt Acente yorumlar
2023-09-24 Mehmet

Ptt Acente Postane'de daha önce birkaç kez işlem yaptım ve her seferinde iyi bir deneyim yaşadım. Personel çok yardımcı oldu ve hızlı bir şekilde işlerimi hallettim. Tesisler temiz ve düzenliydi. Fiyatlar da makuldu ve hizmet kalitesi iyiydi. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapmak kolaydı. Ortam ve dekor da hoştu. Genel deneyimim oldukça olumlu oldu.

2023-09-24 Nazlı

Ptt Acente Postane'ye ilk defa gittim ve deneyimim oldukça hoştu. İlk izlenimim olumluydu ve atmosfer sıcak ve samimiydi. Personel çok yardımcı oldu ve beni güler yüzle karşıladı. Tesisler iyi bakımlı ve temizdi. Fiyatlar da uygundu ve hizmet kalitesi memnun ediciydi. Bekleme süresi kısaydı ve rezervasyon yapmak kolaydı. Ortam ve dekor da güzeldi. Genel deneyimim oldukça olumlu oldu.

2023-10-14 Zeynep

Ptt Acente Postane'deki deneyimim oldukça olumlu oldu. İlk izlenimim olumluydu ve atmosfer sıcak ve samimiydi. Personel çok yardımcı oldu ve hızlı bir şekilde işlerimi hallettim. Tesisler temiz ve düzenliydi. Fiyatlar da uygundu ve hizmet kalitesi memnun ediciydi. Bekleme süresi kısaydı ve rezervasyon yapmak kolaydı. Ortam ve dekor da güzeldi. Genel deneyimim oldukça olumlu oldu.

2023-10-19 Fatma

Ptt Acente Postane'de memnuniyetle işlem yapmak için gittim ve deneyimim oldukça olumlu oldu. İlk izlenimim olumluydu ve atmosfer sıcak ve samimiydi. Personel çok yardımcı oldu ve beni güler yüzle karşıladı. Tesisler temiz ve düzenliydi. Fiyatlar da uygundu ve hizmet kalitesi memnun ediciydi. Bekleme süresi kısaydı ve rezervasyon yapmak kolaydı. Ortam ve dekor da güzeldi. Genel deneyimim oldukça olumlu oldu.

2023-10-24 Osman

Ptt Acente Postane'ye birkaç kez gittim ve her seferinde memnun kaldım. İlk izlenimlerim olumlu ve atmosfer rahattı. Personel çok yardımcı oldu ve işlerimi hızlı bir şekilde hallettim. Tesisler temiz ve düzenliydi. Fiyatlar da makuldu ve hizmet kalitesi iyiydi. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapmak kolaydı. Ortam ve dekor da hoştu. Genel deneyimim oldukça olumlu oldu.

2023-10-29 Seda

Ptt Acente Postane'de iyi bir deneyim yaşadım. İlk izlenimim olumluydu ve atmosfer sıcak ve samimiydi. Personel çok yardımcı oldu ve hızlı bir şekilde işlerimi hallettim. Tesisler temiz ve düzenliydi. Fiyatlar da uygundu ve hizmet kalitesi memnun ediciydi. Bekleme süresi kısaydı ve rezervasyon yapmak kolaydı. Ortam ve dekor da güzeldi. Genel deneyimim oldukça olumlu oldu.

2023-10-28 Ali

Ptt Acente Postane'ye ilk defa gittim ve deneyimim oldukça olumlu oldu. İlk izlenimim olumluydu ve atmosfer sıcak ve samimiydi. Personel çok yardımcı oldu ve beni güler yüzle karşıladı. Tesisler temiz ve düzenliydi. Fiyatlar da uygundu ve hizmet kalitesi memnun ediciydi. Bekleme süresi kısaydı ve rezervasyon yapmak kolaydı. Ortam ve dekor da güzeldi. Genel deneyimim oldukça olumlu oldu.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Ptt Acente?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?