Tampon Tamiri / TURAN OTO yorumlar

Tampon Tamiri / TURAN OTO yakın Cevizlibağ, Maltepe Mahallesi, Zeytinburnu, Istanbul, Marmara Region, 34010

  • Adres: Maltepe mahallesi Gümüşsuyu caddesi. mitatpaşa sitesi .numara.2 dükkan. 7, 34010 Zeytinburnu, Türkiye
  • Telefon: +90 212 481 33 10
  • Enlem, Boylam: 41.0213614, 28.9101056

Tampon Tamiri / TURAN OTO, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Tampon Tamiri / TURAN OTO yorumlar

Turan usta isinin ehli bir insan ellerine kollarina saglik emegi icin cok tesekkur ediyorum isciliginden cok memnun kaldim

Turanoto tapon tamirine arabamı götürdüm.Kısa sürede araçımın tambonunu ve yaynasını onardı ve çok kaliteli işçiliği var.Ben çok memun kaldım turan usta çok nezaketli ve kaliteli bir ustadır. ARAÇI OLAN BÜTÜN KADINLARA TURANOTO … Daha fazla

Turan usta Honda Civic aracımın tamponu üzerinde yapmış olduğu harika çalışma ile işin ustası olduğunu gösterdi.Yapılan işlemden memnun kaldım.Gönül rahatlığı ile tamponda göçük, yırtılma, esneme, sürtme .. vs gibi işelmleriniz için arabanızı emanet edebilirsiniz.Teşekkür ederim Turan usta.

2023-09-19 Sevgi

Turan usta isinin ehli bir insan ellerine kollarina saglik emegi icin cok tesekkur ediyorum isciliginden cok memnun kaldim.

2023-09-19 Nur

Turanoto tapon tamirine arabamı götürdüm.Kısa sürede araçımın tambonunu ve yaynasını onardı ve çok kaliteli işçiliği var.Ben çok memun kaldım turan usta çok nezaketli ve kaliteli bir ustadır. ARAÇI OLAN BÜTÜN KADINLARA TURANOTO.

2023-09-19 Elif

Turan usta Honda Civic aracımın tamponu üzerinde yapmış olduğu harika çalışma ile işin ustası olduğunu gösterdi.Yapılan işlemden memnun kaldım.Gönül rahatlığı ile tamponda göçük, yırtılma, esneme, sürtme .. vs gibi işelmleriniz için arabanızı emanet edebilirsiniz.Teşekkür ederim Turan usta.

2023-10-04 Ebru

Bir arkadasimin tavsiyesi üzerine Turan ustayı tercih ettim ve hiç pişman olmadım. İşine son derece hakim, kaliteli malzeme kullanıyor ve işçilik konusunda en iyiye sahip. Tampon tamiri için mutlaka Turan ustayı tercih edin.

2023-10-09 Ali

Turan Oto Kaporta Düzeltme Servisi'ne aracimi tampon tamiri için götürdüm. İşlerini son derece hızlı ve profesyonelce yaptılar. Turan usta işin ehli biri. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-14 Ayşe

Turan usta alaninda gerçekten çok iyi. Aracimda olan tambonu sorunsuz bir şekilde onardi. İşçilikleri temiz ve kaliteli. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-19 Ahmet

Turan Oto Kaporta Düzeltme Servisi'ne aracımın tamiri için gittim. Hem hizmetten hem de sonuçtan gerçekten memnun kaldım. Turan usta işini özenle yapıyor ve tamponumda hiçbir iz kalmadı. Kesinlikle tercih edilebilir.

2023-10-24 Merve

Turan usta işini gerçekten iyi yapıyor. Aracıma hasarlı tamponum için gidip tamir ettirdim ve sonuçtan gerçekten memnun kaldım. Çok teşekkür ederim.

2023-10-29 Mehmet

Turan Oto Kaporta Düzeltme Servisi'ne Türan Usta'yı tanıdığım bir arkadaşımın tavsiyesi ile gittim ve gerçekten çok memnun kaldım. İşiniyüksek kalitede ve özenle yapıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-03 Cansu

Turan usta işini gerçekten iyi yapıyor. Tamponumda oluşan göçük için Turan Usta'ya gittim ve işçilikten çok memnun kaldım. Hem hızlı hem de temiz işçilik yapıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-08 Gökhan

Turan Oto Kaporta Düzeltme Servisi'nden Turan Usta'ya aracımın tamiri için gittim ve kesinlikle işini iyi yaptığını gördüm. Hem hızlı hem de kaliteli bir işçilik yapıyor. Teşekkürler Turan Usta.

2023-11-13 Selin

Turan usta gerçekten işini iyi yapıyor. Tamponumda oluşan hasar için Kendisine gittiğimde işçiliğinden ve sonuçtan çok memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Tampon Tamiri / TURAN OTO?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?