Akdeniz Spor Kulübü | ASK Yaşam Atölyesi yorumlar

Akdeniz Spor Kulübü | ASK Yaşam Atölyesi yakın Tipi Sokağı, Altıntepe Mahallesi, Maltepe, Istanbul, Marmara Region, 34840

  • Adres: Altıntepe Mahallesi, Tipi Çk. Demirkan İş Merkezi No: 5, 34840 Maltepe/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 539 702 20 81
  • Web sitesi: akdenizsporkulubu.com
  • Enlem, Boylam: 40.9506862, 29.1043347

Akdeniz Spor Kulübü | ASK Yaşam Atölyesi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Akdeniz Spor Kulübü | ASK Yaşam Atölyesi yorumlar

İyi ki ASK’yi tercih etmişiz diyoruz. Oğlumuza judoyu sevdirmelerinin yanısıra kişisel gelişimi de destekleyen Sezer ve Cem Senseilere teşekkürler. Çocuğunuzu rahatlıkla emanet edebileceğiniz bir dojo. Gelen yetişkinlerin de dojodan memnun olduklarını gözlemliyorum.

Oğlum Judoya devam ediyor. Ben de yoga derslerine katıldım. Herşeyin ötesinde dojo etik, kültür ve değerleri üzerine kurulu, iç disiplini geliştirici bir yöntemleri var. Senseilerine gözüm kapalı güvenirim ???????????????? Az ve değerl dojolardan ???? …

5 sene önce Sezer Sensei ile başlayan yolculuğumuz şimdi hem Sezer hem de Cem Sensei ile devam ediyor. Oğlumuza kattığınız bilgelik, disiplin ve spor sevgisi için teşekkür ederiz. Biz … Daha fazla

2023-09-20 Ayşe

İyi ki ASK’yi tercih etmişiz diyoruz. Oğlumuza judoyu sevdirmelerinin yanısıra kişisel gelişimi de destekleyen Sezer ve Cem Senseilere teşekkürler. Çocuğunuzu rahatlıkla emanet edebileceğiniz bir dojo. Gelen yetişkinlerin de dojodan memnun olduklarını gözlemliyorum.

2023-09-20 Mehmet

Oğlum Judoya devam ediyor. Ben de yoga derslerine katıldım. Herşeyin ötesinde dojo etik, kültür ve değerleri üzerine kurulu, iç disiplini geliştirici bir yöntemleri var. Senseilerine gözüm kapalı güvenirim ???????????????? Az ve değerl dojolardan ????

2023-09-20 Ahmet

5 sene önce Sezer Sensei ile başlayan yolculuğumuz şimdi hem Sezer hem de Cem Sensei ile devam ediyor. Oğlumuza kattığınız bilgelik, disiplin ve spor sevgisi için teşekkür ederiz. Biz

2023-10-05 Elif

Öğrencileriyle çok ilgili olan, sağlıklı bir ortamda dövüş sanatlarını öğreten bir okul. Sezer Sensei ve Cem Sensei'ye teşekkür ederim!

2023-10-10 Ali

Gerçekten harika bir yer. Hocalar harika insanlar ve çok sabırlılar. Oğlum bu okulu çok sevdi. Harika çalışmaları devam ettirin!

2023-10-15 Fatma

Dövüş sanatları okuluna oğlumu gönderdim ve çok memnunum. Hocalar ve çalışanlar çok ilgili ve profesyonel. Çocuğumun disiplini ve özgüveni arttı. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-20 Mustafa

Çok iyi bir okul! Sezer Sensei ve Cem Sensei çok profesyonel ve öğrencilerle ilgileniyorlar. Çocuğumu bu okula göndermekten çok mutluyum.

2023-10-25 Seda

Harika bir dövüş sanatları okulu. Hocalar çok bilgili ve öğrencilerle ilgileniyorlar. İyi bir eğitim almak isteyen herkese tavsiye ederim.

2023-10-30 Cemal

ASK Yaşam Atölyesi gerçekten harika bir yer. Hocalar çok yetenekli ve tecrübeli. Kendilerine teşekkür ederim.

2023-11-04 Ayhan

Son derece iyi bir yer. Hocalar harika ve çok yetenekliler. Öğrenmek için harika bir yer.

2023-11-09 Emine

Çocuğum bu okulu çok seviyor. Hocalar çok sabırlı ve disiplinli. Onlara minnettarım.

2023-11-14 Halil

ASK Yaşam Atölyesi'ndeki dövüş sanatları eğitimi harika. Hocalar çok profesyonel ve öğrencilerle çok ilgileniyorlar. Çok memnunum!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Akdeniz Spor Kulübü | ASK Yaşam Atölyesi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?