Taksim Sanat Merkezi

Taksim Sanat Merkezi yakın Midyeci Memet, 22, Dudu Odaları Sokağı, Hüseyinağa, Hüseyinağa Mahallesi, Beyoğlu, Istanbul, Marmara Region, 34435

  • Adres: Hüseyinağa, Migrosun Üstü, Hüseyin Ağa Mahallesi Balık Pazarı Dudu Odaları Sokak, Balık Pazarı Girişi No:8 Kat:1-2-3, 34435 Beyoğlu/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 244 47 17
  • Web sitesi: taksimsanat.com
  • Enlem, Boylam: 41.0341114, 28.9769685

Taksim Sanat Merkezi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Taksim Sanat Merkezi yorumlar

Kızımız Güzel Sanatlar Lisesi'ne girmek isteyince iyi bir kurs arayışına girdik.Tesadüfen karşımıza çıkan Taksim Sanat'a gittik.Görüşme anında Emir Hoca sınava hazırlanacağımızı öğrenince " Tamam hemen kaydedin,kesin kazandırırız"dedi.Bu … Daha fazla

Müzik eğitimi almak istediğim için araştırma yaparken burayı buldum. Hem fiyatı birçok yere göre daha uygun hem de eğitimi birçok yere göre daha kaliteli. Bütün hocalarıma teşekkür ediyorum.

Kızımı 9 yaşında hobi amaçlı olarak resim kursuna getirdi. Zaman içinde resim hocamız Alan hanımın katkıları ile güzel sanatlar lisesi resim bölümüne girebileceği konusunda kanaat getirdik. Bu zorlu süreçte hocamızın ve kurs yetkililerinin … Daha fazla

2023-09-17 Ayşe

Kızımız Güzel Sanatlar Lisesi'ne girmek isteyince iyi bir kurs arayışına girdik.Tesadüfen karşımıza çıkan Taksim Sanat'a gittik.Görüşme anında Emir Hoca sınava hazırlanacağımızı öğrenince 'Tamam hemen kaydedin,kesin kazandırırız'dedi.Bu şekilde bizi cesaretlendirdi ve kızım şu an güzel sanatlar lisesinde bu sene hazırlık okuyacak. İlgi ve alakaları için teşekkür ederim.

2023-09-17 Ahmet

Müzik eğitimi almak istediğim için araştırma yaparken burayı buldum. Hem fiyatı birçok yere göre daha uygun hem de eğitimi birçok yere göre daha kaliteli. Bütün hocalarıma teşekkür ediyorum.

2023-09-17 Fatma

Kızımı 9 yaşında hobi amaçlı olarak resim kursuna getirdi. Zaman içinde resim hocamız Alan hanımın katkıları ile güzel sanatlar lisesi resim bölümüne girebileceği konusunda kanaat getirdik. Bu zorlu süreçte hocamızın ve kurs yetkililerinin ilgi ve alakaları için çok teşekkür ederim.

2023-10-02 Mehmet

Eşimle birlikte bu okula gelen bir saatlik çok sanat dersine katıldık. Fırça vuruşları, renk karıştırma hakkında bilgi sahibi olduk. Herkesle bu güzel deneyimi paylaşmak istedik. Teşekkürler.

2023-10-07 Elif

Geçen yıl hafta sonu fotoğrafçılık derslerine katıldım. Son derece deneyimli ve yetenekli bir öğretmenle çalışma fırsatı buldum. Hem eğlenip hem öğrenmek isteyen herkese tavsiye ederim.

2023-10-12 Yusuf

Kısa bir zaman diliminde bir arkadaş grubuna özel gitar dersleri aldım. Gerçekten etkileyiciydi. Herkese önerebileceğim bir okul.

2023-10-17 Gözde

Yakın zamanda piyano dersleri almaya başladım ve gerçekten memnun kaldım. Hocalarım çok sabırlı ve yardımsever. Tüm sanatseverlere tavsiye ederim.

2023-10-22 İbrahim

Çocuğumu bu okula kaydettirdim. Kısa bir süre sonra piyano çalmayı öğrendi. Okuldan ve hocalardan çok memnun kaldık.

2023-10-27 Esra

Geçen hafta resim kursuna katıldım. Hocalar gerçekten profesyoneller ve bize çok yardımcı oldular. Tüm sanatseverlere tavsiye ederim.

2023-11-01 Talha

Eşimle beraber bu okula kayıt olduk. İyi bir deneyim oldu. Hocamız bize büyük bir sabırla ve özveriyle ders verdi. Şimdi çok iyi bir ressam olabilirim.

2023-11-06 Hatice

Sanat okulu yıllardır gittiğim bir mekân. Hem müzik hem de resim dersleri aldım ve gerçekten memnun kaldım. Tavsiye ederim.

2023-11-11 Can

Okula kaydolmadan önce biraz endişeliydim ama gerçekten iyi bir karar verdim. Hocalarım çok yetenekli ve ilgili. Teşekkür ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Taksim Sanat Merkezi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?