Elazığ Makerspace yorumlar

Elazığ Makerspace yakın fırat teknokent, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı, Çaydaçıra Mah., Çaydaçıra Mahallesi, Elazığ, Elazığ, Eastern Anatolia Region, 23119

  • Adres: Hacı Ömer Bilginoğlu caddesi Fırat Teknokent Ana Bina, Turkey, 23100 Elâzığ Merkez/Elazığ, Türkiye
  • Web sitesi: facebook.com
  • Enlem, Boylam: 38.6819241, 39.1760286

Elazığ Makerspace, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Elazığ Makerspace yorumlar
2023-09-26 Ahmet

Eğitim merkezindeki deneyimim oldukça memnun ediciydi. Her çalışma alanı, alet ve gereçler son derece profesyonelce düzenlenmişti. Eğitmenler çok yardımcı oldular ve her zaman soruları yanıtlamaya hazırdılar. Genel olarak, Eğitim Merkezi'nden çok memnun kaldım.

2023-09-26 Ayşe

Elazığ Makerspace Eğitim Merkezi'nde deneyimlerim oldukça olumlu oldu. Rezervasyon yapmam gerekmeksizin hemen içeri girebildim ve beklemem gereken bir süre olmadı. İlk izlenimim, profesyonel ve modern bir atmosfere sahip olan bir yer olduğu yönündeydi. Merkezdeki tesisler ve olanaklar oldukça iyi düşünülmüştü. Fişler ve çalışma yüzeyleri kolayca erişilebilir ve kullanımı kolaydı. Hizmetlerin kalitesi oldukça iyiydi ve fiyatlar da uygun seviyedeydi. Toplamda, Eğitim Merkezi'nden çok memnun kaldım ve kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-09-26 Murat

Eğitim Merkezi'ne gitmek için rezervasyon yapmam gerekti ve beklemem gereken bir süre vardı. İlk izlenimim, elverişli bir konumda bulunan ve modern bir atmosfere sahip olan bir yer olduğu yönündeydi. Tesisler oldukça temiz ve düzenliydi. Gereken tüm araç gereçlere ve aletlere sahiptik. Fiyatlar biraz yüksek olsa da, hizmet kalitesi iyiydi. Personel, nazik ve yardımseverdi. Genel olarak, Eğitim Merkezi'nden memnun kaldım.

2023-10-16 Ali

Eğitim Merkezi'ndeki deneyimim harikaydı. Rezervasyon yapmak zorunda olmadan hemen içeri girebildim ve beklemem gereken bir süre olmadı. İlk izlenimim, güzel ve ferah bir atmosfere sahip olduğu yönündeydi. Tesisler ve olanaklar oldukça modern ve kullanışlıydı. Ürün ve hizmet kalitesi çok iyiydi ve fiyatlar da uygun seviyedeydi. Personel çok nazik ve yardımseverdi. Genel olarak, Eğitim Merkezi'nden çok memnun kaldım.

2023-10-21 Zeynep

Eğitim Merkezi'ne gitmek için rezervasyon yapmam gerekti ve beklemem gereken bir süre vardı. İlk izlenimim, modern ve profesyonel bir atmosfere sahip olduğu yönündeydi. Tesisler temiz ve düzenliydi. Ancak, bazı aletler çalışmıyordu ve bazı çalışma alanları çok kalabalıktı. Bununla birlikte, hizmetin kalitesi oldukça iyiydi ve fiyatlar uygun seviyedeydi. Personel çok nazik ve yardımseverdi. Genel olarak, Eğitim Merkezi'nden memnun kaldım.

2023-10-26 Mehmet

Eğitim Merkezi'ndeki deneyimim çok olumlu oldu. Rezervasyon yapmam gerekmeksizin hemen içeri girebildim ve beklemem gereken bir süre olmadı. İlk izlenimim, modern ve rahat bir ortama sahip olduğu yönündeydi. Tesisler ve olanaklar oldukça iyi düşünülmüştü ve kaliteli ürünler sunuluyordu. Fiyatlar da makul seviyedeydi. Personel çok dostça ve yardımseverdi. Genel olarak, Eğitim Merkezi'nden çok memnun kaldım.

2023-11-05 Mustafa

Eğitim Merkezi'nden oldukça memnun kaldım. Herhangi bir rezervasyon yapmam gerekmeksizin hemen içeri girebildim ve beklemem gereken bir süre olmadı. İlk izlenimim, modern ve şık bir atmosfere sahip olduğu yönündeydi. Tesisler temiz ve düzenliydi ve gereken tüm araç gereçlere sahiptim. Fiyatlar uygun seviyedeydi ve hizmetin kalitesi iyiydi. Personel çok yardımcı oldu. Genel olarak, Eğitim Merkezi'nden çok memnun kaldım.

2023-11-10 Esra

Elazığ Makerspace Eğitim Merkezi'ne gittim ve beklemem gereken bir süre olmadı. İlk izlenimim, modern ve şık bir atmosfere sahip olduğu yönündeydi. Tesisler temiz ve düzenliydi. Ancak, bazı aletler bozuktu ve bazı çalışma alanları çok kalabalıktı. Fiyatlar biraz yüksek olsa da, hizmet kalitesi iyiydi. Personel nazik ve yardımseverdi. Genel olarak, Eğitim Merkezi'nden memnun kaldım.

2023-11-20 Seda

Eğitim Merkezi'nden oldukça memnun kaldım. Bu nedenle, tekrar giderim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Elazığ Makerspace?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?