Cappadocia Sinasos Travel ( Balloon , ATV , Tour , Turkish Night ) yorumlar

Cappadocia Sinasos Travel ( Balloon , ATV , Tour , Turkish Night ) yakın Medrese of Mehmet Şakir Paşa, Şahin Caddesi, Mustafapaşa, Mustafapaşa Köyü, Ürgüp, Nevşehir, Central Anatolia Region, 50420

  • Enlem, Boylam: 38.5835715, 34.8982895

Cappadocia Sinasos Travel ( Balloon , ATV , Tour , Turkish Night ), bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Cappadocia Sinasos Travel ( Balloon , ATV , Tour , Turkish Night ) yorumlar

When we were in Cappadocia in July 2023 Yakut from Cappadocia Sinasos Travel arranged all our tours. They were excellent, dependable and on time for all our trips. The guides for each tour was very knowledgeable and very helpful. We …

I contacted Yakut from Google chat & was able to arrange a Sunset ATV tour. He confirmed a reasonable price for 2 people on 2 ATVs. …

We had a great experience riding ATV’s here!! We toured up and around the valleys and learnt about the history of the town as we went along. The tour guide was incredibly helpful and kind and we had an amazing time! I will definitely be coming back again.

2023-09-24 Ayşe

Tatilimiz boyunca Cappadocia Sinasos Travel'den aldığımız turlar mükemmeldi. Rehberler bilgili ve yardımseverdi. Her tur için zamanında ve düzenli bir şekilde geldiler. Harika bir deneyimdi, kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-24 Mehmet

Google sohbetinden Yakut ile iletişime geçtim ve güneş batışı ATV turu ayarladık. 2 kişi için 2 ATVs için makul bir fiyat onaylandı.

2023-09-24 Ayşenur

Burada ATV'lerle harika bir deneyim yaşadık! Vadilerde gezdik ve şehrin tarihini öğrendik. Tur rehberi inanılmaz yardımcı ve nazikti. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-10-09 Serkan

Cappadocia Sinasos Travel'den tur ayarlamıştım ve çok memnun kaldım. Rehberler bilgili ve yardımseverdi. Her tur için zamanında gelmeleri gerçekten takdire şayandı.

2023-10-14 Emine

Cappadocia Sinasos Travel ile yaptığımız turlardan çok memnun kaldık. Rehberler çok bilgiliydi ve yardımcı oldular. Kesinlikle tekrar gitmek isterim.

2023-10-19 Sinan

Turlar için Cappadocia Sinasos Travel ile iletişime geçtim ve hepsi harikaydı. Rehberler çok bilgili ve yardımcıydı. Zamanında ve düzenli bir şekilde turlarımıza katıldılar.

2023-10-24 Gözde

Cappadocia Sinasos Travel ile harika bir deneyim yaşadık. Rehberler çok bilgiliydi ve yardımcı oldular. Turlarımızda zamanında ve düzenli bir şekilde buluştuk.

2023-10-29 Ali

Turların hepsi mükemmeldi. Rehberler çok bilgili ve yardımcıydı. Zamanında ve düzenli bir şekilde turlara katıldık. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-03 Filiz

Cappadocia Sinasos Travel'den tur ayarladık ve çok memnun kaldık. Rehberler çok bilgiliydi ve yardımcı oldular. Turlarda zamanında ve düzenli bir şekilde buluştuk.

2023-11-08 Merve

Harika bir Cappadocia Sinasos Travel deneyimiydi. Rehberler çok bilgiliydi ve yardımcı oldular. Her türlü tur için zamanında geldiler.

2023-11-13 Ali İhsan

Cappadocia Sinasos Travel'dan tur ayarladık ve her şey mükemmeldi. Rehberler çok bilgili ve yardımcıydı. Zamanında ve düzenli bir şekilde turlara katıldık.

2023-11-18 Tuğba

Harika bir Cappadocia Sinasos Travel deneyimiydi. Rehberler her tur için bilgili ve yardımcı oldular. Turlarımıza zamanında ve düzenli bir şekilde katıldık.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Cappadocia Sinasos Travel ( Balloon , ATV , Tour , Turkish Night )?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?