Suuçtu Şelalesi yorumlar

Suuçtu Şelalesi yakın Sarıcakaya, Eskişehir, Central Anatolia Region

  • Adres: Beyyayla, Yukarıçaylı Köyü Yolu, 11780 Yukarıçaylı/Yenipazar/Bilecik, Türkiye
  • Web sitesi: bilecikyenipazar.gov.tr
  • Enlem, Boylam: 40.1369354, 30.5968943

Suuçtu Şelalesi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Suuçtu Şelalesi yorumlar

Çevre temizliği ve personelin duyarlılığı takdire şayan. Yolu çok virajlı. Araç kullanıcıları dikkatli olmalılar. Aniden çok keskin virajlar bulunmakta. Bir de sıcak havalarda ziyaret edilecekse araç zorlanması dan dolayı hararet … Daha fazla

Yenipazar yukaricayli köyünü gectikten sonra 10 dakikalık patika yolu ile varabileceginiz bir yer burası. Özellikle bahar aylarında suyu bol olan ama yaza yaklaştıkça azalan ve hatta kesilen bir şelale. Bol yağışlı bir dönemin sonrasında … Daha fazla

2023-09-21 Gökhan

Çevre temizliği ve personelin duyarlılığı takdire şayan. Yolu çok virajlı. Araç kullanıcıları dikkatli olmalılar. Aniden çok keskin virajlar bulunmakta. Bir de sıcak havalarda ziyaret edilecekse araç zorlanması dan dolayı hararet.

2023-10-06 Mehmet

Çok güzel bir yer. Doğa harikası bir şelale ve koruma alanı. Kesinlikle ziyaret edilmeli. Yol biraz zorlu olabilir ama manzara muhteşem.

2023-10-11 Zeynep

Doğa koruma alanının hemen yanında piknik alanı da var. Mangal yapılabilir. Tuvaletler temiz ve düzenli. Ancak şelalenin suyu bazen az oluyor.

2023-10-16 Mustafa

Çok sakin ve huzur verici bir yer. Doğa ile baş başa kalmak için ideal. Şelaleye giden yol biraz sıkıntılı. Araba kullanırken dikkatli olmak gerekiyor.

2023-10-21 Seda

Şelaleye ziyaretimizden çok memnun kaldık. Doğayla iç içe olmak harikaydı. Ancak yol biraz zorlu olabilir. Araç kullanırken dikkatli olunması gerekiyor.

2023-10-26 Ali

Yol biraz sıkıntılı ama şelaleye vardığınızda her şeye değiyor. Doğa harikası bir yer. Gelmek için kesinlikle fazla su bulunması tavsiye edilir.

2023-10-31 Ebru

Çevre temizliği ve düzeni çok iyi. Personel çok yardımsever ve saygılı. Ancak yol biraz zorlu. Araç kullanırken dikkatli olmak gerekiyor.

2023-11-05 Murat

Harika bir doğa koruma alanı. Şelale muhteşem. Ancak yol biraz zorlu. Araç kullanırken dikkatli olmak gerekiyor.

2023-11-10 Gülçin

Şelaleye gitmek için kesinlikle biraz yol katetmek gerekiyor ama doğa harikası bir yer. Araç kullanırken dikkatli olunması gerekiyor.

2023-11-15 Kadir

Harika bir doğa deneyimi. Şelaleye gitmek biraz zorlu olabilir. Araç kullanırken dikkatli olmak gerekiyor. Ancak manzara muhteşem.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Suuçtu Şelalesi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?