SUSHM Sivrihisar Uluslararası Sportif Havacılık Merkezi yorumlar

SUSHM Sivrihisar Uluslararası Sportif Havacılık Merkezi yakın Ankara - Afyonkarahisar Yolu, Sivrihisar, Eskişehir, Central Anatolia Region

  • Enlem, Boylam: 39.2966245, 31.4871512

SUSHM Sivrihisar Uluslararası Sportif Havacılık Merkezi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
SUSHM Sivrihisar Uluslararası Sportif Havacılık Merkezi yorumlar

A “MUST TO VISIT” place…Not limited for Aviators only. Painters, Teachers, Campers, Researchers even everybody…. go ahead and visit SUSHM and M.S.O. Air & Space Museum, without any hesitation, that visit will feed up your soul more than you …

Heaven for aeronotic lovers

M.S.O. I recommend every Turkish citizen to see the Air and Space Museum, Sivrihisar Aviation Center and of course Mak Aviation Facilities. Be sure that you will always feel yourself in the skies there.

2023-09-24 Ayşe

Kesinlikle ziyaret etmeye değer bir yer. Havacılarla sınırlı değil. Resimciler, öğretmenler, kamplar, araştırmacılar, hatta herkes ... SUSHM'yi ziyaret edin ve herhangi bir tereddüt yaşamadan M.S.O'yu görmek, ruhunuzu doyuracaktır.

2023-09-24 Mehmet

Aeronotik sevenler için cennet. M.S.O. Hava ve Uzay Müzesi'ni, Sivrihisar Havacılık Merkezini ve tabii ki Mak Havacılık Tesislerini her Türk vatandaşına görmelerini tavsiye ediyorum. Orada kendinizi her zaman gökyüzünde hissedeceğinize emin olun.

2023-09-24 Zeynep

Personel, hizmet ve deneyim mükemmel. İnsanlar çok yardımcı oluyor ve her konuda bilgili. Mükemmel bir misafirperverlik gördüm. Herkese tavsiye ederim!

2023-10-09 Ahmet

SUSHM'de gerçekleşen etkinliklere katıldım ve harika bir deneyim yaşadım. Organizasyon etkileyiciydi ve personel son derece profesyoneldi. Beni gerçekten etkiledi.

2023-10-14 Fatma

Herkesi SUSHM'yi ziyaret etmeye davet ediyorum. M.S.O. Müzesi, Sivrihisar Havacılık Merkezi ve Mak Havacılık Tesislerini görmenizi öneriyorum. Kesinlikle pişman olmayacaksınız!

2023-10-19 Ömer

Daha önce hiç böyle bir yer görmedim. Havacılığa olan sevgim burada daha da kabardı. Personel dost canlısı ve bilgili. Kesinlikle geri geleceğim.

2023-10-24 Ayşenur

SUSHM'den harika bir deneyim kazandım. İnanılmaz güzel ve etkileyici bir atmosferi var. Havacılık meraklıları için tam bir cennet. Herkesi ziyaret etmeye davet ediyorum.

2023-10-29 Tolga

SUSHM ve M.S.O. Hava ve Uzay Müzesi gerçekten etkileyici. Çok sayıda etkinlik ve sergi ile dolu. Herkesin görmesini ve bir şeyler öğrenmesini tavsiye ederim.

2023-11-03 Ebru

Mak Havacılık Tesislerine katıldım ve gerçekten güzel bir deneyim yaşadım. Personel samimi ve uzman. Harika bir atmosfer ve hizmetin keyfini çıkarabilirsiniz.

2023-11-08 Murat

SUSHM ve M.S.O. Hava ve Uzay Müzesi harika bir deneyim sunuyor. Havacılıkla ilgilenen herkes için mutlaka ziyaret edilmesi gereken bir yer.

2023-11-13 Elif

SUSHM'de geçirdiğim zamanı gerçekten sevdim. Mükemmel bir atmosferi var ve insanlar harika. Her şey harikaydı ve gelecekte tekrar ziyaret edeceğim.

2023-11-18 Can

SUSHM ve M.S.O. Hava ve Uzay Müzesi gerçekten eşsiz bir deneyim sunuyor. Herkese tavsiye ederim. Kesinlikle paradan değer!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? SUSHM Sivrihisar Uluslararası Sportif Havacılık Merkezi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?