SushiCo yorumlar

SushiCo yakın num num, Ecza Sokağı, Esentepe Mahallesi, Şişli, Istanbul, Marmara Region, 34394

  • Adres: Levent, Büyükdere Cd. No:185 D:177, 34394 Şişli/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 4447874
  • Web sitesi: sushico.com.tr
  • Enlem, Boylam: 41.0779243, 29.0115345

SushiCo, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
SushiCo yorumlar

ilk kez sushi deneyecekler için öneririm. Biz California dream ve sebzeli noodle sipariş ettik. porsiyonlar gayet doyurucuydu. çalışanlar da ilgiliydi. Daha fazla

Hemen hemen tüm ürünlerini deneyen biri olarak söylüyorum çok başarılı lezzetlere sahip. … Daha fazla

2023-09-23 Can

İşyerimizden 10 kişilik bir ekip olarak kutlama amacıyla öğlen yemeğini Sushico'da yemek istedik. Mekana gittiğimizde öğle arası yoğunluğu olduğunu farkettik ancak mekanın bir kısmında müsaitlik vardı. Mekanın işletmecisi olduğunu tahmin ettigim bir şahıs masa düzenlemesi konusunda yardımcı oldu ve beklentimizi karşıladı. Yemeklerimizi sipariş ettik ve yemeklerimiz beklenilen süre içinde geldi. Yemeklerin lezzeti gayet iyiydi ve porsiyonlar da doyurucuydu. Toplamda memnun kaldık ve keyifli bir öğle yemeği deneyimi yaşadık.

2023-09-23 Ebru

ilk kez sushi deneyecekler için öneririm. Biz California dream ve sebzeli noodle sipariş ettik. porsiyonlar gayet doyurucuydu. çalışanlar da ilgiliydi.

2023-09-23 Ali

Hemen hemen tüm ürünlerini deneyen biri olarak söylüyorum çok başarılı lezzetlere sahip.

2023-10-08 Ayşe

Mekanın atmosferi oldukça hoş ve sakin. Dekorasyon da çok güzel düşünülmüş. Yemeğimizi yemek için biraz beklememiz gerekti ancak beklemeye değdi. Çalışanlar da çok ilgili ve güler yüzlüydü. Fiyatlara gelirsek, kaliteli hizmet ve lezzet için gayet uygun. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-10-13 Muhammed

Yemekten sonra çay içmek için girişteki oturma alanını tercih ettim. Mekanın iç dekorasyonu ve oturma alanı oldukça rahat ve konforluydu. Çalışanlar da ilgiliydi ve çayımız istediğimiz gibi geldi. Rahat bir ortamda keyifli bir çay molası oldu.

2023-10-18 Selin

Restoranda hoş bir atmosfer var. İç mekan ferah ve temiz. Personel güleryüzlü ve ilgili. Yemeklerin lezzeti de oldukça iyi. Fiyatlar da makul seviyede. Tavsiye ederim.

2023-10-23 Emre

Mekanın atmosferi ve dekorasyonu gerçekten çok hoştu. Yemeklerin lezzeti de beklediğimden daha iyiydi. Ancak servis biraz yavaştı, yemeklerimizi beklemek zorunda kaldık. Onun dışında her şey gayet iyiydi.

2023-10-28 Gizem

Restoranın atmosferi ve dekorasyonu oldukça şık ve dikkat çekiciydi. Yemeklerin lezzeti de oldukça iyiydi. Ancak servis biraz yavaştı, beklemek zorunda kaldık. Personel ise ilgili ve hizmetleri kaliteliydi. Genel olarak memnun kaldık.

2023-11-02 Murat

Sushico'ya özel bir günde gittik. Mekan oldukça kalabalıktı ve sıra bekledik. Ancak beklemeye değdi, yemeklerin lezzeti harikaydı. Personel de ilgiliydi ve hızlı bir şekilde hizmet verdiler. Fiyatlar da makul seviyede. Kesinlikle tekrar gitmek isteyeceğim bir yer.

2023-11-07 Elif

Restoranın dekorasyonu çok hoş ve kaliteli. Servis hızı da oldukça iyiydi. Yemeklerin lezzeti ise beklentileri karşıladı. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek isteyeceğim bir mekan.

2023-11-12 Mustafa

Mekanın atmosferi oldukça sıcak ve samimi. Yemeklerin sunumu çok güzel ve lezzetleri harikaydı. Personel de çok ilgili ve yardımcı oldu. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tekrar geleceğim bir mekan.

2023-11-17 Derya

Sushico Restoran'a gittik ve beklediğimizin üzerinde bir deneyim yaşadık. Restoranın atmosferi çok güzel ve sakin. Yemeklerin lezzeti ise harikaydı. Personel de ilgili ve güler yüzlüydü. Fiyatlar da makul seviyede. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? SushiCo?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?