SushiCo yorumlar

SushiCo yakın Korupark, Sanayi Caddesi, Bursa Organize Sanayi Bölgesi, Fethiye, Fethiye Mahallesi, Nilüfer, Bursa, Marmara Region, 16000

  • Adres: 3 Adnan Menderes Mahallesi Mudanya Yolu Caddesi 9.Kilometre, Korupark Avm, 16160 Osmangazi/Bursa, Türkiye
  • Telefon: +90 4447874
  • Web sitesi: sushico.com.tr
  • Enlem, Boylam: 40.2506483, 28.9584302

SushiCo, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
SushiCo yorumlar

Bursa Korupark alışveriş merkezinin içerisindeki Sushico, sushi ve Japon mutfağı sevenler için tavsiye edilir. Çok beğendik. Yemek sonrası şans kurabiyesi ve Türk kahvesi ikram ettiler. … Daha fazla

Çok güzel terası var yemekler taze tadı çok güzel Sushi ve noodle sevenlere tavsiye ederım Çalışanlar çok dikkatli ve müşterilere çok iyi davranıyorlar Daha fazla

Çok fazla uzak doğu restorantı denedim. Genelde fiyatlar yüksek ancak aldığı parayı kesinlikle hak ediyor. Bence fiyatlar lezzete göre değerlendirilmeli. Sushico uygulamanız varsa %10 indirim alabilirsiniz uygulamanızdan. Kesinlikle öneririm ???????? … Daha fazla

2023-09-28 Nilgün

Bursa Korupark alışveriş merkezinin içerisindeki Sushico, sushi ve Japon mutfağı sevenler için tavsiye edilir. Çok beğendik. Yemek sonrası şans kurabiyesi ve Türk kahvesi ikram ettiler.

2023-09-28 Selin

Çok güzel terası var yemekler taze tadı çok güzel Sushi ve noodle sevenlere tavsiye ederim Çalışanlar çok dikkatli ve müşterilere çok iyi davranıyorlar

2023-09-28 Deniz

Çok fazla uzak doğu restorantı denedim. Genelde fiyatlar yüksek ancak aldığı parayı kesinlikle hak ediyor. Bence fiyatlar lezzete göre değerlendirilmeli. Sushico uygulamanız varsa %10 indirim alabilirsiniz uygulamanızdan. Kesinlikle öneririm

2023-10-13 Ali

Çok iyi bir sushi restoranı. Çalışanlar ilgili ve hızlı, yemekler taze ve lezzetli. Fiyatlar biraz yüksek ama kaliteye değer. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-18 Ayşe

Sushico harika bir atmosfere sahip. Yemeklerin tadı harika ve servis mükemmel. Şans kurabiyesi ve Türk kahvesi ikramları da hoş bir dokunuş. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-10-23 Mehmet

Bursa Korupark alışveriş merkezindeki Sushico'da harika bir yemek deneyimi yaşadık. Personel çok yardımcı oldu ve yemekler harikaydı. Sushico'nun indirim uygulamasından yararlandık ve fiyatlar oldukça uygun oldu. Tavsiye ederim.

2023-10-28 Fatma

Sushico'da yemek yemek gerçekten keyifliydi. Türk kahvesi ikramı çok hoş bir detaydı. Çalışanlar güler yüzlü ve hızlı. Tadımlık olarak da bazı farklı sushi çeşitleri sunuyorlar. Harika bir deneyimdi.

2023-11-02 Cem

Sushico'da yemek yemek gerçekten farklı bir deneyim. Yemeklerin tadı çok güzeldi ve sunumları da hoştu. Fiyatlar biraz yüksek ama hizmet kalitesi buna değer. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-07 Gülay

Sushico'ya ilk kez gittim ve çok memnun kaldım. Çalışanlar çok yardımcı oldu ve yemekler lezzetliydi. Atmosfer de çok güzel. Kesinlikle tekrar gitmeyi düşünüyorum.

2023-11-12 Murat

Sushico'da yemek yemek gerçekten keyifliydi. Yemekler taze ve lezzetliydi. Çalışanlar da çok ilgili ve hızlılar. Tekrar gitmeyi düşünüyorum.

2023-11-17 Nesrin

Sushico'da yemek yemek gerçekten harika bir deneyimdi. Yemeklerin tadı harikaydı ve servişleri de mükemmeldi. Çalışanlar da çok yardımcı ve ilgililer. Tekrar gitmeyi kesinlikle düşünüyorum.

2023-11-22 Ertan

Sushico'da yemek yemek gerçekten harika bir deneyimdi. Atmosfer çok hoş ve sakin. Yemeklerin tadı da çok güzeldi. Çalışanlar ilgili ve hızlılar. Fiyatlar biraz yüksek ama kalitesine değer. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? SushiCo?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?