Taskeen Lee Real Estate yorumlar

Taskeen Lee Real Estate yakın Haramidere, Güzelyurt Mahallesi, Esenyurt, Istanbul, Marmara Region, 34515

  • Adres: Güzelyurt, 34513, Mehmet Akif Ersoy Cd., 34515 Beylikdüzü Osb/Esenyurt/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 544 441 19 11
  • Enlem, Boylam: 41.0109364, 28.6746463

Taskeen Lee Real Estate, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Taskeen Lee Real Estate yorumlar
2023-09-25 Ali

Endüstriyel Emlak Ajansı'nın hizmetleri çok kaliteli. Personel çok yardımcı oldu ve çok profesyonel davrandılar. Bekleme süresi çok kısa ve rezervasyon yapmak çok kolaydı. Müşteri hizmetleri harikaydı ve tüm sorularımı cevapladılar. Konum ve tesisler çok iyiydi. Atmosfer rahattı ve dekor harikaydı.

2023-09-25 Ayşe

Taskeen Lee Real Estate harika bir deneyimdi. Fiyatlar gerçekten uygun ve hizmetler kaliteliydi. Personel çok dostane ve yardımcıydı. Konum mükemmeldi ve tesisler çok temizdi. Çok güzel bir atmosfere sahipti ve dekor harikaydı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-25 Mehmet

Endüstriyel Emlak Ajansı'ndan memnun kaldım. Hizmetler kaliteliydi ve fiyatlar makuldu. Personel canayakın ve yardımseverdi. Konum da çok uygundu ve tesisler temizdi. Atmosfer rahattı ve dekor da güzeldi. Bekleme süresi kısaydı ve rezervasyon yapmak kolaydı. Genel olarak iyi bir deneyimdi.

2023-10-10 Nazlı

Taskeen Lee Real Estate'de harika bir deneyim yaşadım. Fiyatlar çok uygun ve hizmetler çok kaliteliydi. Personel çok yardımcı oldu ve tüm sorularıma cevapladı. Konum da harikaydı ve tesisler çok temizdi. Atmosfer çok sıcak ve rahattı. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-10-15 Ahmet

Endüstriyel Emlak Ajansı mükemmel bir yer. Tesisler harika, personel dostça ve profesyonel. Hizmetler kaliteli ve fiyatlar uygun. Konum harika ve tüm ihtiyaçlara yakın. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapmak kolay. Atmosfer rahat ve dekor şık. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-10-20 Fatma

Taskeen Lee Real Estate'de harika bir deneyim yaşadım. Hizmetler çok kaliteli ve fiyatlar çok uygun. Personel çok yardımcı oldu ve her şeyle ilgilendiler. Konum da mükemmeldi ve tesisler temiz ve moderndi. Atmosfer rahattı ve dekor harikaydı. Genel olarak memnun kaldım.

2023-10-25 Alihan

Endüstriyel Emlak Ajansı'nın hizmetleri çok iyiydi. Fiyatlar uygun ve personel yardımcıydı. Konum ve tesisler çok güzeldi. Bekleme süresi kısaydı ve rezervasyon yapmak kolaydı. Müşteri hizmetleri çok iyi ve tüm sorularıma yanıt verdiler. Atmosfer rahattı ve dekor güzeldi.

2023-10-30 Zehra

Taskeen Lee Real Estate harika bir deneyimdi. Hizmetler gerçekten kaliteli ve fiyatlar çok uygun. Personel çok yardımcı oldu ve profesyonel davrandı. Konum da harika ve tesisler çok temizdi. Atmosfer rahattı ve dekor muhteşemdi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-11-04 Hasan

Endüstriyel Emlak Ajansı harika bir yer. Tesisler çok temiz ve personel çok yardımcıydı. Hizmetler de kaliteliydi ve fiyatlar uygun. Konum harika ve tüm ihtiyaçlara yakın. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapmak kolaydı. Atmosfer sıcak ve rahat, dekor da şık. Memnun kaldım.

2023-11-09 Elif

Taskeen Lee Real Estate'de güzel bir deneyim yaşadım. Hizmetler kaliteli ve fiyatlar makul. Personel dostça ve yardımcı. Konum da çok uygun ve tesisler temiz. Atmosfer rahat ve dekor güzeldi. Bekleme süresi kısaydı ve rezervasyon yapmak kolay. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-14 Cem

Endüstriyel Emlak Ajansı mükemmel bir yer. Hizmetler kaliteli ve fiyatlar uygun. Personel canayakın ve yardımcı. Konum da çok iyi ve tesisler temiz ve modern. Bekleme süresi kısaydı ve rezervasyon yapmak kolaydı. Atmosfer rahat ve dekor şık. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-11-19 Gülay

Taskeen Lee Real Estate mükemmel bir deneyimdi. Hizmetler gerçekten kaliteli ve fiyatlar çok uygun. Personel yardımcı ve profesyonel. Konum da harika ve tesisler çok temiz. Atmosfer rahattı ve dekor muhteşemdi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Taskeen Lee Real Estate?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?