Sushi LAB yorumlar

Sushi LAB yakın Çatlakçeşme Sokağı, Akaretler, Vişnezade Mahallesi, Beşiktaş, Istanbul, Marmara Region, 34357

  • Adres: Vişnezade Mahallesi Şair Nedim Caddesi, Çatlak Çeşme Sk. No:2A, 34357 Beşiktaş/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 227 22 77
  • Web sitesi: sushilab.com.tr
  • Enlem, Boylam: 41.0444521, 29.0003923

Sushi LAB, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Sushi LAB yorumlar

Hayatımda her ne kadar suşi yemesem de, ki yazarken bile yanlışlık yapmış olabilirim :)) Soslu tavuk yemekleri, salataları çok lezzetli, çalışanlar ise güleryüzlü olmaları iletişimleri güzel kılıyor, uğranılması gereken güzel bir yer Daha fazla

İstanbul’da farklı mekanlarda sushi denedik. Fiyat performans açısından çok iyi bir mekan. General tso tavuk ve somonlu panko sushisi çok güzeldi. Biz çok lezzetli bulduk. Çalışanlar çok güler yüzlü. Ahmet Bey bizimle çok ilgilendi ve çok hızlı servis yaptı. Kendisine ayrıca teşekkürler. Tekrar geleceğiz. Daha fazla

Beşiktaş'ta küçük güzel bir mekan. Güzel yorumlara güvenerek gittik gerçekten de her şey çok güzeldi. Garsonlar gayet ilgiliydi, yardımcı oldular. Biz iki kişi için ortaya bir tavuklu noodle, crunchy panko roll ve tso crispy tavuk söyledik. … Daha fazla

2023-09-27 Yasemin

Hayatımda her ne kadar suşi yemesem de, ki yazarken bile yanlışlık yapmış olabilirim :)) Soslu tavuk yemekleri, salataları çok lezzetli, çalışanlar ise güleryüzlü olmaları iletişimleri güzel kılıyor, uğranılması gereken güzel bir yer

2023-09-27 Selin

İstanbul’da farklı mekanlarda sushi denedik. Fiyat performans açısından çok iyi bir mekan. General tso tavuk ve somonlu panko sushisi çok güzeldi. Biz çok lezzetli bulduk. Çalışanlar çok güler yüzlü. Ahmet Bey bizimle çok ilgilendi ve çok hızlı servis yaptı. Kendisine ayrıca teşekkürler. Tekrar geleceğiz.

2023-09-27 Caner

Beşiktaş'ta küçük güzel bir mekan. Güzel yorumlara güvenerek gittik gerçekten de her şey çok güzeldi. Garsonlar gayet ilgiliydi, yardımcı oldular. Biz iki kişi için ortaya bir tavuklu noodle, crunchy panko roll ve tso crispy tavuk söyledik.

2023-10-17 Mehmet

Restoranın atmosferi çok hoş. İçeri girer girmez sizi karşılıyorlar ve güler yüzle yerinizi gösteriyorlar. Yemeklerin tadı da güzel, özellikle sushileri çok lezzetli ve taze. Fiyatları da uygun.

2023-10-22 Gamze

Bu restoranı arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine denedim ve çok beğendim. Sushileri lezzetli ve taze, çeşitlilikleri de fazla. İçerdeki dekorasyon da hoş, çalışanlar da ilgili ve güleryüzlü. Kesinlikle tekrar gideceğim bir mekan.

2023-11-01 Ayşe

Çok güzel bir restoran. İçeri girer girmez hoş bir atmosferle karşılaşıyorsunuz. Çalışanlar güleryüzlü ve yardımcı. Yemekler çok lezzetli, özellikle sushileri tavsiye ederim. Fiyatları da uygun.

2023-11-11 Gizem

Sushileri lezzetli ve taze, çeşitlilikleri de fazla. Ortam da hoş, çalışanlar da ilgili ve güleryüzlü. Fiyatları da uygun. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-11-16 Kerem

Çok hoş bir mekan. İçeri adım attığınız anda sıcak ve samimi bir ortamla karşılaşıyorsunuz. Sushiler çok lezzetli ve taze, tavsiye ederim. Çalışanlar ilgili ve güleryüzlü. Fiyatları da uygun.

2023-11-21 Elif

Genel olarak iyi bir deneyim yaşadım. Sushileri lezzetli ve taze. Çalışanlar ilgili ve yardımcı. Tek sıkıntı hizmet hızı biraz yavaş olmasıydı. Fiyatları ise uygun.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Sushi LAB?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?