Özel HLC Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Merkezi yorumlar

Özel HLC Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Merkezi yakın Özel ECM Köroğlu Plastik Estetik ve Rekonstrüktif Cerrahi Merkezi, Uğur Mumcu Caddesi, Kazım Özalp Mahallesi, Ankara, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06700

  • Adres: Kazım Özalp Mah., Uğur Mumcu Caddesi No:6 G.O.P., 06680 Çankaya/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 447 12 12
  • Web sitesi: hlc.com.tr
  • Enlem, Boylam: 39.8926771, 32.8703292

Özel HLC Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Merkezi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Özel HLC Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Merkezi yorumlar

Dr. Sedat Avsar is a very good surgeon, don’t hesitate to book with him. I had my rhinoplasty 6 months ago and my nose looks amazing. Besides that, I can breathe like never before. … Daha fazla

Sedat avşar beye burun düzeltme ameliyatı olu eşim. Geyet doğal ve güzel yaptı. ÇAlışanlar çok ilgiliydi gerçekten .Aysel hanıma teşekkürlerimi iletiyorum. her şey için teşekkürler Vandan selamlar HLC ailesine

Burun ameliyatımın üzerinden iki ay geçti. Hiçbir sorun yaşamadım. Herkes çok ilgiliydi. Gözde ablaya teşekkür ederim. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-09-21 Ali

Dr. Sedat Avsar is a very good surgeon, don’t hesitate to book with him. I had my rhinoplasty 6 months ago and my nose looks amazing. Besides that, I can breathe like never before.

2023-09-21 Ayse

Sedat avşar beye burun düzeltme ameliyatı olu eşim. Geyet doğal ve güzel yaptı. Çalışanlar çok ilgiliydi gerçekten .Aysel hanıma teşekkürlerimi iletiyorum. her şey için teşekkürler Vandan selamlar HLC ailesine

2023-09-21 Mehmet

Burun ameliyatımın üzerinden iki ay geçti. Hiçbir sorun yaşamadım. Herkes çok ilgiliydi. Gözde ablaya teşekkür ederim. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-10-06 Fatma

Özel HLC Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Merkezi Estetik Cerrahi Kliniği'nden çok memnun kaldım. Dr. Sedat Avsar gerçekten çok yetenekli bir cerrah. Ameliyat sonrası sonucumdan çok memnunum.

2023-10-11 Ahmet

Rahatsız olduğum göz kapağı sarkmaları için Estetik Cerrahi Kliniği'ne gittim ve ameliyat oldum. Sonuçtan çok memnunum. Dr. Sedat Avsar'ın uzmanlığına ve çalışanların ilgisine teşekkür ederim.

2023-10-16 Güler

Hijyenik bir ortamda ve ilgili bir ekip ile karşılaştım. Kliniğin atmosferi çok güzeldi. Ameliyat sonucundan da çok memnunum. Tavsiye ederim.

2023-10-21 Murat

Özel HLC Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Merkezi Estetik Cerrahi Kliniği'nden burun estetiği ameliyatı oldum. Dr. Sedat Avsar işini gerçekten çok iyi yapıyor. Teşekkürler.

2023-10-26 Derya

Estetik Cerrahi Kliniği'nin hizmetinden çok memnun kaldım. Dr. Sedat Avsar samimi ve güven verici bir doktor. Kliniğin personeli de çok ilgiliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-31 Hasan

Estetik Cerrahi Kliniği'nde ameliyat oldum ve sonuçtan çok memnunum. Dr. Sedat Avsar mükemmel bir şekilde çalışıyor. Her şey için teşekkür ederim.

2023-11-05 Sevgi

Kliniğin personeli çok profesyonel ve ilgili. Dr. Sedat Avsar gerçekten çok başarılı bir cerrah. Ameliyat sonrası sonucumdan çok memnunum. Tavsiye ederim.

2023-11-10 Emre

Estetik Cerrahi Kliniği'nde dolgu yaptırdım ve sonuçtan memnunum. Dr. Sedat Avsar çok bilgili ve deneyimli bir doktor. Tavsiye ederim.

2023-11-15 Pinar

Estetik Cerrahi Kliniği'nde meme büyütme ameliyatı oldum. Dr. Sedat Avsar çok profesyonel bir şekilde yaklaştı ve sonuçtan çok memnunum. Teşekkürler.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Özel HLC Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Merkezi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?