Sushi Croke ( Asian Cusine Wok & Sushi ) Antalya / Kaş yorumlar

Sushi Croke ( Asian Cusine Wok & Sushi ) Antalya / Kaş yakın baris sokak, Andifli, Kaş, Antalya, Mediterranean Region, 07589

  • Adres: Andifli, 07580 Kaş/Antalya, Türkiye
  • Telefon: +90 532 306 97 07
  • Web sitesi: webmenu.pardonapp.co
  • Enlem, Boylam: 36.196554, 29.6453743

Sushi Croke ( Asian Cusine Wok & Sushi ) Antalya / Kaş, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Sushi Croke ( Asian Cusine Wok & Sushi ) Antalya / Kaş yorumlar

Kaşta enfes gün batımı manzarası eşliğinde sushi yemek isterseniz kesinlikle tavsiye edilir. Özellikle balık çorbası benim favorim oldu. Balık sevmeyenlerin bile tercih … Daha fazla

Mekan muhteşemdiiii, Kaş’a gelen herkesinn mutlaka ve mutlaka uğraması gereken bir mekann!! :) Çalışanlar ve işletme sahipleri çok ilgili ve çok samimii. … Daha fazla

Öncelikle ambiyans ve hizmet çok güzel. Lezzetler de gayet yerindeydi, şarapta kadeh alacaksanız tek seçenek var ama gayet yumuşak içimli, asya mutfağıyla uyumlu. Biz çok memnun kaldık, ön kısım için önceden rezervasyon gerekli. Arka … Daha fazla

2023-09-22 Ayşe

Kaşta enfes gün batımı manzarası eşliğinde sushi yemek isterseniz kesinlikle tavsiye edilir. Özellikle balık çorbası benim favorim oldu. Balık sevmeyenlerin bile tercih etmesini öneririm.

2023-09-22 Mehmet

Mekan muhteşemdi, Kaş’a gelen herkesin mutlaka uğraması gereken bir mekan!! :) Çalışanlar ve işletme sahipleri çok ilgili ve çok samimi.

2023-09-22 Seda

Öncelikle ambiyans ve hizmet çok güzel. Lezzetler de gayet yerindeydi, şarapta kadeh alacaksanız tek seçenek var ama gayet yumuşak içimli, asya mutfağıyla uyumlu. Biz çok memnun kaldık, ön kısım için önceden rezervasyon gerekli. Arka kısım daha sakin ama manzaralı olduğu için tercih edilmesi daha mantıklı.

2023-10-07 Can

Mutfak hizmetlerinden ve çalışanlardan oldukça memnun kaldım. Yemeklerin lezzetli olmasının yanı sıra, personel de çok yardımcı ve güleryüzlüydü. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-12 Elif

Çok güzel ve ferah bir mekan. Yiyecekler lezzetli ve taze. Servis de hızlı ve güler yüzlü. Kesinlikle tekrar gideceğim bir yer.

2023-10-17 Mustafa

Yemekler harika, özellikle sushi çeşitleri çok lezzetli. Atmosferi de çok güzel, kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-22 Zeynep

Sushi Croke, muhteşem manzarası ve lezzetli yemekleri ile favori restoranlarım arasında yer alıyor. Personel çok ilgili ve hızlı hizmet sağlıyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-27 Ali

Harika bir deneyim! Sushi Croke'nin lezzetli yemeklerini denedim ve çok memnun kaldım. Ayrıca, personel çok samimi ve yardımseverdi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-11-01 Fatma

Sushi Croke'nin sunduğu yemekler harika. Özellikle sushi çeşitleri çok lezzetli ve taze. Mekanın dekoru da çok güzel ve rahatlatıcı. Kesinlikle öneririm.

2023-11-06 Hakan

Sushi Croke çok güzel bir atmosfere sahip. Yemekler mükemmel lezzetli, özellikle balık çorbasını tavsiye ederim. Servis de oldukça hızlı ve güleryüzlü. Kesinlikle tekrar gidilecek bir mekan.

2023-11-11 Esra

Sushi Croke Antalya'nın en iyi sushi restoranı. Lezzetli yemekler, harika manzara ve cana yakın personel ile harika bir deneyim yaşadım. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-16 Hüseyin

Sushi Croke, lezzetli yemekler, hoş bir atmosfer ve dost canlısı personeli ile mükemmel bir yer. Özellikle sushi çeşitlerini denemenizi öneririm. Kesinlikle beş yıldızı hak ediyor.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Sushi Croke ( Asian Cusine Wok & Sushi ) Antalya / Kaş?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?