Suradiye yorumlar

Suradiye yakın Kılıçoğlu Apartmanı, 451, Bağdat Caddesi, Şaşkınbakkal, Suadiye Mahallesi, Kadıköy, Istanbul, Marmara Region, 34740

  • Adres: Suadiye, Bağdat Cad. No:453 D:447, 34740 Kadıköy/İstanbul, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 40.9589808, 29.083422

Suradiye, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Suradiye yorumlar
2023-09-25 Ayşe

Tren şirketinden çok memnun kaldım. Yolculuğumuz sırasında personel çok yardımcı oldu ve nazik davrandı. Trenler temiz ve konforluydu. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapmak kolaydı. Genel olarak harika bir deneyimdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-25 Mehmet

Büyük Şehir Tren Şirketi'nden birkaç kez trenle seyahat ettim ve her seferinde mükemmel bir hizmet aldım. Personel her zaman güler yüzlü ve yardımsever. Trenler temiz ve düzenli. Yolculuklarım hep zamanında başladı ve tamamlandı. Bekleme süresi çok kısa olduğu için rezervasyon yapmak hiç zor olmadı. Şirketin genel deneyimi mükemmel.

2023-09-25 Fatma

Büyük Şehir Tren Şirketi'nin hizmetinden çok memnun kaldım. Personel çok profesyonel ve yardımseverdi. Trenler temiz ve konforluydu. Yolculuklarım hep zamanında başladı ve tamamlandı. Rezervasyon yapmak da çok kolaydı. Genel olarak, harika bir deneyimdi ve Şirketi herkese tavsiye ederim.

2023-10-10 Ahmet

Büyük Şehir Tren Şirketi ile seyahat etmek bir zevkti. Yolculuğumuz sırasında personel çok yardımcı oldu ve nazik davrandı. Trenler temiz ve konforlu. Rezervasyon yapmak çok kolaydı ve beklemek zorunda kalmadık. Şirketin genel deneyiminden memnun kaldık.

2023-10-15 Selin

Büyük Şehir Tren Şirketi'ne seyahat etmek harikaydı. Personel çok yardımcı oldu ve nazik davrandı. Trenler temiz ve rahat. Rezervasyon yapmak kolaydı ve bekleme süresi çok kısaydı. Şirketin genel deneyimi harikaydı.

2023-10-20 İsmail

Büyük Şehir Tren Şirketi'nden memnun kaldım. Personel çok yardımcı oldu ve nazik davrandı. Trenler konforlu ve temizdi. Rezervasyon yapmak kolaydı ve bekleme süresi kısaydı. Genel deneyimim olumlu oldu.

2023-10-25 Melisa

Büyük Şehir Tren Şirketi ile seyahat etmekten çok memnun kaldım. Personel çok yardımcı oldu ve nazikçe davrandı. Trenler temiz ve rahattı. Rezervasyon yapmak kolaydı ve bekleme süresi kısaydı. Şirketin genel deneyimi harikaydı.

2023-10-30 Eren

Büyük Şehir Tren Şirketi'ne seyahat etmek harikaydı. Personel her zaman yardımcı oldu ve nazik davrandı. Trenler temiz ve konforluydu. Rezervasyon yapmak kolaydı ve beklemek zorunda kalmadım. Şirketin genel deneyimi mükemmeldi.

2023-11-04 Esra

Büyük Şehir Tren Şirketi ile seyahat etmek harikaydı. Personel her zaman yardımcı oldu ve nazik davrandı. Trenler temiz ve konforlu. Rezervasyon yapmak kolaydı ve beklemek zorunda kalmadım. Şirketin genel deneyimi mükemmeldi.

2023-11-09 Hasan

Büyük Şehir Tren Şirketi'nden çok memnun kaldım. Personel her zaman yardımcı oldu ve nazik davrandı. Trenler temiz ve konforlu. Yolculuklarım hep zamanında başladı ve tamamlandı. Rezervasyon yapmak da kolaydı. Şirketin genel deneyimi mükemmeldi.

2023-11-14 Gül

Büyük Şehir Tren Şirketi'nde yapmış olduğum yolculuktan çok memnun kaldım. Personel her zaman yardımcı oldu ve nazik davrandı. Trenler temiz ve konforlu. Rezervasyon yapmak kolaydı ve beklemek zorunda kalmadım. Şirketin genel deneyimi mükemmeldi.

2023-11-19 Adem

Büyük Şehir Tren Şirketi'nde yapmış olduğum yolculuktan çok memnun kaldım. Personel her zaman yardımcı oldu ve nazik davrandı. Trenler temiz ve konforlu. Yolculuklarım hep zamanında başladı ve tamamlandı. Rezervasyon yapmak da kolaydı. Şirketin genel deneyimi mükemmeldi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Suradiye?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?