Camsut Mangal yorumlar

Camsut Mangal yakın Carrefour, Park Sokağı, Nispetiye Mahallesi, Beşiktaş, Istanbul, Marmara Region, 34340

  • Adres: Nisbetiye, Aytar Cd. No 10, 34340 Beşiktaş/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 278 78 26
  • Web sitesi: business.site
  • Enlem, Boylam: 41.073257, 29.0170353

Camsut Mangal, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Camsut Mangal yorumlar

Visiting friends that I met in Korea in Istanbul and we all craving Korean food. Was a bit hesitant about this place before we came but I’m so glad we did. The restaurant did not adjust any of the food to adhere to the local taste but … Daha fazla

2023-09-19 Erdem

Etler çok güzel. Fiyatlar da semtine göre uygun. Mekanın atmosferi çok düz ve yok denecek kadar bir durumda. Standart bir ofis odası gibi duruyor haliyle sadece sohbete ve yemek yemeye gitmiş oluyorsunuz sadece. Rakı veya onların alkolü olmadığı için sahlep vb içecekler de berbat. Yemek saatleri dışında gidilebilecek bir yer.

2023-09-19 Mete

Arkadaşlarımın önerisi üzerine ziyaret etmiş olduğum bir mekan işletmesidir. Taşdelen'de huzurlu bir ortamda hizmet anlayışı benimsenmiş. Sahip olduğu tüm hizmet birimleri düşük maliyetlerle yediğimiz yemeklerden daha karlı olmuş. İçerisine yeniliklerin yer aldığı binam, fark yaratmıştır.

2023-09-19 Aslı

Fiyatlar uygun, her hafta yemesem de et kesinlikle lezzetli. Ambiyans çok hoş değil, tasarımsal olarak taşışıklılığı artırılabilir ama rahat bir yemek için ideal bir yer. Konum da güzel evime yakın olduğu için sık gidiyorum.

2023-10-04 Gökhan

Burada yiyeceğiniz etler gerçekten kaliteli ve lezzetli. Fiyatlar makul ve porsiyonlar da gayet doyurucu. Ancak mekanın dekorasyonu pek ilgi çekici değil. Biraz daha dikkat çekici ve hoş bir atmosfer yaratılabilir.

2023-10-24 Burak

Bir arkadaşımın tavsiyesiyle bu restorana gitme kararı aldım ve iyi ki gitmişim. Yemekler Kore lezzetine uygun şekilde hazırlanmış ve gerçekten lezzetliydi. Ayrıca çalışanlar da çok ilgiliydi. Atmosfer ise sade ama rahattı. Kesinlikle tekrar gideceğim bir yer.

2023-10-29 Esra

Müthiş bir restoran! Etler harika ve fiyatlar da çok uygun. Servis de çok hızlıydı ve çalışanlar çok güler yüzlüydü. Atmosferi de sıcak ve rahattı. Herkese tavsiye ederim.

2023-11-03 Özge

Arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine bu restorana geldik ve çok memnun kaldık. Etler gerçekten lezzetli ve porsiyonlar da gayet büyük. Atmosfer de çok hoş ve rahattı. Kesinlikle tekrar geleceğiz.

2023-11-08 Gülay

Bu restoranı ziyaret ettiğimde Kore yemeklerine olan özlemimi giderdim. Restoran hiçbir yiyeceği yerel damak tadına uyarlamadı, ama yemekler gerçekten harikaydı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-13 Eren

Arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine Kore yemeği yemek için bu restorana geldim ve çok memnun kaldım. Gerçek Kore lezzetini bulabildiğim ender yerlerden biri. Kesinlikle tekrar geleceğim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Camsut Mangal?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?