Sundoor

Sundoor yakın Kayseri Free trade Area, Anbar Mahallesi, Kayseri, TR-38, Melikgazi, Kayseri, Central Anatolia Region, 38170

  • Adres: 10. Sk. No: 1, 38070 Kayseri Osb/Melikgazi/Kayseri, Türkiye
  • Telefon: +90 352 321 35 17
  • Enlem, Boylam: 38.7376237, 35.3671143

Sundoor, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Sundoor yorumlar
2023-09-18 Ali

Sundoor Kapı Tedarikçisi ile çalıştığım süre boyunca genel deneyimim çok olumlu oldu. Müşteri hizmetleri personeli her zaman yardımcı oldular ve sorularımı yanıtladılar. Ürünlerin kalitesi de oldukça iyiydi. Başlangıçta aldığım bir kapı için yapılan işçilik mükemmeldi. Fiyatlar da oldukça makul ve değerli. Herhangi bir rezervasyon yapmama ya da beklememe gerek kalmadı, hızlı bir şekilde hizmet aldım. Ortam ve dekor da oldukça hoştu. Tesisler ve olanaklar da beklentilerimi karşıladı. Kesinlikle Sundoor Kapı Tedarikçisi'ni öneririm.

2023-09-18 Ayşe

Sundoor Kapı Tedarikçisi'nden aldığım hizmetten memnun kaldım. Personel oldukça nazik ve yardımseverdi. Ürün kalitesi beklentilerimi karşıladı ve başlangıçta yapılan işçilik oldukça iyiydi. Fiyatlar da oldukça uygun ve değerliydi. Rezervasyon yapmadan hızlı bir şekilde hizmet aldım. Ortam ve dekor oldukça hoştu. Tesisler de temiz ve düzenliydi. Kesinlikle Sundoor Kapı Tedarikçisi'ni tavsiye ediyorum.

2023-09-18 Mehmet

Sundoor Kapı Tedarikçisi'nden aldığım hizmet genel olarak tatmin ediciydi. Müşteri hizmetleri personeli yardımcı oldular ancak bazen yanıtlarında biraz beklemek zorunda kaldım. Ürünlerin kalitesi iyi ancak bazı küçük kusurlar vardı. Başlangıçta yapılan işçilik de iyi sayılabilirdi. Fiyatlar biraz yüksekti ancak hizmetin kalitesine değerdi. Rezervasyon yapmadan hızlı bir şekilde hizmet aldım. Ortam ve dekor güzeldi, ancak tesisler ve olanaklar beklentilerimin altındaydı. Genel olarak memnun kaldım, ancak iyileştirmeler yapılabilir.

2023-10-03 Fatma

Sundoor Kapı Tedarikçisi'nden aldığım hizmet oldukça hayal kırıklığı oldu. Müşteri hizmetleri personeli oldukça ilgisizdi ve sorularıma yanıt vermediler. Ürünlerin kalitesi düşük ve başlangıçta yapılan işçilik kötüydü. Fiyatlar da oldukça yüksekti ve değerine karşılık vermeyen bir hizmet aldım. Rezervasyon yapmama rağmen hizmeti beklemek zorunda kaldım. Ortam ve dekor da hoş değildi. Tesisler ve olanaklar da kötü durumdaydı. Sundoor Kapı Tedarikçisi'nden uzak durmanızı tavsiye ederim.

2023-10-08 Hakan

Sundoor Kapı Tedarikçisi ile çalıştığım süre boyunca deneyimim oldukça olumlu oldu. Müşteri hizmetleri personeli son derece kibar ve yardımseverdi. Ürünlerin kalitesi mükemmeldi ve başlangıçta yapılan işçilikten çok memnun kaldım. Fiyatlar da oldukça uygun ve hizmetin karşılığını aldığımı düşünüyorum. Rezervasyon yapmadan hızlı bir şekilde hizmet aldım. Ortam ve dekor hoştu ve tesislerin sunduğu olanaklar da beklentilerimi karşıladı. Sundoor Kapı Tedarikçisi'ni kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-13 Sevgi

Sundoor Kapı Tedarikçisi'nden aldığım hizmetten oldukça memnun kaldım. Müşteri hizmetleri personeli ilgili ve yardımseverdi. Ürünlerin kalitesi iyiydi, ancak başlangıçta yapılan işçilik daha iyiydi. Fiyatlar da makul ve değerliydi. Rezervasyon yapmadan hızlı bir şekilde hizmet aldım. Ortam ve dekor hoştu ancak tesislerde daha fazla olanak olabilirdi. Genel olarak Sundoor Kapı Tedarikçisi'nden memnun kaldım ve tavsiye ederim.

2023-10-18 Cem

Sundoor Kapı Tedarikçisi ile olan deneyimim oldukça olumsuzdu. Müşteri hizmetleri personeli ilgisizdi ve sorularıma yanıtlamadılar. Ürünlerin kalitesi de kötüydü ve başlangıçta yapılan işçilikten memnun kalmadım. Fiyatlar da oldukça yüksekti ve karşılığını almadığım bir hizmet aldım. Rezervasyon yapmama rağmen hizmeti beklemek zorunda kaldım. Ortam ve dekor da kötüydü, tesisler ve olanaklar da yetersizdi. Kesinlikle Sundoor Kapı Tedarikçisi'ni tavsiye etmem.

2023-10-23 Nil

Sundoor Kapı Tedarikçisi'nden aldığım hizmet genel olarak iyiydi. Müşteri hizmetleri personeli nazik ve yardımcıydı. Ürünlerin kalitesi beklentilerimi karşıladı ve başlangıçta yapılan işçilik memnuniyet vericiydi. Fiyatlar da uygun ve değerliydi. Rezervasyon yapmadan hızlı bir şekilde hizmet aldım. Ortam ve dekor hoştu. Tesisler de temiz ve düzenliydi. Sundoor Kapı Tedarikçisi'ni tavsiye ederim.

2023-10-28 Ayhan

Sundoor Kapı Tedarikçisi ile çalıştığım süre boyunca deneyimim oldukça olumlu oldu. Müşteri hizmetleri personeli her zaman yardımcı oldular ve sorularıma hızlı bir şekilde yanıt verdiler. Ürünlerin kalitesi oldukça iyiydi ve başlangıçta yapılan işçilik mükemmeldi. Fiyatlar da makul ve hizmetin karşılığını aldım. Rezervasyon yapmama rağmen hizmeti hızlı bir şekilde aldım. Ortam ve dekor hoştu, tesisler ve olanaklar da beklentilerimi karşıladı. Sundoor Kapı Tedarikçisi'ni kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-02 Seda

Sundoor Kapı Tedarikçisi'nden aldığım hizmet oldukça memnuniyet vericiydi. Müşteri hizmetleri personeli ilgili ve yardımseverdi. Ürünlerin kalitesi iyiydi ancak başlangıçta yapılan işçilik daha iyiydi. Fiyatlar da makul ve hizmetin değerini aldığımı düşünüyorum. Rezervasyon yapmadan hızlı bir şekilde hizmet aldım. Ortam ve dekor da hoştu ancak tesislerde biraz daha fazla olanak olabilirdi. Genel olarak Sundoor Kapı Tedarikçisi'nden memnun kaldım ve tavsiye ederim.

2023-11-07 Murat

Sundoor Kapı Tedarikçisi ile çalışmam oldukça hayal kırıklığına uğrattı. Müşteri hizmetleri personeli ilgisizdi ve sorularıma yanıt vermediler. Ürünlerin kalitesi düşük ve başlangıçta yapılan işçilik kötüydü. Fiyatlar da oldukça yüksekti ve karşılığını almadığım bir hizmet aldım. Rezervasyon yapmama rağmen hizmeti beklemek zorunda kaldım. Ortam ve dekor da hoş değildi, tesisler ve olanaklar da yetersizdi. Sundoor Kapı Tedarikçisi'nden uzak durmanızı tavsiye ederim.

2023-11-12 Gül

Sundoor Kapı Tedarikçisi'nden aldığım hizmetten oldukça memnun kaldım. Müşteri hizmetleri personeli oldukça ilgili ve yardımseverdi. Ürünlerin kalitesi iyiydi ve başlangıçta yapılan işçilikten de memnun kaldım. Fiyatlar da oldukça makul ve değerliydi. Rezervasyon yapmadan hızlı bir şekilde hizmet aldım. Ortam ve dekor güzeldi ve tesislerin sunduğu olanaklar da beklentilerimi karşıladı. Sundoor Kapı Tedarikçisi'ni tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Sundoor?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?