Yıldız Dans ve Müzik Akademi yorumlar

Yıldız Dans ve Müzik Akademi yakın Yıldız Dans ve Müzik Okulu, Arda Sokağı, Koşuyolu Mahallesi, Kadıköy, Istanbul, Marmara Region, 34718

  • Adres: Koşuyolu, Koşuyolu mah. Dinlenç Cad, Arda Sk No 4/A, 34718 Kadıköy/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 216 450 66 88
  • Web sitesi: yildizdansakademi.com
  • Enlem, Boylam: 41.0018454, 29.0312405

Yıldız Dans ve Müzik Akademi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Yıldız Dans ve Müzik Akademi yorumlar

Çok yakın olan arkadaşlarım için hediye ettiğim düğün dans programı harikaydı. Hem çift hemde grup olarak aldığımız eğitim çok keyifliydi. Arkadaşlarıma ve bize muhteşem koreografiler hazirlayan Serkan ve Yeliz hocalarımıza çok teşekkür ederiz :)

2023-09-29 Murat

Çok yakın olan arkadaşlarım için hediye ettiğim düğün dans programı harikaydı. Hem çift hemde grup olarak aldığımız eğitim çok keyifliydi. Arkadaşlarıma ve bize muhteşem koreografiler hazirlayan Serkan ve Yeliz hocalarımıza çok teşekkür ederiz :)

2023-10-14 Deniz

Birkaç haftadır dans derslerine burada gitmeye başladım ve gerçekten çok memnunum. Hocalar çok profesyonel ve eğlenceli bir atmosfer var. Sadece dans becerilerimi geliştirmemde değil aynı zamanda yeni insanlarla tanışmamı sağladı. Tavsiye ederim!

2023-10-19 Fatma

Dans stüdyosuna ilk gittiğimde çok etkilendim. İnanılmaz güzel bir atmosferi var ve hocalar çok hevesli ve deneyimli. Daha önce hiç dans etmemiş olsam da, hızlı bir şekilde öğrenmeme yardımcı oldular. Şiddetle tavsiye ederim!

2023-10-24 Emre

Dersler gerçekten çok eğlenceli ve öğretici. Hocalar sabırlı ve yardımsever ve her seviyeden dansçıya hitap ediyorlar. Sadece amatör bir dansçı olduğum için, burada öğreneceğim daha çok şey olduğunu biliyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-29 Ayşe

Dans derslerine başlamak istedim ve bu stüdyoyu seçtim. Seçimimden çok memnunum. Hocalar harika ve beni desteklediler. Ayrıca doğru dans tekniklerini öğrettiğinizden emin oldum. Herkese burayı tavsiye ederim.

2023-11-03 Ahmet

Dans stüdyosunun etkinlikleri için birkaç kez rezervasyon yaptırdım ve her seferinde harika bir deneyim yaşadım. Hocalar çok profesyonel ve müşteri hizmetleri harika. Kesinlikle tekrar geri geleceğim.

2023-11-08 Ayşe

Dans stüdyosuna gideli birkaç ay oldu ve gerçekten memnun kaldım. Hocalar çok hevesli ve sabırlı. Ayrıca, stüdyo temiz ve düzenli. Buradaki deneyimim kesinlikle olumlu oldu.

2023-11-13 Nazlı

Dans dersleri için çeşitli stüdyoları denedim ve bu stüdyoyu en iyisi olarak buldum. Hocalar profesyonel ve sürekli olarak eğitimlerini güncelliyorlar. Şimdiye kadar aldığım en iyi dans deneyimi.

2023-11-18 Eren

Dans stüdyosunu arkadaşımdan duydum ve denemeye karar verdim. Çok memnun kaldım. Hocalar harika ve dersler çok eğlenceli. Hem başlangıç seviyesindeki dansçılar hem de daha deneyimli dansçılar için harika bir yer.

2023-11-23 Gizem

Muhteşem bir dans stüdyosu. Dans etmeyi seviyorsanız, burada kesinlikle harika bir deneyim yaşayacaksınız. Hocalar çok yetenekli ve misafirperver. Tavsiye ederim!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Yıldız Dans ve Müzik Akademi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?