Stingray PADI Diving Center yorumlar

Stingray PADI Diving Center yakın 1511. Sokak, Şirinyalı Mahallesi, Antalya, Muratpaşa, Antalya, Mediterranean Region, 07160

  • Adres: Lara Cd. No:136, 07160 Muratpaşa, The Marmara Hotel, 07160 Muratpaşa/Antalya, Türkiye
  • Telefon: +90 533 384 69 69
  • Web sitesi: stingraydiving.com
  • Enlem, Boylam: 36.854766, 30.737858

Stingray PADI Diving Center, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Stingray PADI Diving Center yorumlar

I highly recommend our instructors - Jan and Hadi. their cool sense of humor helps to cope with anxiety before the first dive :)) also liked that the driver brings us to school by car, it's very convenient, all equipment is included. thanks to the school for this experience, we will soon pass the exam on the site, I promise)))

I chose Stingray Diving for my first ever diving experience and to start my PADI Open Water Diver certification.The experience at Stingray was TOP of the line from start to finish. The team was friendly, fun, knowledgeable, safe and committed to helping me learn and enjoy diving. Thank you to each of the team.

Did the PADI course. Competent trainers, very friendly. A price problem was handled without further questions. Safe and easy training with professional staff. Not much to see underwater but that wasn't the main purpose of the visit. Daha fazla

2023-10-10 Kadir

Eğitmenlerimiz Jan ve Hadi'yi kesinlikle tavsiye ediyorum. İlk dalıştan önceki endişelerle başa çıkmamıza yardımcı olan neşeli mizah anlayışları var :)) Ayrıca sürücünün bizi arabayla okula getirmesi çok pratik, tüm ekipman dahil. Bu deneyim için okula teşekkürler, yakında sınavı geçeceğiz, söz veriyorum))

2023-10-10 Gülay

İlk dalış deneyimim ve PADI Open Water Diver sertifikasını başlatmak için Stingray Dalış'ı seçtim. Stingray'deki deneyim baştan sona mükemmeldi. Ekip dostane, eğlenceli, bilgili, güvenli ve dalışı öğrenmemi ve keyfini çıkarmamı sağlamaya adanmıştı. Her bir ekibe teşekkür ederim.

2023-10-10 Mert

PADI kursunu yaptım. Yetkin eğitmenler, çok dostane. Fiyat problemi başka sorular olmadan ele alındı. Profesyonel bir ekiple güvenli ve kolay eğitim. Suda pek fazla görülecek bir şey yok ama bu ziyaretin ana amacı değildi.

2023-10-22 Erdem

Öğretmenlerimiz Jan ve Hadi'yi kesinlikle tavsiye ediyorum. İlk dalıştan önceki endişelerle başa çıkmama yardımcı olan neşeli mizah anlayışları var :)) Ayrıca şoför bizi arabayla okula getiriyor, çok uygun, tüm ekipman dahil. Bu deneyim için okula teşekkürler, yakında sınavı geçeceğiz, söz veriyorum))

2023-10-22 Cem

PADI kursunu yaptım. Yetkin eğitmenler, çok samimi. Bir fiyat sorunu başka sorular sormadan çözüldü. Profesyonel personelle güvenli ve kolay bir eğitim. Suda pek fazla görülecek bir şey yoktu ama bu ziyaretin ana amacı değildi.

2023-11-06 Fatma

Harika bir deneyimdi. İyi eğitimci ekibi ve dalış öncesindeki teknik açıklamalarla beni rahatlattılar. Suda harika bir zaman geçirdim ve kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-11-11 Osman

Stingray Dalış Merkezi'nde PADI kursunu tamamladım ve harika bir deneyimdi. Eğitmenler profesyonel ve güvenilirlerdi ve her zaman yardımcı oldular. Tüm ekipmanları sağladılar ve daldığım noktalarda sıkı önlemler aldılar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-16 Elif

Çok eğlenceli bir dalış deneyimi geçirdim. Eğitmenler çok dürüst, bilgili ve yardımcı oldular. İlk dalış için endişeliydin ama mükemmel bir deneyim oldu.

2023-11-21 Mehmet

Eğitmenler harikaydı, çok yardımcı oldular. Ekipmanlar yeni ve temizdi. Dalış merkezi kolayca erişilebilir bir konumda. İlk dalış deneyimim fantastikti, harika bir zaman geçirdim.

2023-11-26 Selin

Stingray Dalış Merkezi'nde dalış yapmak harikaydı. Ekip çok profesyonel ve güvenilir. Her detayla ilgileniyorlar ve dalışı güvenli ve eğlenceli hale getiriyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-12-01 Ahmet

Harika bir deneyimdi. Eğitmenler mükemmeldi, çok yardımcı oldular. Dalış merkezi temiz ve düzenliydi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-12-06 Gülay

Eğitmenler çok bilgili ve cana yakındı. Ekipmanlar iyi durumda ve dalış merkezi harika bir lokasyondaydı. Vakit kaybı olmadan profesyonel bir şekilde dalış deneyimi yaşadım.

2023-12-11 Taylan

Beklentilerimin üzerinde bir deneyimdi. Eğitmenler çok profesyonel ve güler yüzlüydü. Minik gruplarda eğitim aldık ve suları keşfetmek çok eğlenceliydi. Herkese tavsiye ederim.

2023-12-16 Gamze

Stingray Dalış Merkezi'nde harika bir dalış tecrübesi yaşadım. Eğitmenler çok yardımcı oldular ve eğitim sırasında bana güvende hissettirdiler. Tüm ekipmanlar sağlandı ve güvenlik kurallarına sıkı sıkıya uyuldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Stingray PADI Diving Center?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?