Üret Brülör yorumlar

Üret Brülör yakın Rami Demirkapı Kavşağı, Defterdar Mahallesi, Eyüpsultan, Istanbul, Marmara Region, 34050

  • Adres: Defterdar, Eyüp Sultan Blv No:22, 34050 Eyüpsultan/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 567 01 05
  • Web sitesi: uret.com.tr
  • Enlem, Boylam: 41.036488, 28.925089

Üret Brülör, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Üret Brülör yorumlar

Aspiratör vantilatör brülör ve fan konusun da tartışmasız en iyilerden. Üretim ve servis konusunda eşsiz. Yaklaşık 15 yıldır çalışıyorum … Daha fazla

Firma ile irtibata geçtiğim zaman gereken ilgi ve alaka sonuna kadar gösterildi. Tüm ihtiyaclarim firma yetkilileri tarafından karşılandı. Üründe çok güzel.Sorunsuz yıllardır kullanıyoruz.Tek belirtmek istediğim nokta Ürünlerdeki yerlilik oranlarının artırılmasıdır.

Sektorde yeri belli ama yedek parca ve servis konusunda cok yaygin degil diye dusunuyorum

2023-09-19 Mehmet

Aspiratör vantilatör brülör ve fan konusun da tartışmasız en iyilerden. Üretim ve servis konusunda eşsiz. Yaklaşık 15 yıldır çalışıyorum ve ürünlerinden herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Üretim ve servis kalitesi mükemmel.

2023-09-19 Ayşe

Firma ile irtibata geçtiğim zaman gereken ilgi ve alaka sonuna kadar gösterildi. Tüm ihtiyaçlarım firma yetkilileri tarafından karşılandı. Üründe çok güzel ve bu zamana kadar hiçbir sorun yaşamadım. Sadece yerlilik oranlarının artırılması konusunda biraz daha çaba harcanabilir.

2023-10-04 Özlem

Üret Brülör Isıtma Sistemleri'nin ürünlerini yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum. Ürünlerin kalitesi harika ve yakıt tasarrufu sağlıyor. Ayrıca, müşteri hizmetleri de çok ilgili ve yardımcı oluyor.

2023-10-09 Serdar

Üret Brülör Isıtma Sistemleri'nin ürünlerini kullanmıyorum ancak arkadaşımın önerisi üzerine servis hizmetlerinden faydalandım. Servis kalitesi oldukça iyi ve hızlılar. Özellikle kombi bakımı ve onarımı konusunda uzmanlar.

2023-10-14 Gizem

Üret Brülör Isıtma Sistemleri'nden aldığım ürünü yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum. Kaliteli ve dayanıklı bir ürün olduğunu gördüm. Ayrıca, fiyat performans açısından da çok başarılılar.

2023-10-19 Fatma

Üret Brülör Isıtma Sistemleri'nin ürünlerini kullanıyorum ve çok memnunum. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve dayanıklı. Ayrıca, servis hizmetleri de çok hızlı ve düzgün çalışıyor.

2023-10-24 Halil

İş yerim için Üret Brülör Isıtma Sistemleri'nden bir ürün aldım ve çok memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve performansları da harika. Ayrıca, müşteri hizmetleri de çok ilgili ve yardımcı.

2023-10-29 Emel

Üret Brülör Isıtma Sistemleri'nin ürünlerini bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine satın aldım ve çok memnunum. Ürün kalitesi mükemmel ve fiyat performans açısından da çok başarılılar.

2023-11-03 Ali

Üret Brülör Isıtma Sistemleri'nin ürünlerini kullanıyorum ve oldukça memnunum. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve yakıt tasarrufu sağlıyor. Ayrıca, servis hizmetleri de çok hızlı ve profesyonel.

2023-11-08 Esra

Üret Brülör Isıtma Sistemleri'nin ürünlerini yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım. Ürünler kaliteli ve dayanıklı. Ayrıca, müşteri hizmetleri de çok ilgili ve yardımcı oluyor.

2023-11-13 Hakan

Firma ile iletişim kurduğumda hızlı ve düzgün bir şekilde ilgilendiler. Taleplerim hemen karşılandı. Ürün kalitesi çok güzel ve sorunsuz kullanıyorum. Tek eleştirim, yerlilik oranlarının biraz daha artırılmasıdır.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Üret Brülör?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?