STARWASH oto kuaför temizlik sistemleri yorumlar

STARWASH oto kuaför temizlik sistemleri yakın Bağcılar-Güngören Sanayi Sitesi, İkitelli OSB Mahallesi, Başakşehir, Istanbul, Marmara Region, 34490

  • Adres: Ziya Gökalp, Güngören-Bağcılar Sanayi Sitesi No:5 Blok No: 29, 34306 İkitelli Osb/Başakşehir/Başakşehir/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 671 00 91
  • Web sitesi: starwash.com.tr
  • Enlem, Boylam: 41.0775929, 28.8022536

STARWASH oto kuaför temizlik sistemleri, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
STARWASH oto kuaför temizlik sistemleri yorumlar

aracım 2004 model uzun zamandır bakım yaptırmıyordum biraz araştırmadan sonra işletmeye gittim sonuç müthiş oldu boya ilk alındıgı gün gibi parlak ve pürüzsüz görünüyor ufak tefek rütüş işlerinide yaptılar … Daha fazla

1 yıl önce aracımı ikitelli starwashda seramik kaplama yaptırdım ve dedikleri gibi arkadaşların yıkamasına çok dikkat ettim hala aracım uygulamadan ilk çıktığı günkü gibi durmakdır . Özellikle yağmurlu havalarda aracım çok fazla kir çamur tutmuyor gerçekten işini hakkıyla yapan çok başarılı bir firma. Tekrardan teşekkürler starwash ☺️

Aracımı iç, dış kuaför ve seramik yaptırdım. Yapılan işlemlerden gayet memnun kaldım. Titizlik ve özenle yapılan işçilik kendini belli ediyor zaten. Kalite ve güven açısından her zaman tercih edeceğim bir firmadır STARWASH. Herkese de gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum

2023-09-28 Ahmet

Aracımı ilk defa bu firmaya getirdim. İç ve dış temizlik yaptırdım. Çok memnun kaldım. Personelin ilgisi ve samimiyeti dikkat çekiyor. Aracım tertemiz oldu. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-09-28 Aslı

Starwash'ta aracımın iç ve dış temizliğini yaptırdım. Sonuç harika oldu. Aracım ilk aldığım günkü gibi pırıl pırıl oldu. İşletme çok temiz ve düzenli. Çalışanlar çok nazik ve profesyonel. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-09-28 Murat

Bu işletmeye aracımı temizletmek için geldim ve sonuçtan çok memnun kaldım. Boya işlemi de yaptırdım ve harika bir sonuç elde ettim. İlgili ve profesyonel personel ile çalışmak çok güzel. Starwash'ı herkese tavsiye ederim.

2023-10-13 Ayşe

Starwash'ta aracımı detaylı temizlettim ve sonuç mükemmel oldu. Personel çok dikkatli ve özenli çalışıyor. Aracım parlak ve pürüzsüz görünüyor. Fiyatlar da oldukça uygun. Tekrar gelmeyi düşünüyorum.

2023-10-18 Mehmet

Starwash'a aracımı seramik kaplama yaptırmak için getirdim. İşleri gerçekten çok iyi yapıyorlar. Aracımın dışı yağmurlu havalarda bile kir tutmuyor. Kesinlikle kaliteli bir firma ve güvenle tercih edebilirsiniz.

2023-10-23 Aylin

Bu işletmede iç, dış ve seramik yaptırdım. Sonuçtan gayet memnun kaldım. İşçilik harika ve titizlikle yapıldığı belli. STARWASH'ı herkese tavsiye ediyorum. Kesinlikle değerlendirilmeye değer kaliteli bir hizmet sunuyorlar.

2023-10-28 Yasin

Aracımı temizletmek için STARWASH'a geldim ve yaptıkları işten çok memnun kaldım. Personel çok özenli ve işlerini titizlikle yapıyorlar. Fiyatlar da uygun. Genel olarak harika bir deneyim yaşadım.

2023-11-02 Ebru

STARWASH'ta aracımı temizlettim ve sonuçtan çok memnunum. İşletme ve çalışanları çok kaliteli bir hizmet sunuyor. Değerli ürünler kullanıyorlar ve işlerini özenle yapıyorlar. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-11-07 Cem

STARWASH'ta detaylı temizlik hizmeti aldım. İlgili ve profesyonel bir personel ile çalıştım. Aracımın içi ve dışı tertemiz oldu. Fiyatlar da oldukça uygun. Herkese tavsiye ederim.

2023-11-12 Selin

Aracımı STARWASH'ta temizlettim ve sonuçtan gayet memnun kaldım. Temizlik kalitesi harika ve personel çok yardımcı oluyor. Fiyatlar da gayet uygun. Teşekkür ederim STARWASH!

2023-11-17 Emre

STARWASH'ta aracımın iç ve dış temizliğini yaptırdım. Sonuçtan çok memnun kaldım. İşletme çok temiz ve düzenli. Çalışanlar çok ilgili ve profesyonel. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-11-22 Ece

STARWASH'a aracımı temizletmek için geldim ve sonuçtan çok memnun kaldım. Personel çok ilgili ve işlerini özenle yapıyorlar. Aracım çok güzel görünüyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? STARWASH oto kuaför temizlik sistemleri?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?