Star Rafting yorumlar

Star Rafting yakın 07-05, Pelitdibi, Beşkonak, Manavgat, Antalya, Mediterranean Region

  • Adres: Bozyaka, Bozyaka Yolu, 07550 Manavgat/Antalya, Türkiye
  • Telefon: +90 537 893 18 96
  • Enlem, Boylam: 37.1279472, 31.2084034

Star Rafting, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Star Rafting yorumlar

Köprülü Kanyon da keyifli bir gün geçirmek için mutlaka tercih etmelisiniz

Üç kişi Köprülü Kanyonda kano yapmak için gittik her şey çok güzeldi çok eğlendik ve işletme sahibi samimi ve ilgiliydi çok teşekkür ederiz. Ayrıca civardaki diğer işletmeler gibi tura kalitesiz bir akşam yemeği dahil edip turun fiyatını arttırmıyorlar bu yüzden civardakilerden daha uygun.

Really great experience. I've done rafting before (for leisure) and this experience was probably the best. We had a full-day package including rafting, speed boat, dirt truck and a few extras. We loved it. … Daha fazla

2023-09-18 Kadir

Köprülü Kanyon da keyifli bir gün geçirmek için mutlaka tercih etmelisiniz.

2023-09-18 Ece

Üç kişi Köprülü Kanyonda kano yapmak için gittik her şey çok güzeldi çok eğlendik ve işletme sahibi samimi ve ilgiliydi çok teşekkür ederiz. Ayrıca civardaki diğer işletmeler gibi tura kalitesiz bir akşam yemeği dahil edip turun fiyatını arttırmıyorlar bu yüzden civardakilerden daha uygun.

2023-09-18 Deniz

Really great experience. I've done rafting before (for leisure) and this experience was probably the best. We had a full-day package including rafting, speed boat, dirt truck and a few extras. We loved it.

2023-10-03 Burak

Everything was amazing, from the customer service to the quality of the services provided. The staff was friendly and helpful, and the facilities were clean and well-maintained. Highly recommended.

2023-10-08 Ayşe

Rafting için tercih ettiğimiz en iyi yerlerden birisi. Hem güvenli hem de eğlenceli bir deneyim yaşattılar. Çalışanlar çok ilgili ve yardımcı oldular. Fiyat performans açısından da çok başarılılar.

2023-10-13 Cem

Köprülü kanyonda rafting yapmak isteyenler için kesinlikle tercih edilmeli. Hem doğal güzelliklerle çevrili bir ortamda rafting yapmanın keyfini çıkarabilir hem de işletmenin kaliteli hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

2023-10-18 Gül

Star Rafting'i çok beğendim. Sadece rafting değil diğer etkinlikler de çok keyifliydi. İşletme sahibi ve çalışanları çok samimi ve yardımseverdi. Fiyatları da oldukça uygun.

2023-10-23 Can

Köprülü Kanyon'da rafting deneyimi yaşadık ve gerçekten çok memnun kaldık. İşletme sahipleri çok ilgili ve profesyoneldi. Servis kalitesi harikaydı. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-28 Fatma

Star Rafting'de rafting yaptık ve harika bir deneyim yaşadık. Hem eğlendik hem de adrenalin dolu bir gün geçirdik. İşletme sahibi ve çalışanları çok ilgiliydi. Fiyatlar da uygun.

2023-11-02 Hatice

Köprülü Kanyon'da rafting yapmak için Star Rafting'i tercih ettik ve çok memnun kaldık. İşletmenin sunduğu hizmetler çok kaliteliydi. Çalışanlar samimi ve yardımseverdi. Harika bir deneyimdi.

2023-11-07 Mehmet

Köprülü Kanyon'da rafting yapmak için Star Rafting harika bir seçenek. Fiyatları uygun, hizmetler kaliteli ve işletme sahipleri çok ilgili. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-12 Nur

Star Rafting'de çocuklarımızla birlikte rafting yaptık ve mükemmel bir gün geçirdik. İşletme sahipleri ve çalışanları çok yardımseverdi. Kesinlikle tekrar gideceğiz.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Star Rafting?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?