Danzonn Dans Akademisi yorumlar

Danzonn Dans Akademisi yakın El Paso, Bestekar Cd., Remzi Oğuz Arık Mahallesi, Ankara, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06680

  • Adres: Remzi Oğuz Arık, Remzi Oğuz Arık Bestekar Caddesi, Tunalı Hilmi Cd. 45 / 7 D:8, 06680 Çankaya/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 468 68 65
  • Web sitesi: danzonn.com
  • Enlem, Boylam: 39.90813, 32.8596357

Danzonn Dans Akademisi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Danzonn Dans Akademisi yorumlar

Selin hocam sayesinde unutulmaz bir düğün dansı yaptık. Güler yüzü, içtenliği ve bize aşıladığı güven başta olmak üzere her şey için çok teşekkür ederiz. (Hilal Nur-Mustafa)

İlk dansımız icin bir arkadasımın tavsiyesi ile, Selin hocayla görüsmeye gitmistik. Arkadasım iyi ki de o tavsiyeyi yapmıs☺️ Dügünümüze cok az bir zaman kalmıs olmasına rağmen, Selin hoca ilgisi, bilgisi ve enerjisi ile icimize sinen en … Daha fazla

Düğün dansımız için Selin Hoca ile çalıştık. Çok güler yüzlü tecrübeli ve yardımseverdi. Kareografi bizim istediğimiz müziğe göre ayarlandı. Yapmak istediğimiz bazı hareketler için müzikte bile oynama yapma esnekliğine sahiptik. Yüksek enerjiniz ve yardımlarınız için teşekkürler Danzonn ???? …

2023-09-17 Hilal Nur-Mustafa

Selin hocam sayesinde unutulmaz bir düğün dansı yaptık. Güler yüzü, içtenliği ve bize aşıladığı güven başta olmak üzere her şey için çok teşekkür ederiz.

2023-09-26 Mustafa

İlk dansımız icin bir arkadasımın tavsiyesi ile, Selin hocayla görüsmeye gitmistik. Arkadasım iyi ki de o tavsiyeyi yapmıs☺️ Dügünümüze cok az bir zaman kalmıs olmasına rağmen, Selin hoca ilgisi, bilgisi ve enerjisi ile icimize sinen en harika dansı yapmamızı sağladı. Kendisine teşekkür ediyor, öneriyorum!

2023-09-26 Anonymous

Düğün dansımız için Selin Hoca ile çalıştık. Çok güler yüzlü tecrübeli ve yardımseverdi. Kareografi bizim istediğimiz müziğe göre ayarlandı. Yapmak istediğimiz bazı hareketler için müzikte bile oynama yapma esnekliğine sahiptik. Yüksek enerjiniz ve yardımlarınız için teşekkürler Danzonn ????

2023-10-11 Sema

Selin hoca ile çalışmak çok keyifliydi. Hem eğlenceli hem de profesyonel bir stanıda vardı. Yaratıcılığı ve dans yeteneğiyle düğün dansımızı başarıyla gerçekleştirdik. Her şey için teşekkürler!

2023-10-16 Murat

Danzonn Dans Akademisi Dans Stüdyosu'nun en güzel yönü, dansa olan tutkuları ve deneyimlerini öğrencilerine aktarabilme yetenekleri. Selin hocam sayesinde düğün dansımız harika geçti. Kendisine ve stüdyoya teşekkürler.

2023-10-21 Ayşe

Danzonn Dans Akademisi harika bir dans deneyimi sunuyor. Selin hocam profesyonel bir eğitmen ve son derece sabırlı. Düğün dansımızı mükemmel bir şekilde hazırlamamıza yardımcı oldu. Kendisine teşekkür ederiz.

2023-10-26 Burak

Selin hoca ile çalışmak çok keyifliydi. Çok profesyonel bir eğitmen ve bize harika bir düğün dansı hazırladı. Gerçekten minnettarız, teşekkürler Danzonn!

2023-10-31 Pınar

Danzonn Dans Akademisi'nde Selin hoca ile dans etmek büyük bir zevk. Hem profesyonelliklerini hem de samimiyetlerini takdir ediyoruz. Düğün dansımızı harika bir şekilde gerçekleştirdik. Teşekkürler!

2023-11-05 Emre

Selin hoca, bize özel olarak hazırlanan bir düğün dansı koreografisi sundu. Düğünümüzde konuklardan çok övgü aldık. Harika bir deneyimdi, teşekkür ederiz.

2023-11-10 Esra

Danzonn Dans Akademisi'nde Selin hocayla çalışmak büyük bir zevk. Profesyonel ve tecrübeli bir eğitmen olduğunu her dersinde gösteriyor. Düğün dansımızda harikalar yarattık, teşekkürler!

2023-11-15 Mehmet

Selin hoca, düğün dansımızı keyifli ve eğlenceli bir şekilde hazırlamamıza yardımcı oldu. Bize özel olarak hazırlanan koreografimizi beğendik. Teşekkürler Danzonn Dans Akademisi!

2023-11-20 Gülay

Danzonn Dans Akademisi'ne gelerek düğün dansımızı hazırladık. Selin hoca hem eğlenceli hem de profesyonel bir şekilde bize dans yeteneklerimizi geliştirmede yardımcı oldu. Teşekkürler!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Danzonn Dans Akademisi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?