Sportial Club Kartal

Sportial Club Kartal yakın Tekel Caddesi, Kordonboyu Mahallesi, Kartal, Istanbul, Marmara Region, 34860

  • Adres: Kordonboyu, Tekel Cd. No:80, 34860 Kartal/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 216 352 27 27
  • Web sitesi: sportialclub.com
  • Enlem, Boylam: 40.8980038, 29.1694039

Sportial Club Kartal, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Sportial Club Kartal yorumlar

Spor salonu çok temiz ve ferah, orada spor yaparken kendinizi çok rahat hissediyorsunuz. Ben Umut hocadan kickboks dersi alıyorum. Kendisi çok ilgili, disiplinli ve dersleri oldukça kaliteli ve dinamik geçiyor. Tüm hareketlerin doğru yapılmasına dikkat ediyor ve en iyisini yapmanız için destek oluyor.

Sportail Kartal bölgedeki en iyi salonlardan biridir. Salondaki bir çok farklı sporu yapma imkanınız var. … Daha fazla

Klüb tertemiz ve ferah, çalışanlar güleryüzlü, hocalar çok ilgili ben Esra İnce Şahin'den plates dersi alıyorum 7 aydır. Kendisi işini çok düzgün yapıyor bel ve boyun fıtığım olduğu için hareketleri doğru yapmama çok dikkat ediyor, tertibli, düzenli, saygılı ve güler yüzlü daha ne isteyebilirim ki???????? …

2023-09-18 Umut

Spor salonu çok temiz ve ferah, orada spor yaparken kendinizi çok rahat hissediyorsunuz. Ben Umut hocadan kickboks dersi alıyorum. Kendisi çok ilgili, disiplinli ve dersleri oldukça kaliteli ve dinamik geçiyor. Tüm hareketlerin doğru yapılmasına dikkat ediyor ve en iyisini yapmanız için destek oluyor.

2023-09-18 Esra İnce Şahin

Klüb tertemiz ve ferah, çalışanlar güleryüzlü, hocalar çok ilgili ben Esra İnce Şahin'den plates dersi alıyorum 7 aydır. Kendisi işini çok düzgün yapıyor bel ve boyun fıtığım olduğu için hareketleri doğru yapmama çok dikkat ediyor, tertibli, düzenli, saygılı ve güler yüzlü daha ne isteyebilirim ki????????

2023-09-18 Ebru

Spor salonunda ağırlıkların ve ekipmanın temiz olması benim için çok önemli bir detaydır. Sportial Club Kartal Spor Salonu'nda buna dikkat edildiğini görmek beni mutlu ediyor. Hocalar da oldukça profesyonel ve ilgili. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-03 Mehmet

Sportial Club Kartal Spor Salonu'nu beş aydır düzenli olarak kullanıyorum. Hem fiyat hem de hizmet kalitesi açısından fazlasıyla memnunum. Çalışanlar güler yüzlü ve yardımsever. Salon genel olarak temiz ve düzenli. Spor yapmak isteyenlere tavsiye ederim.

2023-10-08 Ayşe

Kapalı ve kapalı havuzu olan bir spor salonu arıyordum ve Sportial Club Kartal Spor Salonu tam ihtiyaçlarımı karşıladı. Havuz temiz ve bakımlı. Dersler de oldukça kaliteli ve eğlenceli. Bu salonu tercih ettiğim için memnunum.

2023-10-13 Hasan

Sportial Club Kartal Spor Salonu'na birkaç kez gittim ve deneyimim olumlu oldu. Salon genel olarak temiz ve düzenli. Fitness ekipmanları da kaliteli. Personel de ilgili ve yardımsever. Fiyatlar da uygun. Spor salonu arayanlara tavsiye ederim.

2023-10-18 Gül

Sportial Club Kartal Spor Salonu'yla yaz aylarında tanıştım ve bu kadar memnun kalacağımı tahmin etmemiştim. Havuz ve fitness alanı birlikte kullanmak çok rahat. Hocalar da oldukça profesyonel. Fiyatlara da değer.

2023-10-23 Ali

Sportial Club Kartal Spor Salonu'ndan birkaç aydır kickboks dersi alıyorum ve oldukça memnunum. Hocalar ilgili ve deneyimli. Dersler de çok dinamik geçiyor. Salon da temiz ve ferah. Güvenilir bir spor salonu.

2023-10-28 Selin

Sportial Club Kartal Spor Salonu'nda crossfit dersleri aldım ve çok sevdim. Hocalar alanında uzman ve motivasyonu yüksek. Ekipmanlar temiz ve bakımlı. Salonun genel atmosferi de çok iyiydi. Öneririm.

2023-11-02 Burak

Spor salonunda temizlik ve hijyen benim için en önemli kriterlerdendir. Sportial Club Kartal Spor Salonu bu konuda hiçbir zaman beni hayal kırıklığına uğratmadı. Hijyenik ve düzenli bir ortam. Hocalar da ilgili ve profesyonel.

2023-11-07 Gizem

Sportial Club Kartal Spor Salonu'na birkaç kez gittim ve her seferinde iyi bir deneyim yaşadım. Hocalar ilgili ve deneyimli. Spor salonu hijyenik ve temiz. Fiyatlar da makul. Tavsiye ediyorum.

2023-11-12 Emre

Sportial Club Kartal Spor Salonu'ndaki deneyimim oldukça olumlu oldu. Salon geniş ve ferah. Ekipmanlar yeni ve kaliteli. Hocalar da ilgili ve disiplinli. Spor yapmak isteyenlere tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Sportial Club Kartal?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?