Kappatur Merkez Ofis yorumlar

Kappatur Merkez Ofis yakın Babil Eczanesi, 131, Bomonti-Dolmabahçe Tüneli, Cumhuriyet, Ergenekon Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi, Şişli, Istanbul, Marmara Region

  • Adres: Ergenekon, Cumhuriyet Cd. No:171, 34367 Şişli/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 4440577
  • Web sitesi: kappatur.com
  • Enlem, Boylam: 41.0467942, 28.9866558

Kappatur Merkez Ofis, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Kappatur Merkez Ofis yorumlar

Kappatur ile ailece katıldığımız Benelüks-Paris turumuz, rehberimiz Serap Hanım'ın sahip olduğu derin bilgiler eşliğinde tam anlamıyla mükemmel bir kültür turu oldu. Tura katılmadan önce şehirler ve ülkeler arasındaki otobüs yolculuğu … Daha fazla

Kappatur ile seyahat etmek istiyorsanız paranızı yatırdıktan sonra asla vazgeçmeyin maddi anlamda çok zarar edersiniz.Yalnızca kur farkından dolayı değil,çok da geç iade ediyorlar. … Daha fazla

2023-09-23 Ayşe

Kappatur ile ailece katıldığımız Benelüks-Paris turumuz, rehberimiz Serap Hanım'ın sahip olduğu derin bilgiler eşliğinde tam anlamıyla mükemmel bir kültür turu oldu. Tura katılmadan önce şehirler ve ülkeler arasındaki otobüs yolculuğu konusunda endişeliydik, ancak otobüsler son derece konforluydu ve seyahatler çok rahattı. Tüm aktiviteler ve turlar çok iyi planlanmıştı ve her gün dolu dolu geçti. Rehberimiz bize her yerdeki önemli bilgileri ve tarihi anekdotları anlattı ve gerçekten ilginç bir deneyim yaşattı. Bu turu şiddetle tavsiye ederim.

2023-09-23 Murat

Kappa Tur 25 Haziran 1 Temmuz İtalya turuna katıldık. Öncelikle tur satın almadan başlayarak Nilya Tölek hanıma teşekkür ediyorum. Bizimle çok ilgilendi her türlü sorumuzu yanıtladı çok yardımcı oldu. Tur boyunca her şey planlandığı gibi gitti ve hiçbir sorun yaşamadık. Oteller temiz ve rahattı, yemekler lezzetliydi. Rehberimiz çok bilgilendi ve grupla ilgilendi. Turun genel atmosferi harikaydı ve her an keyif aldık. Gelecekteki seyahatlerimizde Kappatur'u tercih etmeyi düşünüyoruz.

2023-10-08 Fatma

Kappatur ile yaptığımız Yunanistan turu harikaydı. Rehberimiz Merve Hanım harika bir iş çıkardı ve bizlere her anlamda yardımcı oldu. Tur boyunca tüm detaylar planlandığı gibi ilerledi ve her şey çok düzenliydi. Otobüsler rahat ve konforluydu ve seyahatlerimiz çok keyifli geçti. Oteller de beklediğimizden daha iyi ve temizdi. Merve Hanım bize Yunanistan'ı ve turlarımızın olduğu diğer ülkeleri her açıdan anlattı ve kültürel deneyimimizi zenginleştirdi. Bu turu kesinlikle tavsiye ederim, harika bir deneyim yaşayacaksınız.

2023-10-13 Ahmet

Kappatur ile katıldığımız Balkanlar turundan çok memnun kaldık. Rehberimiz Ayşe Hanım, bize her anlamda yardımcı oldu ve gezimizi çok keyifli kıldı. Tur boyunca her şey planlandığı gibi ilerledi ve hiçbir sorun yaşamadık. Otobüsler temiz ve konforlu, oteller ise rahat ve güvenliydi. Ayşe Hanım grupla çok iyi ilgilendi ve her konuda bize destek sağladı. Tur boyunca gördüğümüz şehirler ve yapılan aktiviteler çok keyifliydi. Balkanlar'ı keşfetmek isteyen herkese Kappatur'u tavsiye ederim.

2023-10-18 Sibel

Kappatur ile yaptığım İngiltere turu beklediğimden çok daha iyi geçti. Tur boyunca rehberimiz Süleyman Bey bize her anlamda yardımcı oldu ve gezimizi daha keyifli kıldı. Otobüsler rahat ve temizdi, seyahatlerimiz çok konforlu geçti. Oteller ise beklediğimden daha iyi ve konforluydu. Süleyman Bey bize tur boyunca tüm şehirler hakkında bilgi verdi ve önemli noktaları gösterdi. İngiltere'nin kültürünü yaşamak isteyen herkese Kappatur'u öneririm.

2023-10-23 Hasan

Kappatur ile katıldığımız Fransa turu çok başarılıydı. Rehberimiz Ali Bey, bize her anlamda yardımcı oldu ve gezimizi çok keyifli kıldı. Tüm aktiviteler ve turlar zamanında gerçekleşti ve oteller, beklentilerimizi karşıladı. Otobüsler rahat ve konforluydu, seyahatlerimiz çok kolay geçti. Ali Bey, bize Fransa'nın tarihi ve kültürel detaylarını anlattı ve turu daha zengin bir deneyim haline getirdi. Fransa'yı keşfetmek isteyen herkese Kappatur'u öneririm.

2023-10-28 Neşe

Kappatur ile yaptığım Berlin turu oldukça keyifliydi. Rehberimiz Mehmet Bey, bize her anlamda yardımcı oldu ve gezimizi daha unutulmaz hale getirdi. Otobüsler temiz ve konforluydu, seyahatlerimiz çok rahat geçti. Tur boyunca gördüğümüz şehirler ve yapılan aktiviteler harikaydı. Mehmet Bey bize Berlin'in tarihi ve kültürel detaylarını anlattı ve turu daha anlamlı bir deneyim haline getirdi. Kappatur'u tercih edecek herkese Berlin turunu öneririm.

2023-11-02 Ömer

Kappatur ile yaptığımız İtalya turu beklentilerimizi karşıladı. Rehberimiz Elif Hanım, bize her anlamda yardımcı oldu ve gezimizi daha keyifli kıldı. Otobüsler konforluydu, seyahatlerimiz çok rahat geçti. Oteller ise temiz ve güvenliydi. Elif Hanım bize her turla ilgili ayrıntıları anlattı ve gezimizi zenginleştirdi. İtalya'nın güzelliklerini görmek isteyen herkese Kappatur'u öneririm.

2023-11-07 Emine

Kappatur ile İspanya turuna katıldım ve çok memnun kaldım. Rehberimiz Ahmet Bey, bize her anlamda yardımcı oldu ve gezimizi daha keyifli kıldı. Otobüsler rahat ve temizdi, seyahatlerimiz çok konforlu geçti. Ahmet Bey bize turların olduğu şehirler hakkında bilgiler verdi ve her anlamda bize destek oldu. İspanya'nın güzelliklerini keşfetmek isteyen herkese Kappatur'u tavsiye ederim.

2023-11-12 Beril

Kappatur ile Amsterdam turuna katıldık ve memnun kaldık. Rehberimiz Sultan Hanım, bize her anlamda yardımcı oldu ve gezimizi daha keyifli kıldı. Otobüsler temiz ve konforluydu, seyahatlerimiz çok rahat geçti. Sultan Hanım, bize Amsterdam'ın tarihi ve kültürel ayrıntılarını anlattı ve tur boyunca her anlamda bizimle ilgilendi. Kappatur'u tercih edecek herkese Amsterdam turunu öneririm.

2023-11-17 Ali

Kappatur ile yaptığımız İskandinavya turundan memnun kaldık. Rehberimiz Zeynep Hanım, bize her anlamda yardımcı oldu ve gezimizi daha keyifli kıldı. Otobüsler rahat ve konforlu, seyahatlerimiz çok kolay geçti. Zeynep Hanım bize İskandinavya'nın güzelliklerini anlattı ve turu daha zengin bir deneyim haline getirdi. Kappatur'u tercih edecek herkese İskandinavya turunu öneririm.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Kappatur Merkez Ofis?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?