Spasa Karavan yorumlar

Spasa Karavan yakın Mimsan Sanayi Sitesi, Orhan Gazi Mahallesi, Esenyurt, Istanbul, Marmara Region, 34538

  • Adres: Sanayi, 1736. Sk., 34538 Esenyurt/İstanbul, Türkiye
  • Web sitesi: spasakaravan.com
  • Enlem, Boylam: 41.0682851, 28.6568982

Spasa Karavan, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Spasa Karavan yorumlar

We went there this morning and the people there were very cordial. They tried their very best to explain to us the differences of each car and things we need to know about choosing caravan. I found these helpful tips. Though, the caravan we … Daha fazla

Spasa karavan işini gerçekten çok profesyonel yapan bir ekip ruhuna sahip arkadaşlar verdiği fikirler ve yardımları için çok teşekkür ederim. Karavan işiniz varsa muhakkak Spasa karavan a başvurun!

2023-09-27 Ahmet

Bu sabah oraya gittik ve oradaki insanlar çok nezaketliydi. Her karavanın farklılıklarını ve karavan seçimi hakkında bilinmesi gerekenleri açıklamak için ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Bu faydalı ipuçlarını buldum. Yine de, orada bulunan karavan ...

2023-09-27 Elif

Spasa karavan işini gerçekten çok profesyonel yapan bir ekip ruhuna sahip arkadaşlar verdiği fikirler ve yardımları için çok teşekkür ederim. Karavan işiniz varsa muhakkak Spasa karavan a başvurun!

2023-10-18 Cemil

Oraya bu sabah gittik ve oradaki insanlar çok kibardı. Her karavanın farklılıklarını ve karavan seçimi hakkında bilinmesi gerekenleri açıklamak için ellerinden geleni yaptılar. Bu faydalı ipuçlarını buldum. Yine de, orada bulunan karavan bize çok uygun gelmedi.

2023-10-18 Aylin

Spasa Karavan işini gerçekten çok iyi yapan bir ekip ruhuna sahip arkadaşlar verdiği fikirler ve yardımları için çok teşekkür ederim. Karavan işiniz varsa mutlaka Spasa Karavan'a başvurun!

2023-10-18 Kadir

Cumartesi günü orada bulundum. Çok güzel bir deneyimdi. Çalışanlar çok yardımcı oldular ve bize tüm seçenekleri gösterdiler. Karavanı beğendik ve satın aldık. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-07 Gökhan

Bu sabah oraya gittik ve oradaki insanlar çok nezaketliydi. Her karavanın farklılıklarını ve karavan seçimi hakkında bilinmesi gerekenleri açıklamak için ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Bu faydalı ipuçlarını buldum. Yine de, orada bulunan karavan bize çok uygun gelmedi.

2023-11-17 Tolga

Spasa Karavan ile çalışmaktan çok memnunuz. Çok profesyoneller ve ihtiyaçlarımıza mükemmel bir şekilde uyum sağladılar. Karavanı beğendik ve hemen satın aldık.

2023-11-22 Cansu

Orada bulunan personel çok yardımcı oldu ve tüm sorularımızı yanıtladı. Karavan seçimimizde bize çok yardımcı oldular ve ihtiyaçlarımıza en iyi şekilde uygun olanı seçmemize yardımcı oldular.

2023-12-12 Hatice

Spasa Karavan ile çalışmaktan çok memnunuz. Personel çok yardımcı oldu ve beklentilerimizi karşıladılar. Karavanı beğendik ve hemen satın aldık.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Spasa Karavan?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?