Club Rintintin Köpek Oteli - Eğitim Merkezi yorumlar

Club Rintintin Köpek Oteli - Eğitim Merkezi yakın Rumelifeneri Mahallesi, Sarıyer, Istanbul, Marmara Region, 34450

  • Adres: Rumelifeneri mh. Çiftlik cd. No:28, 34450 Sarıyer/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 228 12 22
  • Enlem, Boylam: 41.228046, 29.0975081

Club Rintintin Köpek Oteli - Eğitim Merkezi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Club Rintintin Köpek Oteli - Eğitim Merkezi yorumlar

Köpeğimizin küçüklüğünden beri yabancı insanlara ve diğer köpeklere karşı çok huysuzdu. Sürekli havlıyor, ailemi bile yaklaştırmıyor, yürüyüş yapmayı imkansız hale getiriyor ve asla sakinleşmiyordu. Davranışlarının gün geçtikçe daha kötüye … Daha fazla

We regularly use the services of the club. Great place for a dog. The dog is happy and returns in excellent physical and emotional shape. The dog gets a great opportunity to communicate with other dogs and play in a huge green area. Very … Daha fazla

Club Rintintine oglum Bambam’i gonul rahatligiyle her sene birkac kere birakiyorum. Serkan Bey ve ekibine sonsuz tesekkur ederim. Aklim oglumda kalmadigi gibi mukemmel sekilde bakildigini bilmek inanilmaz ic rahatlatiyor.

2023-10-22 Ayşe

Köpeğimizin küçüklüğünden beri yabancı insanlara ve diğer köpeklere karşı çok huysuzdu. Sürekli havlıyor, ailemi bile yaklaştırmıyor, yürüyüş yapmayı imkansız hale getiriyor ve asla sakinleşmiyordu. Davranışlarının gün geçtikçe daha kötüye gittiğini düşünüyorduk. Club Rintintin Köpek Oteli - Eğitim Merkezi'ne başvurduk ve sonuçtan çok memnun kaldık. Köpeğimiz burada eğitim aldı ve davranışları büyük ölçüde düzeldi. Artık daha sakin ve uyumlu bir köpek haline geldi. Şiddetle tavsiye ederim.

2023-10-22 Ali

Düzenli olarak kulübün hizmetlerinden yararlanıyoruz. Köpek için harika bir yer. Köpek mutlu oluyor ve mükemmel fiziksel ve duygusal durumda geri dönüyor. Köpek, diğer köpeklerle iletişim kurma ve geniş bir yeşil alanda oynamak için harika bir fırsat elde ediyor. Çok memnunuz.

2023-10-22 Deniz

Club Rintintine oğlum Bambam'ı gönül rahatlığıyla her sene birkaç kere bırakıyorum. Serkan Bey ve ekibine sonsuz teşekkür ederim. Aklım oğlumda kalmadığı gibi mükemmel bir şekilde bakıldığını bilmek inanılmaz iç rahatlatıyor.

2023-11-06 Ebru

Club Rintintin Köpek Oteli'nin eğitim hizmetini kullanmıştık. Köpeğimizin eğitimi için tercih ettiğimiz bu yerden çok memnun kaldık. Personel çok ilgili ve profesyonel. Köpeğimiz hem eğlendi hem de öğrendi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-11 Cem

Club Rintintin Köpek Oteli - Eğitim Merkezi'ni bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine denedik ve çok memnun kaldık. Köpeğimiz burada çok iyi karşılandı ve gerekli eğitimi aldı. Personel çok çok ilgili ve profesyonel. Kesinlikle tekrar geleceğiz.

2023-11-16 Gamze

Köpeğimizi Club Rintintin Köpek Oteli'ne bıraktığımızda endişeliydik, ancak personel çok ilgiliydi ve bize güvence verdi. Köpeğimiz burada çok iyi bir şekilde bakıldı ve eğitim aldı. Kesinlikle tekrar geleceğiz.

2023-11-21 Onur

Club Rintintin Köpek Oteli - Eğitim Merkezi hizmetlerinden birkaç kez yararlandık ve her seferinde çok memnun kaldık. Köpeğimiz burada hem eğlendi hem de öğrendi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-26 Gül

Köpeğimizin burada eğitim alması için Club Rintintin Köpek Oteli'ni tercih ettik ve çok memnun kaldık. Köpeğimiz burada çok iyi karşılandı ve ekip tarafından büyük bir özenle eğitildi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-12-01 Can

Club Rintintin Köpek Oteli - Eğitim Merkezi'ni bir arkadaşımın önerisi üzerine keşfettik ve çok memnun kaldık. Köpeğimiz burada çok iyi bir şekilde hizmet aldı ve eğitim aldı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-12-06 Fulya

Köpeğimizin eğitimi için Club Rintintin Köpek Oteli'ni tercih ettik ve çok doğru bir karar oldu. Köpeğimiz burada ilk defa olarak kendini çok daha iyi ifade etmeye başladı. Personel çok ilgili ve profesyonel. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-12-11 Mehmet

Köpeğimizin eğitimi için Club Rintintin Köpek Oteli'ni tercih ettik ve çok memnun kaldık. Köpeğimiz burada çok iyi bir şekilde eğitildi ve davranışları büyük ölçüde düzeldi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-12-16 Sema

Club Rintintin Köpek Oteli'nde köpeğimiz için eğitim aldık ve çok memnun kaldık. Köpeğimiz burada çok iyi karşılandı ve eğitim alırken eğlendi. Personel çok ilgili ve profesyonel. Kesinlikle tekrar geleceğiz.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Club Rintintin Köpek Oteli - Eğitim Merkezi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?