Soleus sports ahlat yorumlar

Soleus sports ahlat yakın Kulaksız, Ahlat, Bitlis, Eastern Anatolia Region

  • Adres: Erkizan, Gökbulak Cd. 15-9, 13400 Ahlat/Bitlis, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 38.7533527, 42.489266

Soleus sports ahlat, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Soleus sports ahlat yorumlar

Çok güzel aradığınız kaliteli bir salon

Ozan hocam ve sadık hocamızla kaliteli bir salon

Kaliteli bir spor salonu

2023-10-02 Deniz

Çok güzel bir spor salonu. Personel çok yardımcı ve profesyonel. Fiyatlar da uygun. İlk izlenimim çok olumlu oldu. Salonun atmosferi harika, dekorasyon çok güzel. Ürün ve hizmetler yüksek kaliteli. Kendi deneyimimden çok memnun kaldım. Tesisler ve olanaklar da çok iyi.

2023-10-02 Ayşe

Harika bir spor salonu! İnanılmaz profesyonel ve yardımsever personel. Gerçekten burada harika bir deneyim yaşadım. Salonun atmosferi çok rahatlatıcı ve dekorasyonu çok güzel. Bekleme süresi kısaydı ve rezervasyonumuzu kolayca yapabildik. Ürün ve hizmetler mükemmel. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-02 Emre

Soleus sports ahlat Spor salonunda harika bir deneyim yaşadım. Personel çok yardımcı ve samimi, beni her zaman motive ettiler. Salonun atmosferi çok güzel ve dekorasyonu da harika. Ürün ve hizmetler kaliteli. Kendi deneyimimden çok memnun kaldım. Tesisler ve olanaklar da iyi.

2023-10-17 İrem

Ahlat Spor salonuna ilk kez geldim ve gerçekten etkilendim. Personel çok sıcakkanlı ve işlerinde gerçekten profesyonel. Salonun atmosferi çok ferahlatıcı ve dekorasyonu da çok güzel. Bekleme süresi çok uzun değildi ve rezervasyon da sorunsuzdu. Ürün ve hizmetler oldukça kaliteliydi. Kendi deneyimimden çok memnun kaldım. Tesisler ve olanaklar da iyiydi.

2023-10-22 Can

Soleus sports ahlat Spor salonu gerçekten harika bir yer. Personel çok yardımcı ve profesyonel. Ürün ve hizmetler kaliteli ve fiyatlar da uygun. Salonun atmosferi çok hoş ve dekorasyonu da çok güzel. Bekleme süresi de çok uzun değildi ve rezervasyon sorunsuzdu. Kendi deneyimimden çok memnun kaldım. Tesisler ve olanaklar da oldukça iyi.

2023-10-27 Ece

Ahlat Spor salonunda harika bir deneyim yaşadım. Personel çok yardımcı ve profesyonel. Salonun atmosferi çok rahatlatıcı ve dekorasyonu da çok güzel. Ürün ve hizmetler yüksek kaliteli. Kendi deneyimimden çok memnun kaldım. Tesisler ve olanaklar da oldukça iyi.

2023-11-01 Kaan

Çok kaliteli bir spor salonu. Personel çok yardımcı ve profesyonel. Salonun atmosferi çok rahatlatıcı ve dekorasyonu da çok güzel. Ürün ve hizmetler mükemmel. Kendi deneyimimden çok memnun kaldım. Tesisler ve olanaklar da çok iyi.

2023-11-06 Ceren

Kaliteli bir spor salonu. Personel çok yardımcı ve profesyonel. Fiyatlar da uygun. İlk izlenimim olumlu oldu. Salonun atmosferi rahatlatıcı ve dekorasyonu da güzel. Ürün ve hizmetler kaliteli. Kendi deneyimimden memnun kaldım. Tesisler ve olanaklar da iyi.

2023-11-11 Umut

Soleus sports ahlat Spor salonunda harika bir deneyim yaşadım. Personel çok yardımcı ve samimi. Salonun atmosferi rahatlatıcı ve dekorasyonu da güzel. Ürün ve hizmetler kaliteli. Tesisler ve olanaklar da iyi.

2023-11-16 Selin

Ahlat Spor salonu gerçekten harika bir yer. Personel çok yardımcı ve profesyonel. Salonun atmosferi de çok rahatlatıcı ve dekorasyonu da çok güzel. Ürün ve hizmetler mükemmel. Kendi deneyimimden çok memnun kaldım. Tesisler ve olanaklar da oldukça iyi.

2023-11-21 Hakan

Soleus sports ahlat Spor salonu gerçekten mükemmel bir yer. Personel çok yardımcı ve profesyonel. Fiyatlar da uygun. İlk izlenimim çok olumlu oldu. Salonun atmosferi harika, dekorasyon çok güzel. Ürün ve hizmetler yüksek kaliteli. Kendi deneyimimden çok memnun kaldım. Tesisler ve olanaklar da çok iyi.

2023-11-26 Elif

Harika bir spor salonu! Personel çok yardımcı ve profesyonel. Fiyatlar da uygun. İlk izlenimim olumlu oldu. Salonun atmosferi rahatlatıcı ve dekorasyonu da güzel. Ürün ve hizmetler kaliteli. Kendi deneyimimden memnun kaldım. Tesisler ve olanaklar da iyi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Soleus sports ahlat?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?