Sönmezler komisyon evi yorumlar

Sönmezler komisyon evi yakın Ceyhan, Civantayak Mahallesi, Ceyhan, Adana, Mediterranean Region, 01920

  • Adres: Aydemiroğlu, İbrahim Güler Sk. No:64, 01920 Ceyhan/Adana, Türkiye
  • Telefon: +90 535 486 20 99
  • Enlem, Boylam: 37.0339303, 35.8172598

Sönmezler komisyon evi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Sönmezler komisyon evi yorumlar
2023-09-22 Ayşe

Son zamanlarda en çok uğradığım meyve sebze satış yerlerinden biri. Ürün yelpazesi oldukça geniş ve taze ürünler bulmak mümkün. Personel güler yüzlü ve yardımcı. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-22 Fatma

Sönmezler Komisyon Evi Meyve Sebze Satış Yeri'ne ilk defa gittim ve çok memnun kaldım. Ürünler taze ve kaliteli, personel de oldukça ilgili. Fiyatlar da diğer yerlere göre daha ucuz. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-10-07 Ahmet

Son zamanlarda sık sık Sönmezler Komisyon Evi Meyve Sebze Satış Yeri'ne gidiyorum. Ürün kalitesi oldukça iyi ve fiyatları da uygun. Ancak mekanda yer bulmak biraz zor olabiliyor, bu yüzden rezervasyon öneririm.

2023-10-12 Elif

Sönmezler Komisyon Evi Meyve Sebze Satış Yeri'ni çok beğendim. Ürün çeşitliliği harika ve kaliteli ürünler bulmak mümkün. Personel de oldukça yardımcı. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-17 Mustafa

Sönmezler Komisyon Evi Meyve Sebze Satış Yeri'nde alışveriş yaptım ve oldukça memnun kaldım. Ürünler taze ve kaliteli, fiyatlar da uygun. Personel de ilgili. Tek olumsuz yanı ise mekanın biraz kalabalık olması. Yine de tavsiye ederim.

2023-10-22 Hacer

Bu meyve sebze satış yerini arkadaşımın tavsiyesi üzerine ziyaret ettim ve memnun kaldım. Ürünler taze ve kaliteli, fiyatlar da uygun. Personel de ilgili ve yardımcı. Tek olumsuz yanı ise beklemek zorunda kalmanız olabilir. Yine de tavsiye ederim.

2023-10-27 Selim

Son gidişimde Sönmezler Komisyon Evi Meyve Sebze Satış Yeri'ndeki hizmetten oldukça memnun kaldım. Ürünler taze ve kaliteli, fiyatlar da uygun. Personel de güler yüzlü. Tek olumsuz yanı ise yer bulmak biraz zor olabiliyor. Yine de tavsiye ederim.

2023-11-01 Özlem

Sönmezler Komisyon Evi Meyve Sebze Satış Yeri'ne ilk defa gittim ve çok beğendim. Ürünler taze ve kaliteli, fiyatlar da uygun. Personel de ilgili ve yardımcı. Mekanın atmosferi de oldukça güzel. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-11-06 Hakan

Son birkaç haftadır Sönmezler Komisyon Evi Meyve Sebze Satış Yeri'ne alışveriş yapmaktayım. Ürün kalitesi oldukça iyi ve fiyatlar da uygun. Personel de ilgili ve yardımcı. Tek olumsuz yanı ise bazen beklemek zorunda kalmanız. Yine de tavsiye ederim.

2023-11-11 Aylin

Sönmezler Komisyon Evi Meyve Sebze Satış Yeri'nde alışveriş yaptım ve oldukça memnun kaldım. Ürünler taze ve kaliteli, fiyatlar da uygun. Personel de ilgili. Mekanın atmosferi ve dekorasyonu da hoş. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-16 Ali

Son zamanlarda sık sık Sönmezler Komisyon Evi Meyve Sebze Satış Yeri'ne alışveriş yapmaktayım. Ürünler taze ve kaliteli, fiyatlar da uygun. Personel de güler yüzlü ve yardımcı. Tek olumsuz yanı ise mekanın biraz kalabalık olması. Yine de tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Sönmezler komisyon evi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?