Sivrihisar yorumlar

Sivrihisar yakın Kubbeli Mah., Sivrihisar, Eskişehir, Central Anatolia Region, 26600

  • Enlem, Boylam: 39.4513, 31.5378

Sivrihisar, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Sivrihisar yorumlar
2023-09-18 Ayşe

Sivrihisar çok güzel bir yer. İlk izlenimim çok olumlu oldu ve atmosfer çok sıcak ve samimi geldi. Çalışanlar çok yardımcı ve güler yüzlüydü. Genel deneyimim harikaydı. Bekleme süresi çok kısaydı ve rezervasyon yapmak çok kolaydı. Dekorasyon çok güzel ve şık, fiyatlar da uygun. Ürünlerin ve hizmetlerin kalitesi çok yüksekti. Müşteri hizmetleri mükemmeldi. Tesisler ve olanaklar da çok iyiydi.

2023-09-18 Mehmet

Sivrihisar'da yaptığım ziyaretten çok memnun kaldım. İlk izlenimim çok olumlu oldu. Atmosfer ve dekorasyon çok güzeldi. Çalışanlar çok dostça ve yardımcıydı. Genel deneyimim harikaydı. Bekleme süresi kısaydı ve rezervasyon yapmak çok kolaydı. Fiyatlar oldukça makul ve ürünlerin kalitesi harikaydı. Müşteri hizmetleri çok iyi ve personel çok profesyoneldi. Tesisler ve olanaklar da mükemmeldi.

2023-09-18 Fatma

Sivrihisar'da harika bir zaman geçirdim. İlk izlenimim çok olumlu oldu ve atmosfer çok rahatlatıcıydı. Personel çok dostça ve yardımcıydı. Genel deneyimim mükemmeldi. Bekleme süresi çok kısadı ve rezervasyon yapmak çok kolaydı. Dekorasyon göz alıcıydı ve fiyatlar çok uygun. Ürünlerin ve hizmetlerin kalitesi çok yüksekti. Müşteri hizmetleri mükemmeldi. Tesisler ve olanaklar da çok iyiydi.

2023-10-03 Osman

Sivrihisar'daki deneyimimden çok memnun kaldım. İlk izlenimim çok olumlu oldu ve atmosfer çok sıcak ve davetkar geldi. Çalışanlar çok profesyonel ve yardımseverdi. Genel deneyimim harikaydı. Bekleme süresi çok kısadı ve rezervasyon yapmak çok kolaydı. Dekorasyon çok hoştu ve fiyatlar çok uygun. Ürünlerin ve hizmetlerin kalitesi harikaydı. Müşteri hizmetleri mükemmeldi. Tesisler ve olanaklar da çok iyiydi.

2023-10-08 Elif

Sivrihisar'daki ziyaretimden çok memnun kaldım. İlk izlenimim çok olumlu oldu ve atmosfer çok rahatlatıcıydı. Çalışanlar çok dostça ve yardımcıydı. Genel deneyimim harikaydı. Bekleme süresi kısadı ve rezervasyon yapmak çok kolaydı. Dekorasyon çok şık ve fiyatlar da çok uygun. Ürünlerin ve hizmetlerin kalitesi çok yüksekti. Müşteri hizmetleri mükemmeldi. Tesisler ve olanaklar da çok iyiydi.

2023-10-13 Emine

Sivrihisar'daki deneyimim çok güzel oldu. İlk izlenimim çok olumlu oldu ve atmosfer çok sıcak ve samimi geldi. Çalışanlar çok yardımcı ve güler yüzlüydü. Genel deneyimim harikaydı. Bekleme süresi çok kısaydı ve rezervasyon yapmak çok kolaydı. Dekorasyon çok güzel ve şık, fiyatlar da uygun. Ürünlerin ve hizmetlerin kalitesi çok yüksekti. Müşteri hizmetleri mükemmeldi. Tesisler ve olanaklar da çok iyiydi.

2023-10-18 Hasan

Sivrihisar'ı ziyaret ederken harika bir deneyim yaşadım. İlk izlenimim çok olumlu oldu ve atmosfer çok sıcak ve davetkar geldi. Çalışanlar çok yardımcı ve misafirperverdi. Genel deneyimim harikaydı. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve rezervasyon yapmak çok kolaydı. Dekorasyon çok hoştu ve fiyatlar makuldü. Ürünlerin ve hizmetlerin kalitesi harikaydı. Müşteri hizmetleri mükemmeldi. Tesisler ve olanaklar da çok iyiydi.

2023-10-23 Nihal

Sivrihisar'da geçirdiğim zaman çok iyiydi. İlk izlenimim çok olumlu oldu ve atmosfer çok rahatlatıcıydı. Çalışanlar çok dostça ve yardımcıydı. Genel deneyimim harikaydı. Bekleme süresi kısadı ve rezervasyon yapmak çok kolaydı. Dekorasyon çok şık ve fiyatlar uygun. Ürünlerin ve hizmetlerin kalitesi çok yüksekti. Müşteri hizmetleri mükemmeldi. Tesisler ve olanaklar da çok iyiydi.

2023-10-28 İbrahim

Sivrihisar'da harika bir zaman geçirdim. İlk izlenimim çok olumlu oldu ve atmosfer çok rahatlatıcıydı. Çalışanlar çok dostça ve yardımcıydı. Genel deneyimim harikaydı. Bekleme süresi kısaydı ve rezervasyon yapmak çok kolaydı. Dekorasyon çok güzel ve şık, fiyatlar da uygun. Ürünlerin ve hizmetlerin kalitesi çok yüksekti. Müşteri hizmetleri mükemmeldi. Tesisler ve olanaklar da çok iyiydi.

2023-11-02 Feyza

Sivrihisar'daki deneyimimden çok memnun kaldım. İlk izlenimim çok olumlu oldu ve atmosfer çok sıcak ve davetkar geldi. Çalışanlar çok profesyonel ve yardımseverdi. Genel deneyimim harikaydı. Bekleme süresi çok kısadı ve rezervasyon yapmak çok kolaydı. Dekorasyon çok hoş ve fiyatlar uygun. Ürünlerin ve hizmetlerin kalitesi harikaydı. Müşteri hizmetleri mükemmeldi. Tesisler ve olanaklar da çok iyiydi.

2023-11-07 Ali

Sivrihisar'da harika bir zaman geçirdim. İlk izlenimim çok olumlu oldu ve atmosfer çok rahatlatıcıydı. Çalışanlar çok dostça ve yardımcıydı. Genel deneyimim harikaydı. Bekleme süresi kısaydı ve rezervasyon yapmak çok kolaydı. Dekorasyon çok şık ve fiyatlar uygun. Ürünlerin ve hizmetlerin kalitesi yüksekti. Müşteri hizmetleri mükemmeldi. Tesisler ve olanaklar da çok iyiydi.

2023-11-12 Selin

Sivrihisar'ı ziyaret ettiğimde harika bir deneyim yaşadım. İlk izlenimim çok olumlu oldu ve atmosfer çok sıcak ve samimi geldi. Çalışanlar çok yardımcı ve güler yüzlüydü. Genel deneyimim harikaydı. Bekleme süresi çok kısaydı ve rezervasyon yapmak çok kolaydı. Dekorasyon çok güzel ve şık, fiyatlar da uygun. Ürünlerin ve hizmetlerin kalitesi yüksekti. Müşteri hizmetleri mükemmeldi. Tesisler ve olanaklar da çok iyiydi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Sivrihisar?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?