Moon Gleam - Travel Agency Cappadocia yorumlar

Moon Gleam - Travel Agency Cappadocia yakın Avanos Caddesi, Çavuşin Köyü, Avanos, Nevşehir, Central Anatolia Region, 50300

  • Adres: Çavuşin Köyü 1, Küme Evleri No:7, 50502 Avanos/Nevşehir, Türkiye
  • Telefon: +90 539 773 33 90
  • Web sitesi: moongleam.com.tr
  • Enlem, Boylam: 38.6715767, 34.8380348

Moon Gleam - Travel Agency Cappadocia, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Moon Gleam - Travel Agency Cappadocia yorumlar

It was by chance we met Omar the owner of this travel agency who made our experience in cappadicia an unforgettable three days. Omar love u man. Made our Cappadocia trip and the show stopper the hot air balloon booking and experience with … Daha fazla

I wish there were more stars to Give. Omar is the Sweetest most amazing person we met in Cappadocia. Super courteous, hospitable and cool. My wife and I and our best friends travelled to Cappadocia in December 2021 and totally hit it off … Daha fazla

2023-09-29 Ayşe

Seyahat acentesi sahibi Omar ile tesadüfen tanıştık ve bize Kapadokya'da unutulmaz bir üç gün yaşattı. Omar, adamlık, Cappadocia gezimizi ve en heyecanla beklenen sıcak hava balonu rezervasyonunu ve deneyimini muhteşem yaparak büyük katkı sağladı.

2023-09-29 Emre

Keşke daha fazla yıldız verebilseydim. Omar, Kapadokya'da tanıştığımız en tatlı ve inanılmaz bir insandı. Son derece kibar, misafirperver ve havalı. Eşim ve biz en iyi arkadaşlarımızla Aralık 2021'de Kapadokya'ya seyahat ettik ve tam anlamıyla anlaştık.

2023-09-29 Fatma

Moon Gleam ile Yeşil tur, Kırmızı tur, balon uçuşu ve at binme (sonunda gitmediğimiz) rezervasyonu yaptık. Ayrıca ekstralar olarak ATV ile gün batımı rezervasyonu yaptık. Çok sayıda program rezervasyonu yaptığımız için bizi güncellemeleri gerektiğini söylediler.

2023-10-14 Murat

Personel çok yardımcı oldu ve bize güleryüzle destek verdi. Tesisler temiz ve rahat. Rezervasyonlarımıza beklemek zorunda kalmadık ve zamanında yerleştirildik. Hizmetlerin kalitesi oldukça yüksekti ve fiyatlar da adil.

2023-10-19 Elif

Moon Gleam, Kapadokya gezimizde bizi harika bir şekilde ağırladı. İlk izlenimimiz çok olumluydu ve ortam harikaydı. Personel çok yardımcı oldu ve hizmetleri mükemmeldi. Kesinlikle mükemmel bir deneyim yaşadık.

2023-10-24 Ahmet

Moon Gleam Seyahat Acentesi, Kapadokya'da kaliteli hizmet ve uygun fiyat sağladı. Personel çok dostça ve yardımcıydı. Atmosfer çok güzeldi ve ürünler/hizmetler çok kaliteliydi. Kesinlikle memnun kaldım.

2023-10-29 Deniz

Moon Gleam Seyahat Acentesi'nden aldığım hizmetten oldukça memnun kaldım. Çok profesyonel ve yardımsever bir ekip. Fiyatlar da oldukça uygun. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim.

2023-11-03 Hande

İlk izlenimim oldukça olumlu oldu. Atmosfer ve dekor harikaydı. Çalışanlar çok cana yakın ve yardımseverdi. Beklemek zorunda kalmadım ve rezervasyonumu zamanında alabildim. Ürünler ve hizmetler oldukça kaliteliydi. Sonuç olarak mükemmel bir deneyimdi.

2023-11-08 Serdar

Moon Gleam, Kapadokya gezimiz için harika bir seçim oldu. Personel çok yardımcı oldu ve iyi bir hizmet sundu. Fiyatlar da oldukça makuldi ve bize değerli bir deneyim yaşattılar.

2023-11-13 Leyla

Moon Gleam Seyahat Acentesi, Kapadokya'daki en iyi seçimlerden biridir. Personel çok misafirperver ve yardımseverdi. Fiyatlar da oldukça uygun ve hizmetler kaliteydi. Tavsiye ederim.

2023-11-18 Mehmet

Moon Gleam Seyahat Acentesi'nden aldığım hizmetten çok memnun kaldım. Çalışanlar çok yardımcı oldu ve beni çok iyi ağırladı. Fiyatları da oldukça makuldü ve hizmet kaliteliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-23 Aylin

Moon Gleam Seyahat Acentesi'de harika bir deneyim yaşadım. Tesisler temiz ve rahattı. Personel çok yardımcı oldu ve güleryüzle hizmet verdi. Fiyatlar adil ve hizmet kaliteliydi. Kesinlikle tekrar giderim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Moon Gleam - Travel Agency Cappadocia?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?