SI-UK Turkey yorumlar

SI-UK Turkey yakın Padok Yazılım, Mühendislik ve Danışmanlık, Manas Bulvarı, Adalet Mahallesi, Bayraklı, Izmir, Aegean Region, 35530

  • Adres: Folkart Towers A Kule Adalet Mh. Manas Bul. No:47/B Kat:35 Daire:9, 35530 Bayraklı/İzmir, Türkiye
  • Telefon: +90 212 995 07 35
  • Web sitesi: siuk-turkey.com
  • Enlem, Boylam: 38.454278, 27.17642

SI-UK Turkey, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
SI-UK Turkey yorumlar
2023-09-28 Ayşe

SI-UK Turkey Eğitim Danışmanı, benim yurtdışı eğitim için aradığım her şeyi bana sağladı. Personel çok dostça ve yardımseverdi. Program hakkında tam olarak bilgilendirildim ve başvurum sürecinde bana her adımda destek oldular. Benim için her şey çok kolay ve sorunsuz geçti. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-28 Mehmet

SI-UK Turkey Eğitim Danışmanı'nda iki haftadır İngilizce kursuna gidiyorum ve çok memnun kaldım. Sınıflar modern ve rahat. Eğitmenler çok tecrübeli ve dersler çok etkileşimli. Bu kursu herkese tavsiye ederim.

2023-09-28 Fatma

SI-UK Turkey Eğitim Danışmanı'ndan çok memnun kaldım. Personel çok ilgili ve nazikti. Yurtdışındaki eğitim seçeneklerim hakkında bana detaylı bilgi verdiler ve benim için en iyi seçeneği bulmama yardımcı oldular. Sonuç olarak, harika bir deneyim yaşadım ve kesinlikle tekrar kullanacağım.

2023-10-13 Ali

SI-UK Turkey Eğitim Danışmanı'nda bir dil sınavı için kaydoldum. Kayıt süreci çok hızlı ve sorunsuzdu. Personel çok yardımseverdi ve bana kayıt adımları hakkında detaylı bilgi verdi. Sınav gününü sabırsızlıkla bekliyorum.

2023-10-18 Zeynep

SI-UK Turkey Eğitim Danışmanı'ndan birkaç kez hizmet aldım ve her seferinde çok memnun kaldım. Personel her zaman çok dostça ve profesyoneldi. Yurtdışı eğitim programlarım hakkında çok yardımcı oldular ve her türlü soruya cevap verdiler. Kesinlikle güvenilir bir firma.

2023-10-23 Hasan

SI-UK Turkey Eğitim Danışmanı'ndan yurtdışında bir üniversiteye başvurma konusunda yardım aldım. Personel çok bilgili ve yardımseverdi. Benim için en iyi üniversiteleri araştırdılar ve başvuru sürecimi kolaylaştırdılar. Önerilen üniversiteye kabul almayı başardım ve bu konuda SI-UK Turkey Eğitim Danışmanı'na minnettarım.

2023-10-28 Gülay

SI-UK Turkey Eğitim Danışmanı'na danışmanlık hizmeti için başvurdum ve son derece memnun kaldım. Personel çok profesyonel ve bilgiliydi. Bana en iyi eğitim fırsatlarını sundular ve seçim sürecimde bana rehberlik ettiler. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-02 İbrahim

SI-UK Turkey Eğitim Danışmanı'nın yardımıyla yurtdışında bir dil kursuna kaydoldum. Kayıt süreci çok kolay ve hızlıydı. Personel çok yardımsever ve her an sorularımı yanıtlamaya hazırdı. Kursun kalitesi mükemmel ve şimdi çok iyi bir İngilizce seviyesine sahibim.

2023-11-07 Emine

SI-UK Turkey Eğitim Danışmanı, yurtdışında yüksek lisans programları hakkında bana çok yardımcı oldular. Programlar hakkında çok detaylı bilgi verdiler ve doküman hazırlama sürecinde bana rehberlik ettiler. Başvurum kabul edildi ve şu anda çok mutluyum. Teşekkür ederim.

2023-11-12 Kadir

SI-UK Turkey Eğitim Danışmanı'nın ofisi çok modern ve rahat. Personel çok cana yakın ve yardımsever. Başvurum sürecinde her adımda bana yardımcı oldular ve her türlü soruya cevap verdiler. Hem kalite hem de hizmet açısından mükemmel bir deneyim yaşadım.

2023-11-17 Selin

SI-UK Turkey Eğitim Danışmanı'nda bir dil kursuna katıldım ve deneyim çok olumlu oldu. Sınıflar modern ve rahat, eğitmenler de çok profesyonel. Kurs boyunca kendimi geliştirdim ve yeni arkadaşlar edindim. Kesinlikle başkalarına da öneririm.

2023-11-22 Yılmaz

SI-UK Turkey Eğitim Danışmanı'ndan doktora programlarında araştırma yapma fırsatı buldum. Personel çok yardımsever ve profesyoneldi. Benim için uygun programları araştırdılar ve başvuru sürecimi kolaylaştırdılar. Sonuç olarak, araştırma yapmak istediğim üniversitede kabul aldım. Çok teşekkür ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? SI-UK Turkey?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?