LeasePlan Türkiye yorumlar

LeasePlan Türkiye yakın Bağlar Caddesi, Merkez Mahallesi, Kâğıthane, Istanbul, Marmara Region, 34406

  • Adres: Merkez Mah., Bağlar Cad. Kağıthane OfisPark Merkez No:14 D:5, 34406 Kağıthane/Kâğıthane/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 4443320
  • Web sitesi: leaseplan.com
  • Enlem, Boylam: 41.0850035, 28.9738528

LeasePlan Türkiye, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
LeasePlan Türkiye yorumlar

LeasePlan araçlarından birini kullanmaktayım. Aracın bakımlarıyla ilgili bir servis sorununun büyümesinden dolayı mağduriyet yaşayınca operasyon bakım onarım biriminden Ender Metin Bey’e ulaştım. Daha önce çağrı merkezinden görüştüğüm … Daha fazla

Leaseplan in periyodik bakım için yönlendirdiği Bosch Karakaya servisinden ne kadar çok memnun kaldığımı anlatamam. Bir servis bu kadar mı temiz, bu kadar mı güleryüzlü ve müşteri memnuniyeti ni ön planda tutar ☺️ çalışanlarının genç … Daha fazla

2023-09-26 Mehmet

Geçen ay Leaseplan ile bir uzun vadeli kiralama sözleşmesi yaptım. Şimdiye kadar kiraladığım en iyi araç ve hizmet. Bana yardımcı oldukları için başta Bayram Bey olmak üzere tüm LeasePlan ekibine teşekkür ederim.

2023-10-11 Ayşe

Bana 10 yıldır hizmet veren uzun vadeli araç kiralama şirketi LeasePlan Türkiye'ye teşekkür ederim. Hızlı ve etkili bir şekilde müşteri sorunlarını çözmek için ellerinden geleni yaparlar.

2023-10-16 Ali

Herhangi bir nedenden ötürü bu şirketten araba kiralayacak olsaydım, önce hissettiğim şey, iş yapma şeklinin profesyonelce ve sağlam bir şekilde yönetiliyor oluşu olurdu.

2023-10-21 Nihal

Her defasında etkileyici bir deneyim yaşamama neden olan Leaseplan Türkiye'ye teşekkür ederim.

2023-10-26 Emre

Leaseplan Türkiye araçları gerçekten temiz ve güvenlidir. Otoparkta arabanıza hiçbir şey olmaz - mükemmel bir iş çıkardıklarından emin olmak istiyorsanız burada araç kiralayın.

2023-10-31 Sibel

Bir araba kiraladım LeasePlan Türkiye, ve araç hizmeti tüm beklentilerimi karşıladı. Arabanın bakımı mükemmeldi.

2023-11-05 Yasin

Kiralık bir araç aldım LeasePlan Türkiye, ve müşteri hizmetleri gerçekten mükemmeldi. Ender Bey, benimle çok ilgilendi ve bana her konuda yardımcı oldu.

2023-11-15 Kerem

LeasePlan Türkiye araçlarından özel olarak bir tanesini kullandım ve gerçekten harika bir deneyim yaşadım. Araç kullanımı sırasında herhangi bir sorunla karşılaşmadım ve belirlenen zamanda aracı teslim ettim.

2023-11-20 Esra

LeasePlan Türkiye araçlarının bakımını yaptırmak için yönlendirildiğim Bosch Karakaya servisinden memnun kaldım. Çalışanlar çok güler yüzlü ve müşteri memnuniyetine önem veriyorlar. Kendimi çok iyi hissettim ve gelecekte de burada hizmet almayı düşünüyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? LeasePlan Türkiye?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?