Seryum Teknik Kimya yorumlar

Seryum Teknik Kimya yakın Sanayi Caddesi, Emek Adnan Menderes, Emek Adnan Menderes Mahallesi, Osmangazi, Bursa, Marmara Region, 16000

  • Adres: Balat Mahallesi, Sanayi Cad. Kıratlı İş Merkezi, No:433, D:51, 16240 Nilüfer/Bursa, Türkiye
  • Telefon: +90 533 968 75 35
  • Web sitesi: seryumtk.com
  • Enlem, Boylam: 40.2423995, 28.9685353

Seryum Teknik Kimya, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Seryum Teknik Kimya yorumlar
2023-09-19 Ayşe

Seryum Teknik Kimya Endüstriyel Kimyasallar Toptancısı ile olan deneyimim çok memnun ediciydi. Ürünlerin kalitesi harikaydı ve fiyatları da oldukça uygun. Çalışanlar her zaman yardımcı oldular ve sorularımı cevaplamak için ellerinden geleni yaptılar. Mağaza temiz ve düzenliydi ve atmosferi de hoştu. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-09-19 Mehmet

Birkaç kez Seryum Teknik Kimya Endüstriyel Kimyasallar Toptancısı'na uğradım ve her seferinde harika bir deneyim yaşadım. Ürünlerin kalitesi her zaman mükemmel ve fiyatları da oldukça makul. Çalışanlar da cana yakın ve yardımseverdi. Mağazada beklemek çok uzun sürmedi ve rezervasyon yapmama gerek kalmadan hızlıca hizmet alabildim. Genel olarak, Seryum Teknik Kimya Endüstriyel Kimyasallar Toptancısı'ndan çok memnun kaldım ve başkalarına da tavsiye ederim.

2023-09-19 Fatma

Seryum Teknik Kimya Endüstriyel Kimyasallar Toptancısı'ndan aldığım ürünlerden çok memnun kaldım. Kaliteleri gerçekten harika ve fiyatları da oldukça uygun. Personel de çok yardımcı oldu ve sorularımı sabırla cevapladılar. Müşteri hizmetleri de harikaydı ve hızlı bir şekilde hizmet aldım. Mağaza da temiz ve düzenliydi. Kesinlikle tekrar geleceğim!

2023-10-04 Ali

Seryum Teknik Kimya Endüstriyel Kimyasallar Toptancısı'nın ürünleri gerçekten kaliteli ve fiyatları uygun. Çalışanlar da oldukça yardımcı ve nazik. Mağazada beklemek için fazla zaman harcamadım ve hızlıca hizmet aldım. Genel olarak, Seryum Teknik Kimya Endüstriyel Kimyasallar Toptancısı'ndan çok memnunum ve sık sık ziyaret ediyorum.

2023-10-09 Yasemin

Seryum Teknik Kimya Endüstriyel Kimyasallar Toptancısı'ndan aldığım ürünlerin kalitesi gerçekten harika. Fiyatları da oldukça uygun ve çalışanlar çok yardımcı. Mağaza da temiz ve düzenliydi. Tek dezavantaj, hizmet almak için biraz beklemem gerekti ve rezervasyon yapma seçeneği yoktu. Ancak, yine de memnun kaldım ve tekrar geleceğim.

2023-10-24 Hasan

Seryum Teknik Kimya Endüstriyel Kimyasallar Toptancısı'ndan aldığım ürünlerle ilgili olarak oldukça memnunum. Kaliteleri çok iyi ve fiyatları da makul. Çalışanlar da yardımcı ve nazik. Ancak, hizmet almak için biraz beklemem gerekti ve rezervasyon yapma seçeneği yoktu. Genel olarak, iyidir.

2023-10-29 Zeynep

Seryum Teknik Kimya Endüstriyel Kimyasallar Toptancısı'nda alışveriş yaptım ve oldukça memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi harika ve fiyatları da uygun. Çalışanlar da çok yardımcı oldu ve müşteri hizmetleri harikaydı. Mağaza da temiz ve düzenliydi. Kesinlikle tekrar geleceğim!

2023-11-03 Ömer

Seryum Teknik Kimya Endüstriyel Kimyasallar Toptancısı'ndan aldığım ürünlerden oldukça memnunum. Kaliteleri gerçekten harika ve fiyatları da uygun. Çalışanlar da yardımcı ve nazik. Ancak, hizmet almak için biraz beklemem gerekti ve rezervasyon yapma seçeneği yoktu. Genel olarak, iyidir.

2023-11-08 Dilek

Seryum Teknik Kimya Endüstriyel Kimyasallar Toptancısı'ndan aldığım ürünlerin kalitesi harika. Fiyatları da oldukça uygun ve çalışanlar da çok yardımcı oldu. Mağaza da temiz ve düzenliydi. Ancak, hizmet almak için biraz beklemem gerekti. Genel olarak, Seryum Teknik Kimya Endüstriyel Kimyasallar Toptancısı'ndan memnun kaldım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Seryum Teknik Kimya?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?