Sevkan Marin Yetkili Servis YAMAHA MERCURY SUZUKİ EVİNRUDE TOHATSU SEADOO

Sevkan Marin Yetkili Servis YAMAHA MERCURY SUZUKİ EVİNRUDE TOHATSU SEADOO yakın 5003. Sokak, Ilıca Mahallesi, Çeşme, Izmir, Aegean Region, 35930

  • Enlem, Boylam: 38.3109021, 26.3474702

Sevkan Marin Yetkili Servis YAMAHA MERCURY SUZUKİ EVİNRUDE TOHATSU SEADOO, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Sevkan Marin Yetkili Servis YAMAHA MERCURY SUZUKİ EVİNRUDE TOHATSU SEADOO yorumlar

You can have all the maintenance, repair and installation services of yacht boat boat jet-ski marine engines in İzmir Çeşme and its surroundings with peace of mind. It is as c …

Deliklisac production sound insulated generator cabin manu …

The place to troubleshoot or service outboard motors.

2023-09-18 Mehmet

Tekne motorumuzu Sevkan Marin Yetkili Servis'e götürdük ve çok memnun kaldık. Yaptıkları bakım ve onarım hizmetleri çok kaliteliydi. Çalışanlar çok profesyonel ve yardımcı oldular. Tüm sorunlarımızı çözdüler. Kesinlikle tekrar geri giderim!

2023-09-18 Ayşe

Sevkan Marin Yetkili Servis, tekne motorumuzun tamiratını yaptı. İşlerini zamanında ve uygun bir fiyatla yaptılar. Çalışanlar çok dostça ve işlerinde uzmandı. Tekne motorumuz artık daha iyi çalışıyor. Herkese tavsiye ederim!

2023-09-18 Ahmet

YAMAHA motorumla ilgili bir sorun yaşadım ve Sevkan Marin Yetkili Servis'e gittim. Çalışanlar çok hızlı bir şekilde sorunu tespit etti ve tamiratını yaptı. Sonuç mükemmeldi ve motorum şimdi daha iyi çalışıyor. Kesinlikle memnun kaldım!

2023-10-03 Selin

Çalışanlar çok nazik ve yardımcı oldu. Tekne motorumuz istediğimiz gibi çalışmadığında Sevkan Marin Yetkili Servis'e başvurduk ve sorun hızlı bir şekilde çözüldü. İşleri çok profesyonel ve kaliteli yapıyorlar. Kesinlikle tekrar gideriz!

2023-10-08 Mert

Sevkan Marin Yetkili Servis'te tekne motorumun tamirini yaptırdım. Çalışanlar çok hızlı ve etkili bir şekilde sorunu tespit etti ve tamiratı yaptı. Memnun kaldım ve işlerini tavsiye ederim.

2023-10-13 Elif

Sevkan Marin Yetkili Servis'ten çok memnun kaldım. Tekne motorumun sorununu hızlı bir şekilde çözdüler ve çok profesyonelce davrandılar. Kesinlikle tekrar gideceğim!

2023-10-18 Hakan

Çalışanlar çok nazik ve yardımcı oldu. Yaptığımız randevuyu zamanında aldık ve hemen motorumuzun tamiratına başladılar. Sonuçtan çok memnun kaldım. Teşekkür ederiz!

2023-10-23 Gülay

Sevkan Marin Yetkili Servis'e tekne motorumuzu getirdik ve çok memnun kaldık. Onarım işi hızlı ve etkili yapıldı. Çalışanlar da çok profesyoneldi. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-28 Okan

Yanaşan teknelere hızlı ve etkili hizmet veriyorlar. Sevkan Marin Yetkili Servis'te tekne motorumuzu tamir ettik ve sonuç mükemmeldi. Çalışanlar çok yardımcı oldu. Kesinlikle tekrar gideriz!

2023-11-02 Ebru

Sevkan Marin Yetkili Servis'ten çok memnun kaldık. Tekne motorumuzun bakımını ve onarımını yaptılar. Çalışanlar çok profesyonel ve işlerini zamanında yaptırdılar. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-07 Kadir

Sevkan Marin Yetkili Servis, tekne motorumuza bakım yaptı. Çalışanlar çok uzmandı ve işlerini zamanında ve profesyonelce yaptılar. Tekne motorumuz artık daha iyi çalışıyor. Kesinlikle teşekkür ederim!

2023-11-12 Gamze

Sevkan Marin Yetkili Servis'te tekne motorumuzun onarımını yaptırdık ve sonuçtan çok memnun kaldık. İşlerini hızlı ve etkili bir şekilde yapıyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Sevkan Marin Yetkili Servis YAMAHA MERCURY SUZUKİ EVİNRUDE TOHATSU SEADOO?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?