City Elektronik yorumlar

City Elektronik yakın Celal Bayar Caddesi, Sakarya, Sakarya Mahallesi, Osmangazi, Bursa, Marmara Region, 16230

  • Adres: Demirtaşpaşa Mah., Celal Bayar Cad., 16230 Osmangazi/Bursa, Türkiye
  • Telefon: +90 224 271 23 23
  • Enlem, Boylam: 40.1887748, 29.0704575

City Elektronik, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
City Elektronik yorumlar

Hizmet anlayışı memnuniyet verici.

2023-10-02 Ayşe

Hizmetleri oldukça memnuniyet verici. Elektronik güvenlik sistemlerini tedarik etmek için bu şirketi tercih ettiğim için çok mutluyum. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve müşteri hizmetleri de çok yardımcı oluyor. Genel deneyimim harika oldu.

2023-10-02 Mehmet

Güvenlik sistemleri konusunda uzman bir tedarikçi. Ürünlerinin kalitesi çok yüksek ve değerine gerçekten değiyor. Ayrıca müşteri hizmetleri de çok yardımcı oluyor ve istediğiniz sorulara cevap veriyor. Atmosfer de oldukça profesyonel ve samimi.

2023-10-02 Fatma

City Elektronik Güvenlik Sistemi Tedarikçisi, mükemmel bir deneyim sunuyor. Ürünlerinin kalitesi harika ve fiyatları da oldukça makul. Personel çok yardımcı ve benim sorularıma sabırla cevap verdi. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-17 Ahmet

Bu şirketten elektronik güvenlik sistemleri tedarik ederken harika bir deneyim yaşadım. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve müşteri hizmetleri de çok profesyonel. İlk izlenimim oldukça olumlu ve ortam da güzeldi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-22 Zeynep

City Elektronik Güvenlik Sistemi Tedarikçisi, elektronik güvenlik sistemleri için güvenilir bir yer. Ürünlerini kullanıyorum ve çok memnunum. Müşteri hizmetleri de işlerini iyi yapıyor ve her zaman yardımcı oluyor. Fiyatlar da uygun.

2023-10-27 Hakan

Oldukça kaliteli ürünler sunan bir tedarikçi. Şirketin müşteri hizmetleri de çok yardımcı ve ilgili. Benim deneyimim oldukça olumlu oldu ve bu şirketi herkese tavsiye ederim. Fiyatlar da makul ve ortam da hoş.

2023-11-01 Elif

City Elektronik Güvenlik Sistemi Tedarikçisi, güvenlik sistemleri için harika bir seçenek. Ürünleri çok kaliteli ve fiyatları da uygun. Personel ise çok yardımcı ve nazik. Benim deneyimim oldukça olumlu oldu.

2023-11-06 Mustafa

Bu şirketten aldığım güvenlik sistemleriyle çok memnunum. Ürünlerin kalitesi gerçekten harika ve müşteri hizmetleri de her zaman yardımcı oluyor. Fiyatlar da uygun ve ortam da güzel.

2023-11-11 Gül

Genel olarak harika bir deneyim yaşadım. Elektronik güvenlik sistemlerini tedarik etmek için bu şirketi tercih ettiğim için memnunum. Ürünler kaliteli ve müşteri hizmetleri de yardımcı. Fiyatlar da uygun.

2023-11-16 İbrahim

Bu şirketi seçtiğim için çok memnunum. Ürünlerin kalitesi harika ve müşteri hizmetleri her zaman yardımcı oluyor. Ortam da oldukça profesyonel ve samimi.

2023-11-21 Nazlı

City Elektronik Güvenlik Sistemi Tedarikçisi, güvenlik sistemleri için mükemmel bir seçenek. Ürünleri kaliteli ve fiyatlar uygun. Müşteri hizmetleri de işini iyi yapıyor ve her zaman yardımcı oluyor.

2023-11-26 Kadir

City Elektronik Güvenlik Sistemi Tedarikçisi, güvenilir bir tedarikçi. Ürünlerin kalitesi harika ve fiyatları da uygun. Müşteri hizmetleri de yardımcı oluyor ve her zaman sorularıma cevap veriyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? City Elektronik?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?