Kartaltepe Mehmetçik Anıtı yorumlar

Kartaltepe Mehmetçik Anıtı yakın Polatlı, Ankara, Central Anatolia Region, 06900

  • Adres: İğciler, Kartaltepe Mehmetçik Anıtı, 06900 Polatlı/Ankara, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 39.575104, 32.060839

Kartaltepe Mehmetçik Anıtı, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Kartaltepe Mehmetçik Anıtı yorumlar

Ankara Polatlı'da bulunan Sakarya meydan muharebesinin en çetin geçtiği yerlerden biri olan Kartaltepe... Müzenin 2 ayrı bölümü bulunmakta ve bunlardan biri bireysel diğeri ise rehber eşliğinde tur yapılarak gezilmektedir. İçerisinde … Daha fazla

Muhteşem bir anıt, Afyon-Ankara yolu üzerinde Polatlı’ya gelmeden hemen önce.. Türkiyenin en büyük Atatürk heykeli burada bulunuyor, gerçekten çok ihtişamlı???? Müze bölümü de oldukça etkiliyeci… Tarihdeki Türk devletlerinin kurucuları ve önemli Osmanlı padişahlarının balmumu heykelleri görülmeye değer.. … Daha fazla

Çanakkale Milli Parkı kadar tarihi öneme sahip bir yer. Tarihini bilmek isteyen her Türk Vatandaşının kesinlikle uğraması gereken bir Milli Park ve Türk Tarihi Müzesi. Pazartesi ve Salı hariç her gün 10:00-16:00 saatleri arası her saat başı rehber eşliğinde müze gezilebiliyor. Müze ücretsiz ancak sadece araç park ücreti alınıyor. Daha fazla

2023-09-24 Ayşe

Sakarya meydan muharebesinin en çetin geçtiği yerlerden biri. Müzenin 2 ayrı bölümü bulunmakta ve bunlardan biri bireysel diğeri ise rehber eşliğinde tur yapılarak gezilmektedir. İçerisinde birçok tarihi eser ve belge bulunuyor. Kesinlikle görülmeye değer.

2023-09-24 Ali

Muhteşem bir anıt. Türkiyenin en büyük Atatürk heykeli burada bulunuyor. Gerçekten çok ihtişamlı. Müze bölümü de oldukça etkileyici. Tarihdeki Türk devletlerinin kurucuları ve önemli Osmanlı padişahlarının balmumu heykelleri görülmeye değer.

2023-09-24 Ahmet

Kartaltepe Mehmetçik Anıtı Anıt, Çanakkale Milli Parkı kadar tarihi öneme sahip bir yer. Tarihini bilmek isteyen her Türk Vatandaşının kesinlikle uğraması gereken bir Milli Park ve Türk Tarihi Müzesi. Pazartesi ve Salı hariç her gün 10:00-16:00 saatleri arası her saat başı rehber eşliğinde müze gezilebiliyor. Müze ücretsiz ancak sadece araç park ücreti alınıyor.

2023-10-09 Selin

Kartaltepe Mehmetçik Anıtı Anıt, Ankara-Polatlı'da bulunan ve Sakarya Meydan Muharebesi'nin en çetin geçtiği yerlerden biridir. Anıtın içerisinde bireysel ve rehber eşliğinde tur yapılan 2 ayrı bölüm bulunmaktadır. Anıt içerisinde birçok tarihi eser ve belge bulunuyor ve gezilmesi kesinlikle tavsiye edilir.

2023-10-14 Mehmet

Mükemmel bir anıt. Burada Türkiye'nin en büyük Atatürk heykeli bulunuyor. Ayrıca müze bölümü de oldukça etkileyici. Tarihle ilgilenenler için harika bir yer.

2023-09-28 Emir

Anıtı ziyaret ettim ve çok etkilendim. Hem içerideki müze bölümü hem de dışarıdaki ihtişamlı heykel harikaydı. Gezimden çok memnun kaldım.

2023-09-28 Ayşe

Kartaltepe Mehmetçik Anıtı'na gitmek için uzun bir yolculuk yaptım ve kesinlikle buna değdi. Anıtın tarihi önemi ve içerisindeki eserler beni çok etkiledi. Rehber eşliğinde yapılan tur da çok bilgilendiriciydi.

2023-09-28 Mert

Anıtı ziyaret ettim ve çok etkilendim. Heykel gerçekten büyüleyiciydi ve müze bölümündeki balmumu heykelleri çok gerçekçi görünüyordu. Kesinlikle tekrar gitmek istiyorum.

2023-10-13 Fatma

Kartaltepe Mehmetçik Anıtı'na ailemle birlikte gittim ve çok güzel bir gün geçirdik. Anıtı görmek bizim için çok önemliydi ve içerideki müze bölümü de bizi çok etkiledi. Tekrar gitmeyi düşünüyoruz.

2023-10-18 Ahmet

Anıtı ziyaret ettim ve hayran kaldım. Atatürk heykeli gerçekten çok etkileyiciydi ve içerideki tarihi eserler de çok ilginçti. Teşekkürler Kartaltepe Mehmetçik Anıtı.

2023-10-23 Selma

Anıtı ziyaret ettim ve beklentilerimi karşıladı. Müzede gezinmek çok keyifliydi ve anıtın içindeki tarihi eserleri görmek harikaydı. Tavsiye ederim.

2023-10-28 İbrahim

Kartaltepe Mehmetçik Anıtı'na gitmek için uzun bir yolculuk yaptım ve kesinlikle değdi. Anıtın büyüklüğü ve içerisindeki tarihi eserler beni çok etkiledi. Rehber eşliğinde yapılan tur da çok bilgilendiriciydi.

2023-11-02 Zeynep

Anıtı ziyaret ettim ve çok etkilendim. Hem içerideki müze bölümü hem de dışarıdaki heykel benim için çok önemliydi. Burası Türk tarihi için önemli bir yer.

2023-11-07 Burak

Kartaltepe Mehmetçik Anıtı'na ailemle birlikte gittik ve harika vakit geçirdik. Anıt gerçekten çok etkileyiciydi ve müzesi de çok ilginçti. Fiyat olarak da uygun bir yer.

2023-11-12 Gizem

Anıtı ziyaret ettim ve çok etkilendim. Hem dışarıdaki heykel hem de müze bölümü beni çok etkiledi. Tarihi bir yerde olmanın verdiği hissiyatı yaşamak harikaydı.

2023-11-17 Kaan

Anıtı ziyaret ettim ve çok beğendim. Hem dışarıdaki heykel hem de içerideki müze bölümü çok etkileyiciydi. Burası Türk tarihine duyduğum ilgiden dolayı benim için önemli bir yer.

2023-11-22 Derya

Kartaltepe Mehmetçik Anıtı'na ailemle birlikte gittik ve harika bir gün geçirdik. Heykel gerçekten büyüleyiciydi ve müze bölümündeki eserler de çok ilginçti. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Kartaltepe Mehmetçik Anıtı?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?