Sertel Traktör Çorum yorumlar

Sertel Traktör Çorum yakın Çorum, Çorum Merkez, Çorum, Black Sea Region, 19040

  • Adres: Akkent Mahallesi, Traktörcüler Sitesi No: 61, 19000 Celilkırı/Çorum Merkez/Çorum, Türkiye
  • Telefon: +90 364 666 08 66
  • Web sitesi: erkunttraktor.com.tr
  • Enlem, Boylam: 40.5463638, 34.9239808

Sertel Traktör Çorum, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Sertel Traktör Çorum yorumlar
2023-10-21 Ayşe

Sertel Traktör ile çalıştım ve çok memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatları da oldukça makul. Satış ekibi çok yardımcı oldu ve herhangi bir sorunumuzda hızla çözüm bulduk. Çalışanlar çok profesyonel ve müşteriye karşı ilgiliydi. Tüm deneyimim boyunca hiç beklemek zorunda kalmadım ve rezervasyon da yapmam gerekmeyen bir yerdi. Tesisleri oldukça modern ve rahattı. Atmosfer ve dekor harikaydı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-21 Mehmet

Sertel Traktör Çorum'da gerçekten iyi bir izlenim bıraktı. Ürünlerin kalitesi oldukça iyiydi ve fiyatları makuldü. Mağazada çok yardımcı personel vardı ve beni doğru ürünlere yönlendirdiler. Çalışanlar çok nazikti ve müşteri hizmetleri harikaydı. Bekleme sürem çok kısaydı ve rezervasyon yaptırmama gerek kalmadı. Tesisler oldukça iyi donanımlı ve güzeldi. Genel olarak harika bir deneyimdi.

2023-10-21 Gülseren

Sertel Traktör'ün ürünlerine hayran kaldım. Kaliteleri harika ve fiyatları oldukça uygun. İlk izlenimim de çok iyi oldu, mağaza atmosferi çok güzeldi. Personel çok profesyonel ve yardımcıydı. Bekleme sürem çok kısaydı ve rezervasyon yapma gereği duymadım. Tesisler rahat ve moderndi. Genel olarak mükemmel bir deneyimdi.

2023-11-05 Ahmet

Sertel Traktör ürünlerinin kalitesi çok iyiydi. Fiyatları biraz pahalı olsa da, aldığım hizmetin kalitesi buna değdi. Mağazada atmosfer ve dekor çok güzeldi. Personel nazik ve yardımcıydı. Bekleme sürem ortalama bir seviyedeydi ve rezervasyon yapma gereği duymadım. Tesisler modern ve rahattı. Sonuç olarak iyi bir deneyimdi.

2023-11-10 Fatma

Sertel Traktör'de harika bir deneyim yaşadım. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatları da uygun. Mağazanın atmosferi ve dekorasyonu da çok güzeldi. Personel çok yardımcı oldu ve hizmet kalitesi harikaydı. Bekleme sürem oldukça kısaydı ve rezervasyon yapmama gerek kalmadı. Tesisler modern ve konforluydu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-15 Ali

Sertel Traktör Çorum şubesindeki deneyimim oldukça olumluydu. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatları makul. İlk izlenimim çok olumlu oldu, mağaza atmosferi harikaydı. Personel çok profesyonel ve yardımseverdi. Bekleme sürem kısaydı ve herhangi bir rezervasyon yapmadım. Tesisler modern ve rahattı. Genel olarak çok iyi bir deneyimdi.

2023-11-20 Halil

Sertel Traktör satış konusunda mükemmel bir deneyim sundu. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatları da uygun. İlk izlenimim oldukça olumlu oldu, mağaza atmosferi güzeldi. Personel çok yardımcı oldu ve müşteri hizmetleri harikaydı. Bekleme sürem çok kısaydı ve rezervasyon yapma gereği duymadım. Tesisler modern ve rahattı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-25 Selin

Sertel Traktör Çorum şubesindeki deneyimim oldukça olumluydu. Ürünlerin kalitesi harikaydı ve fiyatları çok uygun. Mağaza atmosferi çok iyi ve personel yardımcı olmaktan memnuniyet duydu. Bekleme sürem kısaydı ve rezervasyon yapma gereği duymadım. Tesisler temiz ve moderndi. Genel olarak harika bir deneyimdi.

2023-11-30 Elif

Sertel Traktör'ün ürünlerinden çok memnun kaldım. Kaliteleri harika ve fiyatları uygun. İlk izlenimim çok iyi oldu, mağaza atmosferi güzeldi. Personel çok yardımcıydı ve müşteri hizmetleri harikaydı. Bekleme sürem oldukça kısaydı ve rezervasyon yapmama gerek kalmadı. Tesisler modern ve rahat. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-12-05 Hasan

Sertel Traktör Çorum'da harika bir deneyim yaşadım. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatları uygun. Mağazada çok yardımcı personel vardı. Çalışanlar profosyonel ve müşteri hizmetleri iyiydi. Bekleme sürem kısaydı ve herhangi bir rezervasyon yapmadım. Tesisler modern ve konforluydu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-12-10 Şehrazat

Sertel Traktör'den oldukça memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve fiyatları makul. Mağaza atmosferi ve dekorasyon harika. Personel çok yardımcıydı ve hizmet kalitesi harikaydı. Bekleme sürem kısaydı ve rezervasyon yapma gereği duymadım. Tesisler rahat ve moderndi. Genel olarak harika bir deneyimdi.

2023-12-15 Osman

Sertel Traktör Çorum'da hayal kırıklığına uğramadım. Ürünlerin kalitesi oldukça iyiydi ve fiyatları makul. İlk izlenim pozitifti, mağaza atmosferi güzeldi. Personel yardımcı ve profesyoneldi. Bekleme sürem ortalama bir seviyedeydi ve herhangi bir rezervasyon yapmadım. Tesisler modern ve rahattı. Genel olarak olumlu bir deneyimdi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Sertel Traktör Çorum?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?