BELDE yorumlar

BELDE yakın Adem Yavuz Mahallesi, Ümraniye, Istanbul, Marmara Region, 34773

  • Adres: Adem Yavuz, Fatih Sultan Cd. No:7, 34773 Ümraniye/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 216 611 81 71
  • Web sitesi: beldegarden.com
  • Enlem, Boylam: 41.0207793, 29.1522418

BELDE, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
BELDE yorumlar

Bahçe ve kamp kullanımına uygun olan 'Fiesta koltuk' modeli oldukca sağlam ve kemikli bir malzeme... Aynı şekilde kumaş kısmı da uzun yıllar dayanacak sağlamlıkta görünüyor. … Daha fazla

İzmir'den firmanın 904 Butik Katlanır Mafsallı Şezlongundan geçen sene 2 adet almıştım. Ürünlerde ufak bir sorun oluştu, firma yetkili İdris Bey sorunumla hemen ilgilenip çözüme kavuşturdu. Firmaya ve İdris Bey'e müşteriye yaklaşımlarından dolayı çok teşekkür ederim. Belde ürünlerini ailecek kullanmaya devam:)

2023-09-17 Ayşe

Bahçe ve kamp kullanımına uygun olan 'Fiesta koltuk' modeli oldukça sağlam ve kemikli bir malzeme. Aynı şekilde kumaş kısmı da uzun yıllar dayanacak sağlamlıkta görünüyor.

2023-09-17 Mustafa

İzmir'den firmanın 904 Butik Katlanır Mafsallı Şezlongundan geçen sene 2 adet almıştım. Ürünlerde ufak bir sorun oluştu, firma yetkili İdris Bey sorunumla hemen ilgilenip çözüme kavuşturdu. Firmaya ve İdris Bey'e müşteriye yaklaşımlarından dolayı çok teşekkür ederim. Belde ürünlerini ailecek kullanmaya devam.

2023-09-23 Ayşe

İzmir'den firmanın 904 Butik Katlanır Mafsallı Şezlongundan geçen sene 2 adet almıştım. Ürünlerde ufak bir sorun oluştu, firma yetkili İdris Bey sorunumla hemen ilgilenip çözüme kavuşturdu. Firmaya ve İdris Bey'e müşteriye yaklaşımlarından dolayı çok teşekkür ederim. Belde ürünlerini ailecek kullanmaya devam.

2023-10-08 Mehmet

Bu mağazadan aldığım ürünler oldukça kaliteli ve uzun ömürlü. Bahçede kullanmak için aldığım koltuklar, sağlam ve rahat bir şekilde tasarlanmış. Fiyatları da makul seviyede. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-13 Fatma

Çok hoş bir mağaza. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve personel çok yardımcı. Bahçe için her şeyi bulabilirsiniz. Fiyatları da uygun. Burayı herkese tavsiye ederim.

2023-10-18 Erdem

Mağazada ilgili ve düşünceli bir çalışan tarafından hızlıca yardımcı oldum. Ürünler kaliteli ve çeşitli. Fiyatlar biraz yüksek olabilir, ancak kaliteyi düşünerek değer. Genel olarak, iyi bir alışveriş deneyimi yaşadım.

2023-10-23 Dilara

Bu mağazada çok güzel bahçe ürünleri buldum. Fiyatlar da çok uygundu. Personel çok yardımcı oldu ve ihtiyaçlarımı karşılamak için çok fazla seçenek sundu. Kesinlikle tekrar buraya geleceğim.

2023-10-28 Can

Bahçe ürünleri almak için bu mağazayı tercih ettim. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve fiyatları makul. Personel de çok yardımcı oldu ve ihtiyaçlarımıza uygun ürünleri bulmamıza yardımcı oldu. Genel olarak, çok memnun kaldım.

2023-11-02 Selma

Mağazada birkaç defa alışveriş yaptım ve her seferinde kaliteli ürünler buldum. Fiyatlar da uygun ve personel her zaman yardımcı oldu. Burası favori bahçe ürünleri mağazam haline geldi.

2023-11-07 Mustafa

Geçen hafta bu mağazadan bahçe mobilyaları satın aldım ve kalitesinden çok memnunum. Ürünler dayanıklı ve rahat. Fiyatları da uygun. Mağazadaki personel de çok nazik ve yardımsever.

2023-11-12 Selin

Bu mağazadan birkaç defa alışveriş yaptım ve her seferinde kaliteli ürünler buldum. Personel de çok yardımcı oldu ve ihtiyaçlarımıza uygun seçenekler sundu. Fiyatları da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-17 Ali

Bahçe kullanımı için ihtiyacım olan ürünleri bulmak için bu mağazayı tercih ettim ve çok memnun kaldım. Ürünler kaliteli ve dayanıklı. Fiyatları da makul seviyede. Personel de çok yardımcı oldu ve ihtiyaçlarımıza uygun seçenekler sundu.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? BELDE?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?