Şener AYDIN

Şener AYDIN yakın Dokuz Eylül Ortaokulu, 9, 719. Sokak, Dokuz Eylül Mahallesi, Gaziemir, Izmir, Aegean Region, 35410

  • Adres: Dokuz Eylül, 35410 Gaziemir/İzmir, Türkiye
  • Telefon: +90 532 794 82 97
  • Web sitesi: seneraydin.com
  • Enlem, Boylam: 38.3231425, 27.1383218

Şener AYDIN, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Şener AYDIN yorumlar
2023-09-18 Ayşe

Şener Aydın ile çalışmak büyük bir keyifti. İç mekan tasarımında uzmanlığı ve tecrübesi gerçekten etkileyiciydi. Tüm isteklerimizi dikkate alarak bize mükemmel bir ev sunan Şener Aydın'a çok teşekkür ederim.

2023-09-18 Ahmet

Şener Aydın'a evimin iç mekan tasarımı için danıştım ve sonuçtan çok memnun kaldım. Çalışmalarını titizlikle yapan bir profesyonel. Kendisi fikirlerimizi dinledi ve bize istediğimiz tarzda bir yaşam alanı oluşturdu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-18 Derya

Şener Aydın ile çalışmak gerçekten harikaydı. İç mekan tasarımıyla ilgili gerçekten iyi bir gözü var ve fikirlerimizi harika bir şekilde hayata geçirdi. Kendisi son derece profesyonel ve işine olan tutkusu görülmeye değer. Kesinlikle tekrar çalışmayı düşünüyorum.

2023-10-03 Mehmet

Şener Aydın'ın iç mekan tasarım hizmetinden son derece memnun kaldım. İşini titizlikle yapan bir profesyonel ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışıyor. Evimize tam olarak istediğimiz tarzda bir atmosfer oluşturdu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-08 Ceyda

Şener Aydın ile çalışmak gerçek bir zevkti. İç mekan tasarımını tamamen bizim zevkimize göre yapması harikaydı. Çok dikkatli bir şekilde çalıştı ve sonuç muhteşem oldu. Kendisine teşekkür ederim ve kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-13 Ali

Şener Aydın ile evimin iç mekan tasarımı konusunda çalıştık ve sonuçtan çok memnun kaldım. İşini severek yapan biri olduğu belli ve gerçekten alanında uzman. Şener Aydın'ı herkese tavsiye ederim.

2023-10-18 Elif

Şener Aydın'ın iç mekan tasarım hizmetinden çok memnun kaldım. Evime mükemmel bir atmosfer kazandırdı ve beklentilerimi fazlasıyla karşıladı. Kendisi son derece profesyonel ve işine olan tutkusu görülmeye değer. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-23 Murat

Şener Aydın ile çalışmak gerçek bir keyifti. İşinde gerçekten uzman ve işini severek yapan birisi. İç mekan tasarımı konusunda çok başarılı biri ve fikirlerimize gerçekten değer verdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-28 Aysel

Şener Aydın'ın iç mekan tasarım hizmetinden çok memnun kaldım. Evime harika bir atmosfer kazandırdı ve beklentilerimi fazlasıyla karşıladı. Kendisi son derece profesyonel ve işine olan tutkusu görülmeye değer. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-02 Bekir

Şener Aydın ile evimin iç mekan tasarımı için çalıştım ve sonuçtan çok memnun kaldım. İşini titizlikle yapan biri ve gerçekten alanında uzman. Kendisi fikirlerimize değer verdi ve istediğimiz tarzda bir yaşam alanı oluşturdu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-07 Deniz

Şener Aydın ile çalışmak harikaydı. Kendisi iç mekan tasarımında gerçekten uzman ve işini severek yapıyor. Evimize muhteşem bir atmosfer kazandırdı ve beklentilerimizi fazlasıyla karşıladı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-12 Fatma

Şener Aydın'ın iç mekan tasarım hizmetinden son derece memnun kaldım. Kendisi işini titizlikle yapan biri ve gerçekten alanında uzman. Evime istediğimiz tarzda bir atmosfer oluşturdu ve beklentilerimi fazlasıyla karşıladı. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Şener AYDIN?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?