Prof. Dr. Osman Köse yorumlar

Prof. Dr. Osman Köse yakın Beştepe Mahallesi, Yenimahalle, Ankara, Central Anatolia Region, 06560

  • Adres: Beştepe, Neorama iş merkezi TOBB ETU Hastanesi Yanı, Yaşam Cd. 13/A Kat 5 No:17, 06560 Yenimahalle/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 287 76 46
  • Web sitesi: osmankose.dr.tr
  • Enlem, Boylam: 39.9124014, 32.8057686

Prof. Dr. Osman Köse, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Prof. Dr. Osman Köse yorumlar

Kendisine vitiligo tedavisi için başvurdum. Muayene esnasındaki güler yüzü, pozitif enerjisi, alanındaki uzmanlığı ve tecrübeleri bana güven verdi. Tedaviye başladıktan çok kısa bir süre sonra, yıllardır çaresi yok sandığım beyaz … Daha fazla

Osman Hocama nevus comedonicus şikayetiyle gelmiştim yani yüz bölgemde var olan değişik bir ben türü mevcuttu. Ankara’da birçok doktorla konuştum hiçbiri olumlu konuşmuyordu ve max %50 … Daha fazla

Vitiligo tanısı konulması ve tedavisi yok denmesi nedeniyle (3) yıl kendi tedbirlerimizi alarak buruk bir yasam sürdürürken kariyeri ve yapılan yorumlar nedeniyle Prof.Dr. Osman Köse'ye muayene olduk. Güleryüzlü, bilgili ve ilgili hocamız … Daha fazla

2023-09-26 Ayşe

Kendisine vitiligo tedavisi için başvurdum. Muayene esnasındaki güler yüzü, pozitif enerjisi, alanındaki uzmanlığı ve tecrübeleri bana güven verdi. Tedaviye başladıktan çok kısa bir süre sonra, yıllardır çaresi yok sandığım beyaz lekelerin azaldığını görmeye başladım. Prof. Dr. Osman Köse'ye müteşekkirim!

2023-09-26 Ahmet

Osman Hocama nevus comedonicus şikayetiyle gelmiştim yani yüz bölgemde var olan değişik bir ben türü mevcuttu. Ankara’da birçok doktorla konuştum hiçbiri olumlu konuşmuyordu ve max %50 oranda kahverengiye döner dediler. Dr. Osman Köse'ye muayene oldum ve benden önceki uygulamalarını gösterince %95 başarı elde ettiğini anladım. Beni hiç zorlanmadan tedavi etti. İyileşme süreci hızlı oldu. Kendisine teşekkür ederim!

2023-09-26 Emine

Vitiligo tanısı konulması ve tedavisi yok denmesi nedeniyle (3) yıl kendi tedbirlerimizi alarak buruk bir yaşam sürdürürken kariyeri ve yapılan yorumlar nedeniyle Prof.Dr. Osman Köse'ye muayene olduk. Güleryüzlü, bilgili ve ilgili hocamız detaylı bir şekilde tedavi için incelemeler yaptı. Tedavimize başladık. Şu ana kadar olan sonuçlardan da çok memnunuz. Bizi tekrardan umuda kavuşturduğu için teşekkür ederiz. İyi ki varsınız hocam!

2023-10-11 Mehmet

Hocama tırnak mantarı sorunum için başvurmuştum. İlk olarak beni rahatlattı ve bu sorunun tedavi edilebileceğini ve tekrarlayacağını söyledi. İşte bugün, tırnak mantarımın artık tüm izlerini bulmakta güçlük çekiyorum. Prof. Dr. Osman Köse'ye teşekkür ederim!

2023-10-16 Selin

Güler yüzü, ilgili oluşu için ve hastalarıyla olan samimiyeti için kendisine çok teşekkür ederim. Tüm iyi niyeti ve samimiyetiyle muayene olan ve tedavi görmeye devam eden hastalarına yaklaşıyor. Hasta psikolojisi üzerinde harika bir etkisi var. İnsanlara umut veriyor. Kendisine çok minnettarım.

2023-10-21 Cem

Bana güzel ve duyarlı bir servis deneyimi yaşattığı için kendisine çok teşekkür ederim. Prof. Dr. Osman Köse hakkında sadece olumlu şeyler söyleyebilirim. Her zaman güler yüzlü, hoş sohbet ve anlayışlı davrandı. Uzun vadede başarılı sonuçlar almak için bana çok destek oldu.

2023-10-26 Elif

Dr. Osman Köse'nin klinik ortamı gerçekten sakin ve rahatlatıcıdır. Randevum başlamadan önce beni sıcak bir şekilde karşıladı ve bana tedavi hakkında detaylı bilgi verdi. Daha sonra tedavi sırasında beni rahatlattı ve her adımı açıkladı. Olağanüstü bir dermatolog! İşinde gerçekten uzman.

2023-10-31 Ali

Hocamıza sivilce sorunum için başvurduk. Sağladığı tedavi ve bakımla sivilce ve izlerinde gözle görülür bir azalma olduğunu belirtebilirim. Uzun süredir sivilce tedavisi arıyordum ve Prof. Dr. Osman Köse sadece problemi çözmedi aynı zamanda moralimi de yükseltti. Söyleyecek kelime bulamıyorum, çok teşekkür ederim!

2023-11-05 Hatice

Prof. Dr. Osman Köse sadece uzmanlık alanında değil aynı zamanda insan ilişkilerinde de olağanüstü. Kliniği ve personeli de harika. Her zaman nazik, anlayışlı ve yardımsever. Herhangi bir sorunuz olduğunda, size açıklıkla yanıt veriyor ve anlamamanız durumunda bile her şeyi sadece bir kez daha açıklıyor. Teşekkürler!

2023-11-10 Murat

Hocam çok profesyonel, samimi ve anlayışlı davranıyor. Prof. Dr. Osman Köse herhangi bir sorunu çözmek için ellerinden gelenin en iyisini yapıyor. Tedavinin sonuçları gerçekten etkileyici. Kendisine teşekkür ediyorum!

2023-11-15 Sevim

Prof. Dr. Osman Köse'nin kliniğinde olmak sadece tedavi için değil aynı zamanda rahatlama için de harika bir yer. İlk andan itibaren beni rahatlattı ve tedavinin her adımını açıkladı. Profesyonel ve sıcak bir atmosfer! Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-20 Nazlı

Hocama göz altı morlukları için başvurdum ve sonuçlar gerçekten harika! Tedavi sırasında her adımı açıkladı ve sorularıma sabırla cevap verdi. Kendisi gerçekten uzman bir dermatolog. Kendisine minnettarım ve kesinlikle herkese tavsiye ediyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Prof. Dr. Osman Köse?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?