Sencer Design yorumlar

Sencer Design yakın İnönü Caddesi, Dirmil, Gündoğan, Bodrum, Muğla, Aegean Region, 48990

  • Adres: Yalıkavak, İnönü Cd. No:121, 48400 Bodrum/Muğla, Türkiye
  • Telefon: +90 530 722 23 30
  • Web sitesi: sencerdesign.com
  • Enlem, Boylam: 37.1160639, 27.3277484

Sencer Design, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Sencer Design yorumlar

Toprak is a sweetheart, who loves what he does and shares his knowledge in a fun way. I never did any pottery and wanted to give it a try. From the first lesson he gave me great tips without ever making me feel I couldn’t do it. I highly recommend the experience.

Muhteşem bir öğreti ve ambyans katıldığımız için çok mutlu olduk tekrar birlikte olmak ümidiyle teşekkürler toprak sencer

Terapi gibi geçen inanılmaz keyifli bir ders oldu, dersten ziyade yetişkinler icin özgür bir oyun alanı diyebilirim:) Sevgili Toprak'ın anlatımı ve yaklaşımı üzerinizde hiçbir baskı hissetmeden ruhunuzu toprağa yansıtabilmeniz için ışık oluyor.

2023-09-30 Hande

Toprak is a sweetheart, who loves what he does and shares his knowledge in a fun way. I never did any pottery and wanted to give it a try. From the first lesson he gave me great tips without ever making me feel I couldn’t do it. I highly recommend the experience.

2023-09-30 Okan

Muhteşem bir öğreti ve ambiyans katıldığımız için çok mutlu olduk tekrar birlikte olmak ümidiyle teşekkürler toprak sencer

2023-09-30 Selin

Terapi gibi geçen inanılmaz keyifli bir ders oldu, dersten ziyade yetişkinler için özgür bir oyun alanı diyebilirim:) Sevgili Toprak'ın anlatımı ve yaklaşımı üzerinizde hiçbir baskı hissetmeden ruhunuzu toprağa yansıtabilmeniz için ışık oluyor.

2023-10-15 Burak

Harika bir deneyimdi! Toprağı sevmenin ne demek olduğunu öğrenmek adına böylesine keyifli bir atölyede bulunmak muhteşemdi. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-20 Ceren

Eşimle birlikte burada deneyim yaşadık ve gerçekten çok eğlenceliydi. Toprak çok sıcakkanlı ve bilgili biri. Çömlek yapmayı hiç denememiştim ve onun sayesinde çok güzel bir deneyim yaşadık. Teşekkürler!

2023-10-25 Ali

Harika bir etkinlik, gerçekten eğlendim. Toprak işini çok seviyor ve paylaştığı bilgileri çok eğlenceli bir şekilde aktarıyor. Kesinlikle denemelisiniz!

2023-10-30 Ayşe

Muhteşem bir deneyimdi! Gerçekten keyif aldım ve öğrendiğim şeylerle sürekli pratik yapıyorum. Toprak her türlü sorumu cevaplamak için oradaydı. Çok güzel bir atölye!

2023-11-04 Mehmet

Harika bir atölye deneyimi! Toprak sıcak bir kişi ve işini çok iyi yapıyor. Burada çömlek yapmak gerçekten rahatlamanızı sağlıyor. Tavsiye ederim!

2023-11-09 Esra

Çok eğlenceli bir deneyimdi! Toprak sıcakkanlı ve bilgili biri. Çömlek yapmak hiç bu kadar keyifli olmamıştı. Etkinlik için teşekkürler!

2023-11-14 Ahmet

Çömlek atölyesinde harika bir deneyim yaşadım! Toprak çok iyi bir eğitimci ve işini severek yapıyor. Kendi çömleğimi yapmak ve bunu deneyimlemek harikaydı. Tavsiye ederim!

2023-11-19 Nazlı

Toprak'ın atölyesinde inanılmaz bir zaman geçirdim. Hem öğrenmek hem de eğlenmek için harika bir yerdi. Çömlek yapmak gerçekten terapi gibi. Teşekkürler Toprak!

2023-11-24 Emre

İlk başta biraz tereddüt etsem de, Toprak'ın güler yüzü ve bilgisi sayesinde çok güzel bir deneyim yaşadım. Çömlek yapmak gerçekten çok eğlenceli. Teşekkürler Toprak!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Sencer Design?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?