Şekerci Cafer Erol - Kadıköy yorumlar

Şekerci Cafer Erol - Kadıköy yakın Osmanağa Mahallesi, Kadıköy, Istanbul, Marmara Region, 34714

  • Adres: Osmanağa, Yasa Cd. No:19, 34714 Kadıköy/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 216 337 11 03
  • Web sitesi: sekercicafererol.com
  • Enlem, Boylam: 40.9907178, 29.0247701

Şekerci Cafer Erol - Kadıköy, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Şekerci Cafer Erol - Kadıköy yorumlar

Buraya ara ara geliriz, çok çeşitli tatlıları, pastaları, şekerlemeleri, çikolataları, reçelleri aklınıza gelebilecek bu tarz birçok çeşidi satın alabileceğiniz bir yer. Geleneksel, güncel geniş bir menüleri var.Genelde kalabalık oluyor, … Daha fazla

Mekan çok güzel içi çok otantik aradığınız her tür şekeri bulabileceğiniz bir yer. Hele çocuklar için cennet. Kızıma elma şekeri aldık çok beğendi. Bizimkiler limonata içtiler çok beğendiler. Sanırım zamaninda tulumba tatlısıyla meşhur … Daha fazla

I went there during Christmas time and it was absolutely amazing. The decoration they have is nice and the place all in all reminded me of childhood. This place is located in the heart of Kadıköy which means there’s always going to be long … Daha fazla

2023-10-21 Burcu

Buraya ara ara geliriz, çok çeşitli tatlıları, pastaları, şekerlemeleri, çikolataları, reçelleri aklınıza gelebilecek bu tarz birçok çeşidi satın alabileceğiniz bir yer. Geleneksel, güncel geniş bir menüleri var.Genelde kalabalık oluyor

2023-10-21 Ayşe

Mekan çok güzel içi çok otantik aradığınız her tür şekeri bulabileceğiniz bir yer. Hele çocuklar için cennet. Kızıma elma şekeri aldık çok beğendi. Bizimkiler limonata içtiler çok beğendiler. Sanırım zamaninda tulumba tatlısıyla meşhur

2023-10-21 Cemal

I went there during Christmas time and it was absolutely amazing. The decoration they have is nice and the place all in all reminded me of childhood. This place is located in the heart of Kadıköy which means there’s always going to be long

2023-11-05 Fatma

Kuyruk hep uzunmuş ve ben beklemeyi hiç sevmem, ancak elma şekerleri gerçekten sıradışılar ve buna kesinlikle değer. Çalışanlar da son derece cana yakın ve yardımsever. Genel olarak, Şekerlemeci'deki deneyimim harikaydı ve yakında tekrar gideceğim.

2023-11-10 Emre

Mükemmel! Buradaki yerleri denemenizi şiddetle tavsiye ederim. Personel çok canayakın ve hizmetleri inanılmaz. Tatlıları çok lezzetli ve başkalarına da çocuklarım için şeker alıyorum. Ayrıca mekanın atmosferi de rahatlatıcı ve otantik.

2023-11-15 Zeynep

Şekerlemeci her zaman en sevdiğim yerlerden biridir. Onların reçelleri ve tatlıları gerçekten lezzetlidir. Çok çeşitli ürünleri vardır ve fiyatlar da oldukça makul. Personel her zaman güleryüzlü ve yardımseverdir. Tek dezavantajı genellikle kalabalık olmaları ve bekleme süresinin biraz uzun olmasıdır.

2023-11-20 Mehmet

Bu şekerleme dükkanı harika! Çok sayıda seçenek sunuyorlar ve ürünlerin hepsi çok lezzetli. Personel de son derece dost canlısı ve yardımsever. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum!

2023-11-25 Gizem

Bu yer gerçekten harika! İçeri geldiğinizde çocukluğunuza geri döndüğünüzü hissedersiniz. Çok çeşitli tatlılar ve şekerlemeler var. Fiyatlar da oldukça uygun. Personel de çok canayakın ve yardımsever. Kesinlikle bu yere başka bir ziyaret yapacağım!

2023-11-30 Ali

Şekerlemeci'ye gidip tatlılarını denediniz mi? Eğer yapmadıysanız, kesinlikle denemelisiniz! Gerçekten lezzetli ve çeşitli tatlılar sunan harika bir yer. Ayrıca personel de çok cana yakın ve yardımsever.

2023-12-05 Gamze

Bu yer inanılmaz! Burada birçok lezzetli tatlı ve şekerleme bulabilirsiniz. Personel de son derece cana yakın ve yardımsever. Atmosfer ve dekor da harika. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek istiyorum!

2023-12-10 Özgür

Şekerlemeci'ye gelip çeşit çeşit şekerlemelerden satın almani tavsiye ederim. Gerçekten harika bir yer. Personel de çok canayakın ve yardımsever. Kesinlikle tekrar geleceğim!

2023-12-15 Ayhan

Şekerlemeci'de çok çeşitli tatlılar ve şekerlemeler bulabilirsiniz. Fiyatlar da oldukça uygun. Personel de son derece cana yakın ve yardımsever. Bu yerde harika vakit geçirdim ve kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Şekerci Cafer Erol - Kadıköy?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?