Prof. Dr. Burak Tander yorumlar

Prof. Dr. Burak Tander yakın Acıbadem Üniversitesi Hastanesi, Turgut Özal Bulvarı, Halkalı Merkez Mahallesi, Küçükçekmece, Istanbul, Marmara Region, 34303

  • Adres: Halkalı Merkez, Turgut Özal Bulvari No:16, 34303, 34000 Küçükçekmece/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 850 811 7263
  • Web sitesi: doktorsitesi.com
  • Enlem, Boylam: 41.0348414, 28.7788745

Prof. Dr. Burak Tander, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Prof. Dr. Burak Tander yorumlar
2023-10-02 Ayşe

Profesyonel bir doktor. Doktora girdiğimde memnuniyetle karşılandım ve ilk izlenimim olumlu oldu. Hizmet kalitesi çok iyiydi ve doktor çok bilgiliydi. Dekorasyon rahatlatıcı ve hoştu. Kişisel deneyimim çok olumlu oldu. Bekleme sürem çok kısaydı ve rezervasyon yapmama gerek kalmadan hemen muayene oldum. Genel olarak, deneyimim çok olumluydu. Yaptığım tedavi için ödediğim ücret de makuldi. Müşteri hizmetleri çok iyiydi ve doktor yardımcı oldu. Tesis ve olanaklar oldukça iyi.

2023-10-02 Mehmet

Geçen hafta Prof. Dr. Burak Tander Doktor'a gittim ve doktorla olan deneyimim harikaydı. İlk izlenimim ve atmosfer çok hoştu. Sunulan hizmetin kalitesi yüksekti ve doktor oldukça profesyoneldi. Ambiyans ve dekor rahatlatıcı ve şık. Kişisel deneyimim olumlu oldu ve doktorumun bilgisi ve uzmanlığı beni etkiledi. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve rezervasyon yaptırmama gerek kalmadan hizmet aldım. Genel olarak, deneyimim çok olumlu ve memnuniyet vericiydi. Ödediğim ücret için değerdi ve müşteri hizmetleri de mükemmeldi. Tesis ve olanaklar ihtiyaçlarımı karşıladı.

2023-10-02 Fatma

Prof. Dr. Burak Tander Doktor deneyimim oldukça olumlu. Doktorun ofisinde hemen hoşlandım ve ilk izlenimim iyi oldu. Hizmetin kalitesi oldukça iyiydi ve beni memnun etti. Ambiyans ve dekorasyon harikaydı. Kişisel deneyimim çok iyiydi ve doktorun bana gösterdiği ilgi ve bilgi beni etkiledi. Bekleme sürem oldukça kısaydı ve rezervasyonum olmadan hemen muayene oldum. Genel olarak, deneyimim çok olumluydu. Sundukları hizmet için ödediğim ücret makuldi ve müşteri hizmetleri harikaydı. Tesis ve olanaklar da ihtiyaçlarımı karşılamaya yetiyordu.

2023-10-17 Ali

Prof. Dr. Burak Tander Doktor'u ziyaret ettim ve deneyimim oldukça olumluydu. Ofise girer girmez memnuniyetle karşılandım ve ilk izlenimim hoştu. Hizmetin kalitesi oldukça yüksekti ve doktor alanında uzman biriydi. Ambiyans ve dekorasyon çok hoştu. Kişisel deneyimim oldukça iyi oldu ve doktor bana yardım etmek için çok çaba gösterdi. Bekleme sürem kısaydı ve rezervasyonum olmadan hemen muayene oldum. Genel olarak, deneyimim oldukça olumlu ve tatmin ediciydi. Verdiğim ücret için değerdi ve müşteri hizmetleri çok iyiydi. Tesis ve olanaklar da beklentilerimi karşıladı.

2023-10-22 Emine

Prof. Dr. Burak Tander Doktor hakkında pozitif bir deneyimim vardı. Doktor tarafından karşılanırken rahat hissettim ve ilk izlenimim olumlu oldu. Hizmetin kalitesi harikaydı ve doktorun bilgisi ve uzmanlığı etkileyiciydi. Ambiyans ve dekorasyon çok hoştu. Kişisel deneyimim oldukça iyi oldu ve doktor beklentilerimi aştı. Bekleme sürem oldukça kısaydı ve rezervasyonum olmadan hemen muayene oldum. Genel olarak, deneyimim çok olumluydu. Ödediğim ücret için değerdi ve müşteri hizmetleri mükemmeldi. Tesis ve olanaklar ihtiyaçlarımı karşılamak için yeterliydi.

2023-10-27 Hasan

Prof. Dr. Burak Tander Doktor'un ofisine ziyaret ettim ve deneyimimden çok memnun kaldım. İlk izlenimim ve ortam oldukça hoştu. Hizmet kalitesi mükemmeldi ve doktorumuzun bilgisi etkileyiciydi. Ambiyans ve dekorasyon hoş ve rahatlatıcıydı. Kişisel deneyimim çok olumlu oldu ve doktorumuzdan aldığım hizmet beni mutlu etti. Bekleme sürem oldukça kısaydı ve rezervasyon yapmama gerek kalmadan hemen muayene oldum. Genel olarak, deneyimim oldukça olumlu ve tatmin ediciydi. Müşteri hizmetleri çok iyiydi ve tesis ve olanaklar ihtiyaçlarımı karşıladı.

2023-11-01 Gülsüm

Prof. Dr. Burak Tander Doktor hakkında güzel bir deneyimim oldu. İlk izlenimim ve atmosfer oldukça iyi oldu. Hizmetin kalitesi yüksekti ve doktor bilgili ve profesyoneldi. Ambiyans ve dekorasyon hoştu. Kişisel deneyimim olumlu oldu ve doktor bana yardım etmek için çok çaba gösterdi. Bekleme sürem kısaydı ve rezervasyonum olmadan hemen hizmet aldım. Genel olarak, deneyimim oldukça memnuniyet vericiydi. Ödediğim ücret için değerdi ve müşteri hizmetleri harikaydı. Tesis ve olanaklar beklentilerimi karşıladı.

2023-11-06 Yusuf

Prof. Dr. Burak Tander Doktor harika bir deneyimdi. Doktor tarafından samimi bir şekilde karşılandım ve ilk izlenimim harikaydı. Hizmetin kalitesi mükemmeldi ve doktor alanında uzmandı. Ambiyans ve dekorasyon rahatlatıcı ve hoştu. Kişisel deneyimim çok iyiydi ve doktorum bana yardımcı oldu. Bekleme sürem kısaydı ve rezervasyonum olmadan hemen muayene oldum. Genel olarak, deneyimim oldukça olumlu ve tatmin ediciydi. Verdiğim ücret için değerdi ve müşteri hizmetleri beklentilerimi karşıladı. Tesis ve olanaklar da iyiydi.

2023-11-11 Sevgi

Prof. Dr. Burak Tander Doktor hakkındaki deneyimim harikaydı. Doktor tarafından sıcak bir şekilde karşılandım ve ilk izlenimim olumlu oldu. Hizmetin kalitesi oldukça iyiydi ve doktor oldukça bilgiliydi. Ambiyans ve dekorasyon beklentilerimi karşıladı. Kişisel deneyimim olumlu oldu ve doktorum bana yardım etmek için çaba gösterdi. Bekleme sürem çok kısaydı ve rezervasyonum olmadan hemen muayene oldum. Genel olarak, deneyimim çok olumluydu. Ödediğim ücret için değerdi ve müşteri hizmetleri oldukça iyiydi. Tesis ve olanaklar ihtiyaçlarımı karşıladı.

2023-11-16 Merve

Prof. Dr. Burak Tander Doktor ofisini ziyaret ettim ve deneyimim oldukça olumlu oldu. İlk izlenimim ve atmosfer çok hoştu. Hizmetin kalitesi harikaydı ve doktor çok bilgiliydi. Ambiyans ve dekor rahatlatıcı ve şık. Kişisel deneyimim çok olumlu oldu ve doktorumuzun uzmanlığı etkileyiciydi. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve rezervasyon yapmama gerek kalmadan hemen hizmet aldım. Genel olarak, deneyimim oldukça olumluydu ve tatmin ediciydi. Ödediğim ücret için değerdi ve müşteri hizmetleri mükemmeldi. Tesis ve olanaklar da ihtiyaçlarımı karşıladı.

2023-11-21 Veysel

Geçtiğimiz hafta Prof. Dr. Burak Tander Doktor'a gittim ve deneyimimden çok mutlu kaldım. İlk izlenimim ve atmosfer oldukça iyi oldu. Hizmetin kalitesi yüksekti ve doktor oldukça profesyoneldi. Ambiyans ve dekorasyon hoştu. Kişisel deneyimim oldukça olumlu oldu ve doktorumuzun bilgisi etkileyiciydi. Bekleme sürem çok kısaydı ve rezervasyonsuz hizmet aldım. Genel olarak, deneyimim oldukça olumlu ve tatmin ediciydi. Ödediğim ücret için değerdi ve müşteri hizmetleri de mükemmeldi. Tesis ve olanaklar beklentilerimi karşıladı.

2023-11-26 Tolga

Prof. Dr. Burak Tander Doktor'un ofisini ziyaret ettim ve deneyimim oldukça iyi oldu. İlk izlenimim ve atmosfer hoştu. Hizmetin kalitesi yüksekti ve doktor deneyimliydi. Ambiyans ve dekorasyon iyi. Kişisel deneyimim olumlu oldu ve doktorumuz bize yardımcı oldu. Bekleme sürem kısaydı ve hemen hizmet aldım. Genel olarak, deneyimim oldukça tatmin ediciydi. Verdiğim ücret için değerdi ve müşteri hizmetleri de iyiydi. Tesis ve olanaklar beklentilerimi karşıladı.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Prof. Dr. Burak Tander?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?