Seda Alpay Bale & Dans Okulu yorumlar

Seda Alpay Bale & Dans Okulu yakın Avni Akyol Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi, 34, Rıdvanpaşa Sokağı, Göztepe Mahallesi, Kadıköy, Istanbul, Marmara Region, 34730

  • Adres: Göztepe, Rıdvan Paşa Sok. No:39, 34730 Kadıköy/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 216 356 50 90
  • Web sitesi: sedaalpaybale.com
  • Enlem, Boylam: 40.9779224, 29.0725628

Seda Alpay Bale & Dans Okulu, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Seda Alpay Bale & Dans Okulu yorumlar

Senelerdir üyesi olduğumuz Seda Alpay bale okulundan memnuniyetimizi size şöyle açıklayabilirim. Kızım küçük yaşta baleye başladığından dolayı fiziksel gelişime çok katkısı oldu. Yapılan koreografiler ve ders rutinlerinden dolayı görsel … Daha fazla

Kızım(9 yaş) Seda Alpay ile birlikte piyanoyla tanıştı ve öğretmenimiz Esra Hanım sayesinde de henüz yolun çok başında olmasına rağmen bir piyano tutkunu oldu. Oldukça yoğun çalışmalarına rağmen kızım hiç sıkılmıyor ve hem ödevlerini keyifle yapıyor hem de ders gününü sabırsızlıkla bekliyor. İyi ki yollarımız kesişmiş ❤️

İletişim, iletişim, iletişim❤️ Çocuklarla hem Seda hanımın, hem öğretmenlerin hem Satiye hanımın kurduğu bağ tüm bale sevgisinin, teknik ilerlemelerinin temelini oluşturuyor. Gönülden bağlandığımız, İstanbul’un güzelliklerinden biri???? …

2023-10-21 Ayşe

Senelerdir üyesi olduğumuz Seda Alpay bale okulundan memnuniyetimizi size şöyle açıklayabilirim. Kızım küçük yaşta baleye başladığından dolayı fiziksel gelişime çok katkısı oldu. Yapılan koreografiler ve ders rutinlerinden dolayı görsel ve işitsel becerileri de gelişti. Öğretmen ve personel ilgili ve profesyonel. Okulun ambiyansı da oldukça güzel. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-21 Mehmet

Kızım(9 yaş) Seda Alpay ile birlikte piyanoyla tanıştı ve öğretmenimiz Esra Hanım sayesinde de henüz yolun çok başında olmasına rağmen bir piyano tutkunu oldu. Oldukça yoğun çalışmalarına rağmen kızım hiç sıkılmıyor ve hem ödevlerini keyifle yapıyor hem de ders gününü sabırsızlıkla bekliyor. İyi ki yollarımız kesişmiş ❤️

2023-10-21 Fatma

İletişim, iletişim, iletişim❤️ Çocuklarla hem Seda hanımın, hem öğretmenlerin hem Satiye hanımın kurduğu bağ tüm bale sevgisinin, teknik ilerlemelerinin temelini oluşturuyor. Gönülden bağlandığımız, İstanbul’un güzelliklerinden biri????

2023-11-05 Ahmet

Çocuklar için muhteşem bir okul! Öğretmenler harika ve süper yeteneklerle dolu. Çocukların bale becerileri, disiplini ve özgüveni mükemmel bir şekilde gelişiyor. Herkes bu okulu tavsiye ederim!

2023-11-10 Esra

Seda Alpay Bale Okulu'nda yetişkin olarak büyük bir zevkle dans ediyorum. Öğretmenler harika ve profesyonel, dersler çok eğlenceli. Okulun atmosferi çok güzel ve dostane. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-15 Hasan

Kızım baleye burada gitmeye başladığından beri çok mutlu ve istekli. Öğretmenlerin sabrı ve özverisi gerçekten takdire şayan. Çok teşekkür ediyorum.

2023-11-20 Ayşegül

Kızım okula burada başladı ve çok sevdi. Öğretmenler çok ilgili ve uzman. Okulun atmosferi de çok güzel. Kızımın dans becerisi ve disiplini gelişiyor. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-25 Ali

Çocuğum baleye burada başladı ve gerçekten çok keyif alıyor. Öğretmenler çok sabırlı ve yetenekli. Okulun ambiyansı da çok güzel. Kesinlikle memnuniyet!

2023-11-30 Seda

Çok iyi bir dans okulu! Öğretmenler çok profesyonel ve deneyimli. Okulun olanakları çok iyi. Çocuğum burada çok mutlu ve kendisini geliştirdi. Tavsiye ediyoruz!

2023-12-05 Murat

Okulun personeli çok ilgili ve yardımcı. Öğretmenler çocuklarla çok iyi anlaşıyor. Okulda aktif bir atmosfer var. Çocuklar burada çok keyif alır ve güzel bir şekilde gelişir. Öneririm!

2023-12-10 Yasemin

Çocuğum hem baleye hem de dansa burada başladı ve gerçekten çok memnunuz. Öğretmenler çok sabırlı ve profesyonel. Okulun olanakları çok iyi. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-12-15 Metin

Kızım bu okula başladı ve çok mutlu. Öğretmenler çok ilgili ve deneyimli. Okulun atmosferi çok güzel. Kızımın dans becerileri büyük ölçüde gelişti. Kesinlikle tavsiye ederim!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Seda Alpay Bale & Dans Okulu?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?