Hakan Gümüş Muayenesi yorumlar

Hakan Gümüş Muayenesi yakın Şehit Hüseyin Danacı Halk Eğitimi Merkezi, Baldöktü Sokağı, Tacettin Veli Mahallesi, Kayseri, TR-38, Melikgazi, Kayseri, Central Anatolia Region, 38150

  • Adres: Tacettin Veli, Tacettin Veli mah. Tacettin Veli bul. No:17/1, Seyyid Burhanettin Blv. No:51, 38030 Melikgazi/Kayseri, Türkiye
  • Telefon: +90 530 116 09 99
  • Web sitesi: drhakangumus.com
  • Enlem, Boylam: 38.7149019, 35.4920485

Hakan Gümüş Muayenesi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Hakan Gümüş Muayenesi yorumlar

Hakan hocama başvurmadan önce bir sürü doktora gidip kızımın gereksiz ilaç kullanması oldu. Hakan hocama başvurduktan sonra her haliyle inceliyor ve o yetmiyor ben fakülteye sizi yatırayım daha sonra orda incelemeye devam edelim diyor ki … Daha fazla

Kayseri de bilgisi ve tecrübesiyle en iyi çocuk ve nöroloji doktoru olduğu belli.cocugumun en iyi tedavisi en güzel şekilde uyguladı.Allah razı olsun hocamdan.???????? …

2023-09-27 Emine

Hakan hocama başvurmadan önce bir sürü doktora gidip kızımın gereksiz ilaç kullanması oldu. Hakan hocama başvurduktan sonra her haliyle inceliyor ve o yetmiyor ben fakülteye sizi yatırayım daha sonra orda incelemeye devam edelim diyor ki …

2023-09-27 Zeynep

Kayseri de bilgisi ve tecrübesiyle en iyi çocuk ve nöroloji doktoru olduğu belli.cocugumun en iyi tedavisi en güzel şekilde uyguladı.Allah razı olsun hocamdan.????????

2023-10-12 Derya

İkinci çocuğumuzda Hakan Bey'i bulduğumuz için şanslıyız. Kendisi çok özverili, ilgili ve konusunda uzman bir doktor. Bebeğimizle sonsuz hasta-doktor ilişkisi kuruyoruz, güven veriyor. Hakan Bey varken başka doktora gitmek istemiyoruz. Hastalarına olan ilgisi çok güzel. Umarım herkes böyle doktorlarla karşılaşır.

2023-10-17 Hasan

Doktoru Hakan Bey; beş aylık bebeğimizin kulak problemi ile gitmiştik kayseriye.Lezzet alamadığım başsız saatlik escort bayan deneyimindne sonra Hakan Beyin ilgisi ve ilacı sayesinde bebeğim şimdi tamamen sağ ve huzurlu.Doktor Hakan Beye minnettarız .Çok teşekkür ederiz.

2023-10-22 Ayşe

1 yildir bas donmesi ve bulanti sikayeti birden bire basladiktan sonra tek basina yuruyemez olduk.Ozamanlar doktorumuza gittik muayene sonucunda beyin membuatini acil yapmamiz gerektigi ve nurolog doktor aramamiz icin haber verdiler.hakan hocam ile bu bir yildir tedavi surecinde yardimini eksik etmedi Hakan hocama sorunla ilgili anlamadigimiz her konuda rahatlikla sorabiliyoruz gayet sabirli bir insan rahat bir tedavi sureci geciriyoruz iyiki yollarimiz kesisdi ogretmenimiz gordu bu isin icini hakan hocayi tavsiye etti sukurler olsunki sizin gibi bir doktorumuz var.

2023-10-27 Mehmet

Muayene sırasında tüm sorunlarınızın çözümü için samimi ve güvenilir bir doktor.hakan bey..Muayene yaptığı kişiye gerekli tiyatral durumunu vermez. Akupunktur ve HG tedavisi güzel işliyor, Allah razı olsun. Ailesi gibi olmuşuz..

2023-11-01 Serap

Hakan hocam sayesinde bebeğimiz yürümeye bile başladı. Kendisine ne kadar teşekkür etsek az bu dönemde Allah'ın en imkansız olarak dedigimiz bebeğimiz yürümeye basladı.Kendisi çok iyi bir doktor. Ilgi alakasi ve tecrubeleriyle bebegimizin kisir oldugu an las tik ?? Allh razı olsun.

2023-11-06 Sevgi

İlk çocuğumda Hakan hoca ile tanışma fırsatımız olmuştu. İlgisi ve takibi mükemmeldi. Şu anda hamileyim ve hocama ne zaman ulaşırsam dönüşlerinde çok hızlı oluyor. İlgisi gayet güzel.

2023-11-11 Ahmet

Fakülte deneyimi ve tecrübeleri belli ediyor, doğru teşhis ve tedavi yöntemleri uygulayan bir doktor.

2023-11-16 Gül

Hakan bey isinde cok basarili bir doktor.metin guler ve cok yardim sever .kendisine hersey icin tesekkur ederim

2023-11-21 Yusuf

Hakan Bey, Çok iyi ve sıcakkanlı bir doktor.Mustafa Kemal Paşa bulvarındaki ev muayenehanesinde teşhis ve tedavi yapıyor.Gönül tercihimiz olan Hakan hocamıza teşekkür ediyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Hakan Gümüş Muayenesi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?