SEASİDE TURİZM // FETHİYE JEEP SAFARİ ve DENİZ TEKNE TURLARI yorumlar

SEASİDE TURİZM // FETHİYE JEEP SAFARİ ve DENİZ TEKNE TURLARI yakın 1332. Sokak, Çalış, Foça, Foça Mahallesi, Fethiye, Muğla, Aegean Region, 48518

  • Adres: Foça, Çalış Plajı Serkul Restaurant Yanı, 1030. Sk. No:150, 48300 Fethiye/Muğla, Türkiye
  • Telefon: +90 545 248 79 01
  • Web sitesi: seasidetours.net
  • Enlem, Boylam: 36.6611605, 29.1092356

SEASİDE TURİZM // FETHİYE JEEP SAFARİ ve DENİZ TEKNE TURLARI, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
SEASİDE TURİZM // FETHİYE JEEP SAFARİ ve DENİZ TEKNE TURLARI yorumlar

I booked through Feithye tours but I was very happy with my Dalyan trip. Melissa was a professional and very friendly tour guide, she made the experience great because she explained the itinerary clearly and made funny jokes! … Daha fazla

Really great tour, we visited a waterfall, did rafting, went on to Saklikent Gorge, and then to ancient ruins. Our tour guide icy made our trip fun and she was also really informative. For only £27 each for a full day out including lunch was a fantastic price. Highly recommend! Daha fazla

Temmuz ayında atv safari, jeep safari, paraşüt, rafting ve Ölüdeniz tekne turuna katıldık. Her şeyden çok memnun kaldık, başından itibaren turumuzu planlayan ve hep destek olan Metehan beye özellikle teşekkürlerimi iletiyorum.

2023-09-25 Mustafa

Dalyan turumuzu Feithye turları aracılığıyla rezervasyon yaptırdım ancak çok mutlu oldum. Melissa profesyonel ve çok samimi bir tur rehberiydi, çünkü gezinin ayrıntılarını açık bir şekilde açıkladı ve komik şakalar yaptı!

2023-09-25 Ayşe

Gerçekten harika bir turdu, şelaleyi ziyaret ettik, rafting yaptık, sonra Saklıkent Kanyonu'na gittik ve ardından antik kalıntılara gittik. Tur rehberimiz İcy tatilimizi eğlenceli hale getirdi ve ayrıca gerçekten bilgilendiriciydi. Öğle yemeği dahil tam gün gezisi için sadece 27 £ ödemek harika bir fiyat idi. Şiddetle önerilir!

2023-09-25 Ahmet

Temmuz ayında atv safari, jeep safari, paraşüt, rafting ve Ölüdeniz tekne turuna katıldık. Her şeyden çok memnun kaldık, başından itibaren turumuzu planlayan ve hep destek olan Metehan beye özellikle teşekkürlerimi iletiyorum.

2023-10-10 Elif

Fethiye turu deneyimimden çok memnun kaldım. Rehberlerimiz çok bilgili ve yardımseverdi. Tur boyunca birçok harika yer gördüm ve keyifli bir gün geçirdim. Kesinlikle tekrar gitmek isterim.

2023-10-15 Mehmet

Fethiye'de harika bir tekne turu deneyimi yaşadım. Rehberimiz bize tüm güzel plajları gösterdi ve denize girdik. Kahvaltı ve öğle yemeği de çok lezzetliydi. Kesinlikle başka bir tur için geri döneceğim.

2023-10-20 Fatma

Seyahat acentesi personeli çok misafirperver ve yardımseverdi. Tur esnasında her ihtiyacımızı karşıladılar ve bize güzel zaman geçirttiler. Fiyat performans açısından çok memnun kaldım.

2023-10-25 Ali

Jeep safari turunu deneyimledik ve gerçekten harika bir deneyimdi. Rehberimiz bize turlar boyunca birçok güzel nokta gösterdi ve eğlenceli anılar biriktirdik.

2023-10-30 Nil

Fethiye turu sırasında deniz tekne turuna katıldım ve çok memnun kaldım. Rehberimiz bize tarihi yerleri ve güzel plajları gösterdi. Harika bir gün geçirdik!

2023-11-04 Hasan

Atv safari turu harikaydı. Rehberimiz bize güzel rotalar gösterdi ve atv sürmek gerçekten eğlenceliydi. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-09 Selin

Fethiye'de harika bir tur deneyimi yaşadım. Rehberimiz bize tüm güzel yerleri gösterdi ve bize tarih hakkında çok bilgi verdi. Harika bir gün geçirdim!

2023-11-14 Berk

Jeep safari turu gerçekten eğlenceliydi. Rehberimiz bize tüm güzel noktaları gösterdi ve eğlenceli bir gün geçirdik. Kesinlikle tekrar yapmak istiyorum.

2023-11-19 Esra

Fethiye turunda rafting turuna katıldım ve çok memnun kaldım. Rehberimiz bize güvenli bir şekilde rafting yapmayı öğretti ve eğlenceli anılar biriktirdik. Harika bir deneyimdi!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? SEASİDE TURİZM // FETHİYE JEEP SAFARİ ve DENİZ TEKNE TURLARI?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?