Roma Rafting Köprülü Kanyon yorumlar

Roma Rafting Köprülü Kanyon yakın Old Stone Bridge, Manavgat, Antalya, Mediterranean Region

  • Adres: Bozyaka, 07550 Manavgat/Antalya, Türkiye
  • Telefon: +90 535 489 70 57
  • Web sitesi: appreciatetravels.com
  • Enlem, Boylam: 37.1797132, 31.1852214

Roma Rafting Köprülü Kanyon, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Roma Rafting Köprülü Kanyon yorumlar

Geçen hafta arkadaşlar la beraber gittik bir gün öncesinden rezervasyon yaptık 4 kişilik yer ayırdık, kişi başı bin TL verdik yerli olduğumuz için ve kendi aracımız la gittiğimiz için, indirim yaptı Allah razı olsun, turistler için bildiğim … Daha fazla

Ailecek ve arkadaşlarımızla bu hafta sonu oradaydık. Çok eğlendik. Her yıl mutlaka uğrayacağımız bir yer olarak kalbimize ve takvimimize not aldık. Çok çok tavsiye ediyoruz.

İşletmeci Hüseyin Bey ve ailesi müthiş insanlar. Nasıl temiz kalpli ve hizmet odaklılar anlatamam.Çalışanlar çok güler yüzlü.Kesinlikle o bölgede rafting yapacağınız en iyi yer diyebilirim. Boşuna başka yer aramakla uğraşmayın. Minnet ve teşekkürler???? …

2023-10-09 Özlem

Geçen hafta arkadaşlarla beraber gittik bir gün öncesinden rezervasyon yaptık 4 kişilik yer ayırdık, kişi başı bin TL verdik yerli olduğumuz için ve kendi aracımızla gittiğimiz için, indirim yaptı Allah razı olsun, turistler için bildiğim kadarıyla fiyatlar farklı olabiliyor ama yerliysek en azından turistler kadar biçim de bir fırsat verilmesi beni çok mutlu etti. Rezervasyon işlemi hızlı ve kolay oldu. Ortam iyi, rehberlerin ilgisi ve anlatımları buydu ki daha da güzel olaydı kesinlikle eşsizdi. Doğa güzeldi hele rafting yaptığımız o sırada doğayı daha çok sevdik. Yemekler lezzetliydi, öğlen yemekleri haricinde atıştırmalık bir şeyler de bulabilirsiniz. İlgili ve güler yüzlü personel vardı. Genel olarak keyifli ve güzel bir deneyim oldu.

2023-10-09 Aylin

Ailecek ve arkadaşlarımızla bu hafta sonu oradaydık. Çok eğlendik. Her yıl mutlaka uğrayacağımız bir yer olarak kalbimize ve takvimimize not aldık. Çok çok tavsiye ediyoruz.

2023-10-09 Mehmet

İşletmeci Hüseyin Bey ve ailesi müthiş insanlar. Nasıl temiz kalpli ve hizmet odaklılar anlatamam. Çalışanlar çok güler yüzlü. Kesinlikle o bölgede rafting yapacağınız en iyi yer diyebilirim. Boşuna başka yer aramakla uğraşmayın. Minnet ve teşekkürler.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Roma Rafting Köprülü Kanyon?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?